???
lista tematów
Wierzysz w Boga? strona 9 z 10
Groszek powiedz cos wiecej,na jakich byłeś próbach, masz jakies dowody na to ze przemawia do Ciebie?
Byłem wystawiany na próby woli, prawdy i świadomości, testy. Dowodem na to, że przemawia do mnie będzie sztabka złota ;] a wcześniej czyli 05.03.2017 r. dowodem na to że do mnie przemawia Bóg, i że istnieje Bóg będzie 2 litry ambrozji "winko czy soczek", a dla palaczy 30 cygar niebiańskiej rośliny do palenia "Jasny Błękit".
Carpe Diem, Memento Mori, Wisdom
GroszekGN: Byłem wystawiany na próby woli, prawdy i świadomości, testy. Dowodem na to, że przemawia do mnie będzie sztabka złota ;] a wcześniej czyli 05.03.2017 r. dowodem na to że do mnie przemawia Bóg, i że istnieje Bóg będzie 2 litry ambrozji "winko czy soczek", a dla palaczy 30 cygar niebiańskiej rośliny do palenia "Jasny Błękit".
Mocarz?!:P
Pana to chyba "zdrowo pogięło" ? Uważa pan, że będę czytać ten śmietnik i zawracać sobie nim głowę? Akurat odniosłam się do pańskiego postu, bo był ostatni i "wpadł mi w oko". Z wami ani pisać poważnie, ani półserio, ani się śmiać, ani płakać. Nadajecie się jako kondukt żałobny- za trumną