???
Wierzysz w Boga? strona 8 z 10
Bardzo często też podpowiada, a jeszcze częściej rozmawiamy na różne tematy ;] nie mówiąc o tych próbach. :P
Carpe Diem, Memento Mori, Wisdom
A jaką substancję sobie aplikujesz do organizmu by rozszyfrować jego przekaz? Stawiam na grzyby.
niedowierzania nigdy nie brakuje... Jestem sobą i wiem co mam. Bóg ze mną ;]
Pozdrowiłem, i Bóg mówi, że już tego nienawidzi bo byłeś pełen jadu.
Czekam więc na piorun kulisty, który za chwilę wleci do mojego pokoju i zwęgli moje pełne jadu ciało.
a mi się wydaje, że dlatego byłeś pełen jadu bo z jednej strony piszesz "pozdrów" a z drugiej w sercu odejmujesz te dwa zdania.
"Bez dwóch zdań" to taka fraza potwierdzająca. W tym wypadku nieco ironiczna. Z pozdrowieniami jednak wcale nie żartowałem.
Eldim odczep się bo to poważne tematy. Filozoficzny dowód na istnienie Boga już mamy:
- Rzecz z punktu widzenia filozoficznego nie myśli. Jako, że ja myślę; świadczy to o tym, że musiała być pierwotna przyczyna która myślała i nadała mi tą właściwość. Myślę; więc Bóg istnieje.
Ja mam empiryczny dowód na istnienie Boga gdyż jestem prorokiem i słyszę Boga.
A Wy wszyscy ludzie na naszej planecie będziecie mieć dowód empiryczny na istnienie Boga niebawem w postaci sztabki złota dla każdego od 13 roku życia gdyż ja prorok zarządałem tego od Stwórcy za 13200 moich rządań Zwyczajnych Trzy Tygodniowych. Będzie to 24.03.2017r. .