nietypowyxtom
nietypowyxtom
  29 stycznia 2017 (pierwszy post)

kolęda i poświęcony dom szatan już mnie nie dostanie, czuje się spokojniejszy o moją dusze

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

kali jeść kali pić

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

ps nie martwcie się wyrabiam licencje na broń będę krzyczał stój bo szczelam bo wiadomo że jak ktoś biegnie ciężej go trafić d83dde04
joke

DariuszLupus
wpis jest ukryty
praksyda
praksyda
  6 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli zastanówcie się czemu jesteście na tym portalu czemu tu piszecie i czy to jest przypadek....

całe nasze życie jest przypadkiem.
nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

chyba oszalałaś ja nie wierze w takowe przypadki,
jeśli położę 10 gro na stole będzie leżeć tak tydzień i ktoś przyjdzie i je obróci czy to przypadek, a jeśli napiszę że przyszłość niektórych ma wyznaczone już drogi tzn jesteśmy ograniczeni przez system, i przyziemne sprawy ale tak naprawdę wiekszość z ludzi ma od dziecka już wybrane życie w którym jedynie może zmienić ścieżkę ale ciężko zmienić drogę, wstaw swoje zdjecie jeśli to ty i pochwal się urądą niech ci pozazdraszczają a jak

praksyda
praksyda
  6 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: wstaw swoje zdjecie jeśli to ty i pochwal się urądą niech ci pozazdraszczają a jak

wee.. nie chce mi się 8 lat mnie tu oglądali, wystarczy, chwalić się, kurde jestem cieniem wśród tych nastek tutaj, co Ty dajesz...
ps. co do wiarygodności moich fotek, to kto chciałby takie fotki kraść xd
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba oszalałaś ja nie wierze w takowe przypadki, jeśli położę 10 gro na stole będzie leżeć tak tydzień i ktoś przyjdzie i je obróci czy to przypadek, a jeśli napiszę że przyszłość niektórych ma wyznaczone już drogi tzn jesteśmy ograniczeni przez system, i przyziemne sprawy ale tak naprawdę wiekszość z ludzi ma od dziecka już

ja akurat nie wierze w przeznaczeie, w to ze nasze drogi są już gdzies w gwiazdach zapisane, to my piszemy sami swój życiorys, to my decydujemy, czy podnieść złotówke która leży na ulicy czy nie, to my decydujemy o swoim losie, to my podejmujemy ryzyko, wybory itd..
nie los, nie karty, nie przeznaczenie.
praksyda
praksyda
  6 lutego 2017

jak będziesz czekał aż cos się w twoim życiu zmieni, zawsze zostaniesz przy czekaniu, będziesz stał w miejscu.

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

spoko mnie otruto nie potrzebuje sentencji, 8, 12 32, 4, 0, 11,
dobrze że tej 8 nie napisałaś przypadkowo oh he he he he, wiec nie pisz głupot skoro chcesz kłamać wstaw swoje zdjecie niech ludzie widzą kto to pisze
8 liczba nieskończoności inaczej pętla tak jak znaki wodne hio hio hio

praksyda
praksyda
  6 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: skoro chcesz kłamać wstaw swoje zdjecie niech ludzie widzą kto to pisze

mogę być dla ludzi tutaj nikim, większość mnie pamięta jak wyglądam, to nie jest też ządna tajemnica, ale obecnie nie chce mi się wystawiać mordy :D
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze że tej 8 nie napisałaś przypadkowo

nie napisałam przypadkowo, bo zadecydowałam o tym zanim napisałam, ale równie dobrze mogłam napisać 666 i to tez nie większego znaczenia, to są tylko liczby.
nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

równie dobrze mogłąś wiedzieć że komuś poda się substancje od której zniszczony zostanie jakaś cześć ciała a następnie zrobić sobie zdjecie i charakterystycznie to ukazać nie mówię że ty, dla tego powinnas pokazać jak wyglądasz, a jak pochwal się

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

bo tak ktoś pomysli ż ejesteś grubym spasionym facetem uającym kobietę przemądrzałym , który ma coś do ukrycia, dla tego lepiej mieć zdjecie

praksyda
praksyda
  6 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: bo tak ktoś pomysli ż ejesteś grubym spasionym facetem uającym kobietę przemądrzałym , który ma coś do ukrycia, dla tego lepiej mieć zdjecie

ok, niech tak myślą, ja naprawdę ie mam nic przeciwko.
Myślisz ze jakbyś był brzydkim, grubym facetem nie rozmawiałabym z Tobą teraz?:D
praksyda
praksyda
  6 lutego 2017

cała ja.
nietypowyxtom
nietypowyxtom
  6 lutego 2017

kwintesencja kobiecości a nie mówiłem, ja się bardzo rzadko myle ale czemu wstawiłaś tylko zdjęcie twarzy pewnie niżej na zgrabnym ciele leginsy, ale nie moja sprawa jesteś po prostu nieśmiała, na następnym zdjęciu uśmiechnij sie bardziej, pokaż nam jak suszysz ząbki

praksyda
praksyda
  6 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie moja sprawa jesteś po prostu nieśmiała, na następnym zdjęciu uśmiechnij sie bardziej, pokaż nam jak suszysz ząbki

przy następnym selfi o tym pomyślę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.