kolęda i poświęcony dom szatan już mnie nie dostanie, czuje się spokojniejszy o moją dusze
nowy temat strona 6 z 7
ps nie martwcie się wyrabiam licencje na broń będę krzyczał stój bo szczelam bo wiadomo że jak ktoś biegnie ciężej go trafić
joke
chyba oszalałaś ja nie wierze w takowe przypadki,
jeśli położę 10 gro na stole będzie leżeć tak tydzień i ktoś przyjdzie i je obróci czy to przypadek, a jeśli napiszę że przyszłość niektórych ma wyznaczone już drogi tzn jesteśmy ograniczeni przez system, i przyziemne sprawy ale tak naprawdę wiekszość z ludzi ma od dziecka już wybrane życie w którym jedynie może zmienić ścieżkę ale ciężko zmienić drogę, wstaw swoje zdjecie jeśli to ty i pochwal się urądą niech ci pozazdraszczają a jak
wee.. nie chce mi się 8 lat mnie tu oglądali, wystarczy, chwalić się, kurde jestem cieniem wśród tych nastek tutaj, co Ty dajesz...
ps. co do wiarygodności moich fotek, to kto chciałby takie fotki kraść xd
ja akurat nie wierze w przeznaczeie, w to ze nasze drogi są już gdzies w gwiazdach zapisane, to my piszemy sami swój życiorys, to my decydujemy, czy podnieść złotówke która leży na ulicy czy nie, to my decydujemy o swoim losie, to my podejmujemy ryzyko, wybory itd..
nie los, nie karty, nie przeznaczenie.
jak będziesz czekał aż cos się w twoim życiu zmieni, zawsze zostaniesz przy czekaniu, będziesz stał w miejscu.
spoko mnie otruto nie potrzebuje sentencji, 8, 12 32, 4, 0, 11,
dobrze że tej 8 nie napisałaś przypadkowo oh he he he he, wiec nie pisz głupot skoro chcesz kłamać wstaw swoje zdjecie niech ludzie widzą kto to pisze
8 liczba nieskończoności inaczej pętla tak jak znaki wodne hio hio hio
mogę być dla ludzi tutaj nikim, większość mnie pamięta jak wyglądam, to nie jest też ządna tajemnica, ale obecnie nie chce mi się wystawiać mordy :D
nie napisałam przypadkowo, bo zadecydowałam o tym zanim napisałam, ale równie dobrze mogłam napisać 666 i to tez nie większego znaczenia, to są tylko liczby.
równie dobrze mogłąś wiedzieć że komuś poda się substancje od której zniszczony zostanie jakaś cześć ciała a następnie zrobić sobie zdjecie i charakterystycznie to ukazać nie mówię że ty, dla tego powinnas pokazać jak wyglądasz, a jak pochwal się
bo tak ktoś pomysli ż ejesteś grubym spasionym facetem uającym kobietę przemądrzałym , który ma coś do ukrycia, dla tego lepiej mieć zdjecie