nietypowyxtom
nietypowyxtom
  29 stycznia 2017 (pierwszy post)

kolęda i poświęcony dom szatan już mnie nie dostanie, czuje się spokojniejszy o moją dusze

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

ja nie mam odpowiednich kfalifikacji aby wrabiać ludzi, w przekręty, ale widziałem takich co są zdeczko upośledzeni i myślą że kity jak w okna można wklejać,

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

a może w wypowiedziach udając osoby nie kompetne chcecie ukryć wiadomość,
ja np tak to robię,
ludzie są mordercami stop,
w polsce wrabia się ludzi stop,
po przez przekazy podprogowe oraz, innego rozaju środki dochodzi do silnej presji na psychikę, co może doprowadzić do śmierci, stop,
za piniądze można ukryć lub zatuszować morderstwo, ktorę będzie wyglądać na samobójstwo, stop, a jeśli to się nie uda, i tak dana osoba po przez różnego rodzaju środki zostanie okaleczona lub to też upośledzona, aby można było spokojnie kontynuować swoje poczynania, i ukazać bezkarność stop
pliki płapki umieszczane na różnego rodzaju stronach to zwykłe farmazony stop,
jestem złym człowiekiem oglądam filmy dla dorosłych stop,
prawie jak bym potrafił pisać w binarnym zerojedynkowym stop,
a nie jednak mi się wydaje stop
śmierdzą wam stopy stop,
a katalizator okaleczający ludzi na odległość to fajna sprawa stop,
ale mnie to nie interesuje stop,
mój kotek was zniszczy stop,
chociaż jest milusi i piękny niczym ponczek stop

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia stop, ,ćchociaż by ktoś posiadał urządzenie do wywołania udaru lub okaleczania ludzi na ogległoś po przez silne napromieniowanie lub odziaływanie mikrofal lub elektromagnetycznymi odziaływującymi na ludzkie ciało stop,
co mnie to obchodzi, stop,
jestem gruby stop i nie wiem jak schudnąć,
a to że się okalecza ogłupia i upośledza ludzi sami na to pozwalacie stop,
pozdrawiam tomuś hydraulik
osoba zaiste spokojna, stop
ugryście się w dupkę stop

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

gdzie moja maść do stóp ????

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

prawie niczym dead pacer, 2 w szpitalu, idziesz sobie w kaftanie a potfory to inaczej osoby które chcą zrobić z ciebie wariata, starają się za wszelką cene a jak,
pamiętajcie aby ktoś się leczył na chorobę wmówioną przez kogoś lub wywołaną jakimiś specyfikamy i stracił wiarygodność, musi stwarzać zagrożenie dla otoczenia, czyli być osobą bardzo agresywną, a ponaddto jeśli chce się z kogoś zrobić wariata trzeba sprawdzić czy ta osoba nie opowie najracjonalniejszego wytłumaczenia które by odpowiadało sytuacji co wykluczy niektóre schorzenia, lecz czy to istotne, kto by w takie bajki uwierzył co nie

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

nie no ja się na tym nie znam,

nietypowyxtom
nietypowyxtom
  31 stycznia 2017

tylko sie przechwalają co to nie oni, ojoj, a ja mam kotka i platanine myśli

fristajla
Reputacja: -108 | BluzgometrTM: 6
fristajla
  31 stycznia 2017

Co się stało ?

Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi

jestdobrze1994
jestdobrze1994
  5 lutego 2017
fristajla
fristajla: Co się stało ?

Ktoś zapomniał lekarstw?? d83dde33
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  5 lutego 2017

Mam poważne wątpliwości czy jakiekolwiek lekarstwo będzie w tym przypadku skuteczne.

Podejmujesz wyzwanie?
jestdobrze1994
jestdobrze1994
  5 lutego 2017
Eldim
Eldim: Mam poważne wątpliwości czy jakiekolwiek lekarstwo będzie w tym przypadku skuteczne.

https://www.youtube.com/watch?v=HJxfO9YPMr4d83dde2d
jestdobrze1994
jestdobrze1994
  5 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: prawie niczym dead pacer, 2 w szpitalu, idziesz sobie w kaftanie a potfory to inaczej osoby które chcą zrobić z ciebie wariata, starają się za wszelką cene a jak, pamiętajcie aby ktoś się leczył na chorobę wmówioną przez kogoś lub wywołaną jakimiś specyfikamy i stracił wiarygodność, musi stwarzać zagrożenie dla otoczenia, czyli być osobą bardzo agresywną, a ponaddto jeśli chce się z kogoś zrobić wariata trzeba sprawdzić czy ta osoba nie opowie najracjonalniejszego wytłumaczenia które by odpowiadało sytuacji co wykluczy niektóre schorzenia, lecz czy to istotne, kto by w takie bajki uwierzył co nie

Chyba przerwaliśmy monolog znamienitego mówcyd83dde2a
Eldim
Eldim
  5 lutego 2017

On jeszcze się namonologuje na potęgę, ręczę za to d83dde03

Podejmujesz wyzwanie?
jestdobrze1994
jestdobrze1994
  5 lutego 2017
Eldim
Eldim: On jeszcze się namonologuje na potęgę

d83dde13 Jak to przeżyję?
Eldim
Eldim
  5 lutego 2017

Przede wszystkim nie próbuj tego zrozumieć. Pojęcie logiki w tym wątku musi zostać całkowicie zredefiniowane :D

Podejmujesz wyzwanie?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.