1. Czy w życiu codziennym przebywając w gronie swoich znajomych często przeklinacie?
2, Co sądzicie o dziewczynach, które używają łaciny podwórkowej w dużej częstotliwości?
3. Co sądzicie o mężczyznach, którzy tak robią?
4. Ile Chuck Norris zrobił pompek?
lista tematów
Wulgaryzmy strona 6 z 6
Podejmujesz wyzwanie?
Sporadycznie. Częstotliwość zależy od towarzystwa w jakim jestem.
Dziewczyna nie może przeklinać. Jeżeli mocno sobie przeklnie bez większego powodu to jest spalona.Nie powinna też jarać ani mieć nicku siwa.
Nie uwielbiam tego gdy przyjeżdża ekipa remontowa o 8 rano i od wyjścia z auta panowie gaworzą: kura kure wujem kura pogania. I tak cały dzień.
milionpięcsetstodziewięćset
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Mówisz o szlugach czy o topie? Bo fajki jeszcze zaakceptuję, ale jakby moja dziewczyna zioło jarała to już trochę słabo. Co do nicku to również często wiele potrafi mi powiedzieć. I dlatego wszystkie xXxJpDarruSkaThCxXx omijam łukiem wielkim jak pałac kultury.
Konto usunięte: Nie uwielbiam tego gdy przyjeżdża ekipa remontowa o 8 rano i od wyjścia z auta panowie gaworzą: kura kure wujem kura pogania. I tak cały dzień.
Jak robiłem w światłowodach to chyba masz szczęście, że nie byłem u Ciebie założyć Ci szybszego internetu :D
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Mówisz o szlugach czy o topie? Bo fajki jeszcze zaakceptuję, ale jakby moja dziewczyna zioło jarała to już trochę słabo.
Ja nie palę tzn. nałogowo bo życiu może ze 3 papierosy łącznie wypaliłem w jakichś głupich sytuacjach. W tym jednego całego bo moja miała ostatniego a twierdziła że nie jest nałogowcem albo przy wychodzeniu przez okno gdy ktoś nie ma rąk wolnych i daje potrzymać.
Ona musiałaby kłamać: "palę tylko 3 dziennie" i wychodzić na korytarz czy palić w oknie na mrozie.
Eldim: Co do nicku to również często wiele potrafi mi powiedzieć. I dlatego wszystkie xXxJpDarruSkaThCxXx omijam łukiem wielkim jak pałac kultury.
No tak ale nie zawsze. Taka panthera ma ciekawą osobowość a nick na kocicę raczej łóżkowe skojarzenie wywołuje.
Eldim: Jak robiłem w światłowodach to chyba masz szczęście, że nie byłem u Ciebie założyć Ci szybszego internetu :D
Zatem jeśli kopałeś rowy pod kable to by mnie nie zdziwiło. Jeśli pracowałeś przy konfigurowaniu sieci to już owszem.