1. Czy w życiu codziennym przebywając w gronie swoich znajomych często przeklinacie?
2, Co sądzicie o dziewczynach, które używają łaciny podwórkowej w dużej częstotliwości?
3. Co sądzicie o mężczyznach, którzy tak robią?
4. Ile Chuck Norris zrobił pompek?
lista tematów
Wulgaryzmy strona 1 z 6
Podejmujesz wyzwanie?
Nie przeklinam, jak już to jest to w innej formie nie takiej wulgarnej, w formie żartu lub miłej:D
Myślę wtedy jakie gówno jej się sypie z ust i kto ją wychował...
Obojętne byle by nie robił to co drugie słowo, a w stosownej sytuacji to pasuje facetowi...
Wszystkie:D
Ostatnio widziałem na fb wpis jak chłopak obrażał kobietę porównując ją do tkaniny i inne określenia, żeby jego wpis nie usuwali.
Ta tkanina jest obraźliwe?
Myślę wtedy jakie gówno jej się sypie z ust i kto ją wychował...
Obojętne byle by nie robił to co drugie słowo, a w stosownej sytuacji to pasuje facetowi...
Wszystkie:D
Ostatnio widziałem na fb wpis jak chłopak obrażał kobietę porównując ją do tkaniny i inne określenia, żeby jego wpis nie usuwali.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Tylko w tedy jak coś mi się nie uda i rzucał słowa kurka ;)
to za pewne jest dresiarą ;D
facet może , kobiecie raczej nie wypada
Noris umie tylko grać w filmach , pompek nie umie robić
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
1 .W domu nie przeklinam,wśród znajomych staram się kontrolować ,a w pracy nie da się nie przeklinac
2. Jakoś nie mam do czynienia z takowymi
3. Idzie przywyknąć do pewnych norm i zachowań
4. Widzę że dobry humor Cię nie opuszcza
Nie odczuwam takiej potrzeby.
Mam na tyle bogaty zasob slownictwa, by wyrazac swoje mysli w kulturalny sposob
Jest mi ich żal, bo zapewne nikt ich jeszcze nie uswiadomil, ze takie slowa z ust kobiety nie brzmia, ani 'szpanersko', ani nie czynia jej 'fajniejsza' - wrecz przeciwnie.
Jesli nie traktuja takich slow jako przecinki w zdaniu i nie naduzywaja ich w obecnosci kobiet, uwazam, ze jest to ich indywidualna sprawa, jakiego jezyka uzywaja do komunikowania sie...
Osobiscie razi mnie, zarowno, gdy kobieta, jak i mezczyzna naduzywa 'laciny podworkowej'.
Trudno powiedziec... Mysle, że nadal je robi :P
gregbond: Ostatnio widziałem na fb wpis jak chłopak obrażał kobietę porównując ją do tkaniny i inne określenia, żeby jego wpis nie usuwali.
W moim odczuciu jest ;)
Liczy sie charakter wypowiedzi a nie uzyte slowa...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Wśród znajomych nie.
Próbują zaimportować chłopcom w dość prymitywny sposób.
Kiedyś rzeczywiście wulgaryzm był akcentem wypowiedzi, nie przecinkiem. I to było znośne.
Obecnie... Przeklinanie stało się modne, wygodniejsze niż wyrażanie się w sposób dosadny.
Chuck jest pompką.
Jak działa ten bluzgometr? Rejestruje słowa na PW? Bo nie przypominam sobie bym kiedykolwiek używał bluzgów na forum. Chyba, żę czyta w myślach, lecz wtedy obawiam się, że musiałby ukazywać wynik w notacji wykładniczej :D
Podejmujesz wyzwanie?