1. Czy w życiu codziennym przebywając w gronie swoich znajomych często przeklinacie?
2, Co sądzicie o dziewczynach, które używają łaciny podwórkowej w dużej częstotliwości?
3. Co sądzicie o mężczyznach, którzy tak robią?
4. Ile Chuck Norris zrobił pompek?
lista tematów
Wulgaryzmy strona 4 z 6
Podejmujesz wyzwanie?
Raczej nie. Chyba, że dyskusja schodzi na tematy polityki
Z racji instytucji, nie
Takich dziewczyn u nas mało się spotyka, by przeklinały na potęgę. Czasami którejś się coś wymsknie, ale raczej sporadycznie
Przywykłam i staram się nie zwracać na to uwagi chociaż czasami kiedy uszy już więdną...
Jak totalna opozycja zadymiarzy i prowokatorów?:)
Moderator mi botem nabija reputacje:) o jak miło:) to chyba już z totalnych nudów i kompletnej kompromitacji :)
Eldim: Leżysz na łóżku na plecach, w tle może być jakaś cicha, relaksująca muzyka. Nie ruszasz się, a oczy masz zamknięte. Maksymalnie starasz się odprężać poszczególne partie swojego ciała. Po jakimś czasie przestajesz je zupełnie czuć, lecz musisz zadbać o to, by umysł wciąż pracował, innymi słowy - nie zaśnij. Jeśli się uda, wówczas wjedziesz na autostradę do podróży astralnej :) Poczujesz mrowienie, w głowie zaczną Ci migotać dziwne kolorki i zaczniesz odpływać. Dosłownie. Poczujesz, że dzieje się coś dziwnego i nie możesz się tego przestraszyć, bo cały etap przygotowań pójdzie na marne. Bądź cierpliwy, gdyż wyzwanie, którego się podejmujesz nie musi być wcale łatwe do osiągnięcia. Powodzenia :D To nic innego jak pewien rodzaj hipnozy.
Próbowałem w stanie dżemki, nie udało mi się.Po przebudzeniu czułem delikatny nacisk na klatce piersiowej.Nie wiem dlaczego. Ale chyba miałem prawie świadomy sen
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
zależy w jakiej :) Trump podpisał rozporządzenie o wycofaniu się USA z TTP
I to jest dobra wiadomość, bo dotyczy przyszłości kilku kolejnych pokoleń a ty mi d**e pierdołami zawracasz:D a jedź i nie wracaj :)