1. Czy w życiu codziennym przebywając w gronie swoich znajomych często przeklinacie?
2, Co sądzicie o dziewczynach, które używają łaciny podwórkowej w dużej częstotliwości?
3. Co sądzicie o mężczyznach, którzy tak robią?
4. Ile Chuck Norris zrobił pompek?
Wulgaryzmy strona 5 z 6
Nie znam się na tych wyprawach poza ciało czy jak to tam wygląda . Także raczej schadzki sobie nie urzadzimy
Ja się dopiero uczę,a jeżeli chodzi o te zainteresowania paranormalne, to zawsze mnie to interesowały.Uwielbiam śnić i nie tylko ;) Mam bogatą wyobraźnie ;) A to będzie kolejnym ciekawym doświadczeniem ,wychodzenia z ciała ;)
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Trochę to dziwne ,ale zawsze miałem problem z komunikacją w cztery oczy . Ostatnimi czasy jednak łatwiej rozmawiać mi z ludźmi ,bo mam w podświadomości że ta rozmowa pozostaje między nami ,nigdzie nie jest zapisana i tyle Twojego ile zdołasz zapamiętać .
To odnośnie tej rozmowy na żywo
Zawsze fajnie jest skonfrontować wyobrażenie użytkowników z forum ze stanem faktycznym. Jacy są naprawdę? Czy tacy przemądrzali jak na forum? Czy tacy atrakcyjni jak na zdjęciach? Kim są Ci bez twarzy jak slowamajamoc?
W internecie jedno potknięcie może czasem oznaczać totalną lawinę. Ktoś coś podłapie i lądujesz na YT, demotywatorach, jebzdzidach czy innych pokemonach. I stajesz się pośmiewiskiem na całą Polskę, a jeśli masz wyjątkowego pecha to i cały świat :D Koniec końców, rola internetu w kulturze staje się powolutku niepokojąca.
tak w pracy jak cos mi nie wyjdzie, to czasem sobie głosno przeklnę i nie mówię ze lece z wiązankami codziennie, ale co to za ludzie, którzy nigdy nie przeklną?
Jak ktoś używa wulgaryzmów jako przecinki w zdaniu, to odsuwam się od takiej osoby, wszystko musi mieć swoje granice. przeci
j.w
Wszystkie.
Ja będę biegł z papierosem w ustach i właśnie to trenuję :D Trzeba uważać, żeby dym do oka nie wpadał, bo piecze.