Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
GRADEK83
GRADEK83
  20 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieje, że odczytasz tego posta zanim skasujesz konto

Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia XD
http://vimeo.com/94502406

Konto usunięte
Konto usunięte: maxmodels/facebook

Ahaaa XD
razotka
razotka
  21 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia XD http://vimeo.com/94502406

no chyba nie sądzisz, że będę bajki oglądała
:and:
GRADEK83
GRADEK83
  21 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba nie sądzisz, że będę bajki oglądała

z tego nigdy sie nie wyrasta :ziober2:
mariol2109
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
mariol2109
  24 maja 2014

Cześć wszystkim. Mam prośbę. Jeżeli możecie to zagłosujcie na mnie. Dzięki :*
https://www.facebook.com/imprezyzalew/photos/pb.338581562861679.-2207520000.1400921502./643524269034072/?type=3&theater

faros
faros
  24 maja 2014

hmm to może teraz coś z mojej strony ;) z ostatniej wiosennej sesji :)

Felka
Felka
  24 maja 2014

o beznadziejnej porze się wybrałam i żałuję :(

Konto usunięte
Konto usunięte: hmm to może teraz coś z mojej strony ;) z ostatniej wiosennej sesji :)

d83ddc4d uwielbiam zdjęcia z dmuchawcami które są w niebanalny sposób wykonane , świetna robota :)
GRADEK83
GRADEK83
  25 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm to może teraz coś z mojej strony ;) z ostatniej wiosennej sesji :)

Szkoda że te mlecze wbił się na pierwszy plan ale ogólnie fajne ujęcie ciekawy pomysł na zdjęcie :)
Felka
Felka: o beznadziejnej porze się wybrałam i żałuję :(

E dlaczego fajnie wyszło z blendą to robiłaś czy modelka stała pod drzewem czy tam w takim słabym cieniu.
LostOf
LostOf
  25 maja 2014

"Podobno" w drugim tygodniu maja w górach już ich nie ma.. A ja znalazłem:) [choć nie zdziwiłbym się jakbym był jedyny]

Felka
Felka
  25 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: E dlaczego fajnie wyszło z blendą to robiłaś czy modelka stała pod drzewem czy tam w takim słabym cieniu.

było ostre słonce,na słoncu za jasno,w cieniu za ciemno no trochę z blendą,bo inaczej dooopa by była :/

PS. blenda 5w1 120x180 (jak wiem ogromna :P ) warto zgarnąc za 100zł? d83ddc40
faros
faros
  25 maja 2014

tym razem coś z konikiem ;) niestety też środek dnia i walka ze słońcem

Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda że te mlecze wbił się na pierwszy plan ale ogólnie fajne ujęcie ciekawy pomysł na zdjęcie :)

no właśnie :) o to mi chodziło chciałem żeby na pierwszym planie było trochę rozmytych leczy a buzia była odsłonięta :)
GRADEK83
GRADEK83
  25 maja 2014
Felka
Felka: PS. blenda 5w1 120x180 (jak wiem ogromna :P ) warto zgarnąc za 100zł?

A teraz jaką masz ogólnie te duże blendy to chyba jak fotografujesz kogoś całego do takich portretowych wystarczą mniejsze. Ogólnie nie mam doświadczenia z blendami no ale skoro 5in1 to opyla się oby tylko składała się do rozmiarów reklamówki XD
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie :) o to mi chodziło chciałem żeby na pierwszym planie było trochę rozmytych leczy a buzia była odsłonięta :)

No tak tylko że bez tego jednego Mlecza dmuchawca na środku centralnie by wyszło jak dla mnie idealnie.

A to z koniem masz w kolorze ?
faros
faros
  25 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Felka: PS. blenda 5w1 120x180 (jak wiem ogromna :P ) warto zgarnąc za 100zł? A teraz jaką masz ogólnie te duże blendy to chyba jak fotografujesz kogoś całego do takich portretowych wystarczą mniejsze. Ogólnie nie mam doświadczenia z blendami no ale skoro 5in1 to opyla się oby tylko składała się do rozmiarów reklamówki XD

takiej dużej to ja raczej używam dla par ;p mniejsza pewnie by CI wystarczyła :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No tak tylko że bez tego jednego Mlecza dmuchawca na środku centralnie by wyszło jak dla mnie idealnie. A to z koniem masz w kolorze ?

hmm to już chyba tylko kwestia gustu :)

Tak mam proszę https://www.facebook.com/media/set/?set=a.634314499978465.1073741861.311877992222119&type=1
Felka
Felka
  25 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A teraz jaką masz ogólnie

sreberko samochodowe na szybe d83dde1c ale nie jest sztywne i przeszkadza mi to :(
Konto usunięte
Konto usunięte: 5in1 to opyla się oby tylko składała się do rozmiarów reklamówki XD

NA SZCZĘŚCIE składają się
Konto usunięte
Konto usunięte: takiej dużej to ja raczej używam dla par ;p mniejsza pewnie by CI wystarczyła :)

w sumie na ślubne plenery też by mi się przydała :ssh:
GRADEK83
GRADEK83
  25 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak mam proszę

To jest lepsze konia całego widać pysk
GRADEK83
GRADEK83
  25 maja 2014
Felka
Felka: sreberko samochodowe na szybe ale nie jest sztywne i przeszkadza mi to :(

O mam takie duże tez fajne ale nie jest sztywne to prawda no ale awaryjnie spełnia funkcję :D tylko do trzymania blendy ktoś trzeci musi być XD