lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 490 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Cześć wszystkim. Mam prośbę. Jeżeli możecie to zagłosujcie na mnie. Dzięki :*
https://www.facebook.com/imprezyzalew/photos/pb.338581562861679.-2207520000.1400921502./643524269034072/?type=3&theater
Szkoda że te mlecze wbił się na pierwszy plan ale ogólnie fajne ujęcie ciekawy pomysł na zdjęcie :)
E dlaczego fajnie wyszło z blendą to robiłaś czy modelka stała pod drzewem czy tam w takim słabym cieniu.
"Podobno" w drugim tygodniu maja w górach już ich nie ma.. A ja znalazłem:) [choć nie zdziwiłbym się jakbym był jedyny]
tym razem coś z konikiem ;) niestety też środek dnia i walka ze słońcem
Konto usunięte: Szkoda że te mlecze wbił się na pierwszy plan ale ogólnie fajne ujęcie ciekawy pomysł na zdjęcie :)
no właśnie :) o to mi chodziło chciałem żeby na pierwszym planie było trochę rozmytych leczy a buzia była odsłonięta :)
A teraz jaką masz ogólnie te duże blendy to chyba jak fotografujesz kogoś całego do takich portretowych wystarczą mniejsze. Ogólnie nie mam doświadczenia z blendami no ale skoro 5in1 to opyla się oby tylko składała się do rozmiarów reklamówki XD
Konto usunięte: no właśnie :) o to mi chodziło chciałem żeby na pierwszym planie było trochę rozmytych leczy a buzia była odsłonięta :)
No tak tylko że bez tego jednego Mlecza dmuchawca na środku centralnie by wyszło jak dla mnie idealnie.
A to z koniem masz w kolorze ?
Konto usunięte: Felka: PS. blenda 5w1 120x180 (jak wiem ogromna :P ) warto zgarnąc za 100zł?
A teraz jaką masz ogólnie te duże blendy to chyba jak fotografujesz kogoś całego do takich portretowych wystarczą mniejsze. Ogólnie nie mam doświadczenia z blendami no ale skoro 5in1 to opyla się oby tylko składała się do rozmiarów reklamówki XD
takiej dużej to ja raczej używam dla par ;p mniejsza pewnie by CI wystarczyła :)
Konto usunięte: No tak tylko że bez tego jednego Mlecza dmuchawca na środku centralnie by wyszło jak dla mnie idealnie.
A to z koniem masz w kolorze ?
hmm to już chyba tylko kwestia gustu :)
Tak mam proszę https://www.facebook.com/media/set/?set=a.634314499978465.1073741861.311877992222119&type=1