Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 487 z 524
to była taka samo krytyka z jej strony większość ludzi wręcz przeciwnie domaga się z góry założonego poklasku gdzie nie kiedy jak sama wiesz nie ma co oceniać a co dopiero oklaskiwać... samokrytyka to dobra cecha większość moich zdjęć mi sie nie podoba a jak dodaję jakieś to zazwyczaj liczę się z pełna skalą krytyki
Tłumaczyć jaki miałbyć przekaz tu nie musze ( powiem tylko że o to zostałam poproszona przez modelkęo takie a nie inne a wykonując coś na zlenenie musimy podporządkowac się) . " Cycki" może dla Ciebie dla innych piersi i ja ich tam nie widzę .
Brakuje mi jeszcze jednej lampy po prawej z przodu modelki ewentualnie jakaś blenda tak aby zniwelować głębokie cienie w tym przypadku mam na myśli policzki sama widzisz jak bardzo głębokie cienie tam padają . W studio masz tą możliwość ze możesz sobie rozplanować światło .
dla mnie słabo wyszło ze względu na włosy , wyglądają dla mnie trochę jak przetłuszczone i smutna mina podkreślająca jeszcze bardziej opadające policzki . Cycki cyckami ale zastanawiam się czy lepszego efektu by nie było jakby obiema dłońmi trzymała biust bo w tej pozycji wygląda jakby jeździła na nartach
Witam! Prosiłbym o jakaś radę... Coś poszło nie tak, nie wiem dokładnie co. Czegoś mi po prostu brakuje.. Poza tym oczywiście, że zdjęcie powinno być zrobione z poziomu "0" [obiektu]. Wiem, że było by znacznie ciekawsze [niestety nie mogłem], ale nie chodzi o to..
Trochę temperatura barwowa tła odebrała wyrazu/kontrastu z zwierzaka. Bokeh, też trochę mógłby być mocniejszy, a był to max [ z poziomu zero nie było by tego problemu,bo większa odległość od pierwszego planu wzmocniła by ekspozycję]. Tryb priorytetu przysłony [wartość max, czas dostosowany], ogniskowa też [max],dość wysoko silne słońce pod kątem [długa osłona obiektywu]. Zwierz mobilny/współpracował. Jakieś pomysły?
To i dodam coś od siebie ;) Ogólnie kolej i wszelakie szynowce to moja pasja więc zawartość zdjęć taka a nie inna ;)