lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 486 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
daj spokój od rana mialam przeczucie że to wszystko będzie porażką i tak się stało , jak zobaczylam w co dziewczyna jest ubrana miałam ochote odpowiednio skomentować.
Konto usunięte: Ale szkoda ciuchów :D ja bym na torach się nie kładł nie wiadomo kto lał na te belki :D
leżała na blendzie.
Konto usunięte: daj spokój od rana mialam przeczucie że to wszystko będzie porażką i tak się stało , jak zobaczylam w co dziewczyna jest ubrana miałam ochote odpowiednio skomentować.
Nie no nie jest źle na torach zazwyczaj łapie sie równowagę kto najdalej dojdzie bez podparcia czy jakoś tak ogólnie jaskółkę mogła zrobić :D Zazwyczaj fotograf jak tez i osoba fotografowana model wolą ustronne miejsca bez dodatkowych widzów dla tego albo tory albo opuszczone domy fabryki hale cegielnie takie niby mroczne miejsca lub las są częstym planem takich sesji.
No teraz widzę dobry pomysł :D
Co nie ni to samobójstwo ni to odpoczynek ni to jakoś pociągające artystycznie :D Co innego na Autostradzie tam to nutka strachu by była :D
Myślałam,że umrę ze śmiechu jak z wizażystą bały się stać na torach bo pociąg nadjedzie matko kochane przecież pociągi jeżdżą jakoś 50 km/ h a nie 200 -,- a po drugie przecież je słychać... ale cóż są mądrzejsi
Konto usunięte: Myślałam,że umrę ze śmiechu jak z wizażystą bały się stać na torach bo pociąg nadjedzie matko kochane przecież pociągi jeżdżą jakoś 50 km/ h a nie 200 -,- a po drugie przecież je słychać... ale cóż są mądrzejsi
No wiesz nasłuchali się w telewizji o tym całym Pendolino i teraz sie obawiają zawrotnie szybkich pociągów :D W dodatku podkłady drewniane więc tory nie przystosowane do tak szybkich pociągów.