Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 495 z 524
Przeglądam ten dział i widzę sporo świetnych zdjęć, aż zacząłem powątpiewać czy dodać coś od siebie.
Tutaj jest coś więcej z mojej mini galerii:
http://djtraxpl.deviantart.com/gallery/
Przeglądam ten dział i widzę sporo świetnych zdjęć, aż zacząłem powątpiewać czy dodać coś od siebie.
Tutaj jest coś więcej z mojej mini galerii:
http://djtraxpl.deviantart.com/gallery/
Zaczynam testy z makro
na razie obczajam światło więc wiadomo że na początek same gnioty XD
TU akurat złapało jak zwiewa i wyleciała z głębi ostrości
No i jako tako z ostrością
dziękuję :)
no niestety te paznokcie i mi nie pasowały ale to chyba wina braku czasu i kwestia nie dogadania się
choć w drugim makijażu pasowały
Moja dzisiejsza Cleo bez Donatana
a tak ogólnie to radość,że nie utopiłam aparatu bo zdjęcia były robione w rzece , zimnej rzece
pierwsza stylizacja bo innych jeszcze nie ogarniałam.
kalosze na nogi i mogłaś stać w niej i nie było by tak zimno gorzej z nogami modelki ale i tak portretówka więc mogła i ona mieć gumiaki XD Fotka podoba się a jest wersja z otwartymi oczami ? :D te pozy to ty im narzucasz, podsuwasz czy one same z siebie kombinują ?
kalosze w łydki woda ponad kolana :P
pozniej nie moglam ich zdjąc bo się zassały wiec i ja z gołymi stopami latałam w rzece . miała leżeć ale za zimno oj wgj w japonkach tam wlazła buta muł jej zassał nie mogła go znaleźć
jest :P
same z siebie
To pora wyposażyć siebie w wodery xD albo nie wchodzić tak głęboko nurt mógł cię porwać szkoda by było aparatu XD :P
Niech się cieszy że tam nie utknęła XD
Tyle zachodu z tą wodą a i tak ledwo ją widać xD
Zacznę od powiewu kultury:Witam Wszystkich:)! Miałem być trochę wcześniej [czyt. Miało być dobrze a wyszło jak zawsze], ale.. [ironizując:] tydzień czy dwa w tą czy w tą..:)
Zdolny facet. Jakim obiektywem robione? Makro [1:1], czy kombinujesz? ja wykorzystuje, [aż szkoda pisać] 1:5.9, ale daje radę [i znam kilka trików jakby co..]. Efekty można zobaczyć tu z tego względu że są większe [1024px] i co nieco widać a jak dodam na forum to będzie 500px : http://s1270.photobucket.com/user/Lost_of/library/?sort=3&page=1. Wg. mnie pierwsze 3 zdjęcia złączonych motyli może i nie są dobre technicznie ,ale mają dość ciekawy efekt względem rośliny na której siedzą: lustra wody, wciągania i spadania. Sporą radochę mi przyniosły dlatego dodałem [nie twierdze że pozostałe są lepsze technicznie] Chciałem nawet sprytnie wkleić na forum większe jak wyżej zapytany, ale nie wychodzi mi to.. Mile widziane konstruktywna krytyka bo dużo im braknie i świadom tego ja. Oj facet, zaprawdę powiadam Ci: dodawajDobrze zaczynasz. Ja jak mam za ambitny początek, to za szybko kończę błahahaha Zaiste: wytrwałość niech będzie z Tobą.
Starasz się zrobić coś swojego, mimo nie tylko zimnych wód terytorialnych i rwących potoków,a co ważniejsze, chwała Ci za to ,że twoja Słowianka masła nie ucierała:) Kreatywność to podstawa.
Zapomniałem dodać, że zdjęcia szerokich kadrów zostały zrobione obiektywem Petri 50/2 który nabyłem za 46zł z przesyłką, tylko redukcję do systemu Pentax musiałem ściągnąć od producenta z Chin [38zł z przesyłką do Polski pod drzwi na ebay'u gdzie specjalnie w tym celu założyłem konto] bo w Polsce na allegro najtańsza redukcja kosztuje 150zł... Ale: jak już wspominałem Felce [że sobie tak pozwolę..] Kreatywność to podstawa:)
oj tak , ale chyba nawet bym jej nie dała maselnicy do niej nie pasowała :P
śmiesznie wysoko się cenią...
+ coś ode mnie jeszcze