Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Djtraxpl
Djtraxpl
  10 lipca 2014

Przeglądam ten dział i widzę sporo świetnych zdjęć, aż zacząłem powątpiewać czy dodać coś od siebie.

Tutaj jest coś więcej z mojej mini galerii:

http://djtraxpl.deviantart.com/gallery/

Djtraxpl
Djtraxpl
  10 lipca 2014

Przeglądam ten dział i widzę sporo świetnych zdjęć, aż zacząłem powątpiewać czy dodać coś od siebie.

Tutaj jest coś więcej z mojej mini galerii:

http://djtraxpl.deviantart.com/gallery/
GRADEK83
GRADEK83
  11 lipca 2014

Zaczynam testy z makro
na razie obczajam światło więc wiadomo że na początek same gnioty XD
TU akurat złapało jak zwiewa i wyleciała z głębi ostrości

No i jako tako z ostrością

Felka
Felka
  11 lipca 2014

coś....

Felka
Felka
  11 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz bardzo dobre poczucie koloru, ponadprzeciętne nawet jak na kobietę, zazdrościć.

dziękuję :)
Konto usunięte
Konto usunięte: choć kontrast tych paznokci wprowadza chaos w pierwszy plan

no niestety te paznokcie i mi nie pasowały ale to chyba wina braku czasu i kwestia nie dogadania się
choć w drugim makijażu pasowały :mrgreen:
GRADEK83
GRADEK83
  11 lipca 2014
Felka
Felka: coś....

...zeżarło pół słońca :ziober2:
Felka
Felka
  16 lipca 2014

Moja dzisiejsza Cleo bez Donatana d83dde02
a tak ogólnie to radość,że nie utopiłam aparatu bo zdjęcia były robione w rzece , zimnej rzece :ninja:
pierwsza stylizacja bo innych jeszcze nie ogarniałam.

GRADEK83
GRADEK83
  17 lipca 2014

kalosze na nogi i mogłaś stać w niej i nie było by tak zimno gorzej z nogami modelki ale i tak portretówka więc mogła i ona mieć gumiaki XD Fotka podoba się a jest wersja z otwartymi oczami ? :D te pozy to ty im narzucasz, podsuwasz czy one same z siebie kombinują ?

Felka
Felka
  18 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: kalosze na nogi

kalosze w łydki woda ponad kolana :P
pozniej nie moglam ich zdjąc bo się zassały wiec i ja z gołymi stopami latałam w rzece .
Konto usunięte
Konto usunięte: więc mogła i ona mieć gumiaki XD
miała leżeć ale za zimno oj wgj w japonkach tam wlazła buta muł jej zassał nie mogła go znaleźć d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: a jest wersja z otwartymi oczami ? :D

jest :P

Konto usunięte
Konto usunięte: te pozy to ty im narzucasz, podsuwasz czy one same z siebie kombinują ?

same z siebie d83dde09
KrystianNGH
KrystianNGH
  18 lipca 2014

Na początek.

GRADEK83
GRADEK83
  18 lipca 2014
Felka
Felka: kalosze w łydki woda ponad kolana :P pozniej nie moglam ich zdjąc bo się zassały wiec i ja z gołymi stopami latałam w rzece

To pora wyposażyć siebie w wodery xD albo nie wchodzić tak głęboko nurt mógł cię porwać szkoda by było aparatu XD :P
Felka
Felka: miała leżeć ale za zimno oj wgj w japonkach tam wlazła buta muł jej zassał nie mogła go znaleźć

Niech się cieszy że tam nie utknęła XD
Felka
Felka: jest :P

Tyle zachodu z tą wodą a i tak ledwo ją widać xD
Felka
Felka
  18 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: albo nie wchodzić tak głęboko nurt mógł cię porwać szkoda by było aparatu XD :P

spokojna rzeka
Konto usunięte
Konto usunięte: Niech się cieszy że tam nie utknęła XD

kij z nia waniejszy but,hahah
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle zachodu z tą wodą a i tak ledwo ją widać xD

tutaj ledwo ale przyznam racje d83dde02
LostOf
LostOf
  18 lipca 2014

Zacznę od powiewu kultury:Witam Wszystkich:)! Miałem być trochę wcześniej [czyt. Miało być dobrze a wyszło jak zawsze], ale.. [ironizując:] tydzień czy dwa w tą czy w tą..:)

Konto usunięte
Konto usunięte: testy z makro
Zdolny facet. Jakim obiektywem robione? Makro [1:1], czy kombinujesz? ja wykorzystuje, [aż szkoda pisać] 1:5.9, ale daje radę [i znam kilka trików jakby co..]. Efekty można zobaczyć tu z tego względu że są większe [1024px] i co nieco widać a jak dodam na forum to będzie 500px : http://s1270.photobucket.com/user/Lost_of/library/?sort=3&page=1. Wg. mnie pierwsze 3 zdjęcia złączonych motyli może i nie są dobre technicznie ,ale mają dość ciekawy efekt względem rośliny na której siedzą: lustra wody, wciągania i spadania. Sporą radochę mi przyniosły dlatego dodałem [nie twierdze że pozostałe są lepsze technicznied83dde04] Chciałem nawet sprytnie wkleić na forum większe jak wyżej zapytany, ale nie wychodzi mi to.. Mile widziane konstruktywna krytyka bo dużo im braknie i świadom tego ja.
Konto usunięte
Konto usunięte: zacząłem powątpiewać czy dodać coś od siebie
Oj facet, zaprawdę powiadam Ci: dodawaj
Konto usunięte
Konto usunięte: Na początek.

Dobrze zaczynasz. Ja jak mam za ambitny początek, to za szybko kończęd83dde04 błahahaha Zaiste: wytrwałość niech będzie z Tobą.
Felka
Felka: stylizacja
Starasz się zrobić coś swojego, mimo nie tylko zimnych wód terytorialnych i rwących potoków,a co ważniejsze, chwała Ci za to ,że twoja Słowianka masła nie ucierała:) Kreatywność to podstawa.
LostOf
LostOf
  18 lipca 2014

Zapomniałem dodać, że zdjęcia szerokich kadrów zostały zrobione obiektywem Petri 50/2 który nabyłem za 46zł z przesyłką, tylko redukcję do systemu Pentax musiałem ściągnąć od producenta z Chin [38zł z przesyłką do Polski pod drzwi na ebay'u gdzie specjalnie w tym celu założyłem konto] bo w Polsce na allegro najtańsza redukcja kosztuje 150zł... Ale: jak już wspominałem Felce [że sobie tak pozwolę..] Kreatywność to podstawa:)

Felka
Felka
  18 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Starasz się zrobić coś swojego, mimo nie tylko zimnych wód terytorialnych i rwących potoków,a co ważniejsze, chwała Ci za to ,że twoja Słowianka masła nie ucierała:) Kreatywność to podstawa.

oj tak , ale chyba nawet bym jej nie dała maselnicy do niej nie pasowała :P
Konto usunięte
Konto usunięte: allegro

śmiesznie wysoko się cenią...

+ coś ode mnie jeszcze