Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
oscaro
oscaro
  19 kwietnia 2013

Twarz prześwietlona lekko, poza zgarbiona przez co trochę dziwnie to wygląda na koniu. I jeśli dobrze widzę cień pod oczkami i jej prawy łokieć jakoś dziwnie rozmyty. Coś tam poprawiałaś.

luu84
luu84
  19 kwietnia 2013

Dziękuję za uwagi:)Następnym razem postaram sie lepiej zrobić zdjecie:)To kolejne

GRADEK83
GRADEK83
  20 kwietnia 2013

DO albumu z konikiem może być ale prawdę mówiąc to sam nie wiem czy ona siedzi na koniu czy z niego schodzi to troche pozycja raczej nie do jazdy konnej no i kadr chyba pionowy był by lepszy koń i modelka stracili kończyny no ale co do samego konia i modelki nic nie mam :D

GRADEK83
GRADEK83
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To kolejne

I znowu nogi poucinałaś ale w tym przypadku mogło by być ale wykadrował bym bez boku konika kadr w prawo i z deka do góry :) Fajny koń :)
luu84
luu84
  20 kwietnia 2013

Dziękuje bardzo za uwagi i prezentuje kolejne:)

luu84
luu84
  20 kwietnia 2013

U dołu dawny adres mojego foto bloga:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuje bardzo za uwagi i prezentuje kolejne:)
luu84
luu84
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: luu84: To kolejne I znowu nogi poucinałaś ale w tym przypadku mogło by być ale wykadrował bym bez boku konika kadr w prawo i z deka do góry :) Fajny koń :)

Gdybym przesunęła kard w prawo tzn bez boku konia jak mówisz to wyglądałoby to jakby głowa konia wyrastała z ramienia modelki i wydaje mi się,że wyglądałoby to nienaturalnie;)Chyba ,ze kadr bardziej w lewo...
GRADEK83
GRADEK83
  20 kwietnia 2013

No wiesz oglądanie zadka konia czy tam miednicy co on tam ma a oglądanie modelki zasłaniającej tył konia to jednak różnica ;) Ogólnie to ty w prawo mogłaś się przesunąć centralnie w stronę konia i modelki ustawić.

luu84
luu84
  20 kwietnia 2013

Aaaa w ten sposób:)Ok rozumie juz:)

grzegorzgilski
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  20 kwietnia 2013

Całe szczęście że mam dwa aparaty i nie nazywam się fotografem :ninja:

Sztajmex
Sztajmex
  20 kwietnia 2013

Luu - co do pierwszego zdjęcia jakie zaprezentowałaś, to jak rozumiem była to sesja, czyli pozowanie, w tym wypadku fatalny dobór tła dla tematu, w przypadku zdjęcia B&W, bo zwyczajnie się gubi, ale ogólnie na plus, choć jeżeli chodzi o zdjęcia z końmi, to wolę kiedy model jest tylko dopełnieniem a nie głównym tematem :).

ZlMNA
ZlMNA
  21 kwietnia 2013
grzegorzgilski
grzegorzgilski: http://kolarz80.wix.com/grzegorz-gilski-fotograf

szczerze? nic mi sie nie podoba:ninja:
a "portrety" to już całkiem porażka ,
to ja nie bedac fotografem mam na dysku niektore lepsze zdjecia .
luu84
luu84
  22 kwietnia 2013

To i ja zamiast wstawiać pojedynczo zdjęcia wstawię linka do mojego portfolio:) Zapraszam do oglądania oraz oczywiscie oceny :) http://misiaart.flog.pl/pf/

ZlMNA
ZlMNA
  22 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://misiaart.flog.pl/pf/

przeraviajac zdj na czarno-biale czy sepie niszczysz je :(
w kolorze bardziej mi sie podobaja.