lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 447 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Zapraszam na fanpage'a na facebooku :) http://www.facebook.com/pages/Dawid-Piotrowski-PHOTOGRAPHY/229314350437621
Jest okropna. Wali po oczach wszystkim. To co się rzuca to ten blur na włosach w ogóle nie wiem po co był używany, straszny kontrast => wali po oczach niemiłosiernie, tło jest dziwne nawet jak na krzaki bo wyglądają jak jakiś szpinak 'rozmemłany' w garnku albo wymiociny
Dla matki pociechy zawsze ładnie wychodzą na zdjęciach więc zostawię albumowe zdjęcia bez komentarza :)
Myślę ze temu dziecku przydałaby się dieta i jakiś wysiłek fizyczny. Jak już schudnie to zabierz je do dentysty i niech poprawi jej tą przerwę pomiędzy zębami. (a i pewnie parę ubytków od wpierniczania słodyczy też się znajdzie)
A co do zdjęcia, to wszystkie zaprezentowane przez Ciebie fotografie krzyczą o pomstę. Są tandetne, słabe, bez pomysłu. Widzę ze opanowałaś podstawy programów do retuszu zdjęć, ale to co robisz tym zdjęciom powinno być karane!
PS: masz jakieś zdjęcia nie przedstawiające kuzynów Frodo Baginsa?
Hehehe to nie moje dziecko i nie mój problem, a TY jak uważasz sie za takiego speca to pokaż coś swojego!!! Ja się nie boje krytyki
Ja się niezmiernie boje dlatego też nie pokazuje! Cholera rozgryzłaś mnie i oczywiście byłaś pierwsza bo nikt wcześniej mi nic takiego nie napisał! Gratulacje! Jesteś wręcz wyjątkowa.
No a skoro już powymienialiśmy się uprzejmościami to postaram się skomentować zdjęcie. Zacznę może od głowy która ma żółte zabarwienie, do tego nieumiejętne używanie światła,lub/i też programów do obróbki sprawiło że twarz straciła detal i wyszło mydło. Potem nos, mam wrażenie ze przez jego środek idzie brzydki cień źle ustawionych lamp, albo to pozostałość po retuszu. Kolejna sprawa, ostrość definitywnie ustawiona na cyckach, poprzez zły dobór przesłony wyszło to dosyć słabo, a wisienkę na torcie dodałaś retuszem jej prawej dłoni (dla mniej kumatych znajduje się ona na zdjęciu po lewej stronie) Wygląda to dosłownie jak szpon! Wielki brzydki kartofel z ostrym zakończeniem do wygrzebywania z kosza resztek. No i na koniec ta czarna szpara pomiędzy nogami powoduje że nogi wyglądają dosyć dziwnie, prawie nienaturalnie. Chociaż tutaj to można poniekąd uznać za zamierzony efekt.
oscaro: Myślę ze temu dziecku przydałaby się dieta i jakiś wysiłek fizyczny. Jak już schudnie to zabierz je do dentysty i niech poprawi jej tą przerwę pomiędzy zębami. (a i pewnie parę ubytków od wpierniczania słodyczy też się znajdzie)
Nie wiem ile masz lat ale w tym poście 'zachowujesz' się jak 15 letni dzieciak. Co Cię obchodzi dziecko? Jej chodziło o zdjęcie i to masz komentować a nie wygląd dziecka.
Jest różnica między krytyką a chamstwem i prostactwem, Ty dołączasz do tej 2 grupy.
To tez było niepotrzebne bo może miało wyjść śmiesznie ale wyszedłeś na gnoja bez wychowania.