Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
oscaro
oscaro
  9 kwietnia 2013

Przyznaje że zawsze wielkie zdziwienie budziło u mnie to jakich ludzi zatrudniają na tym portalu. Może to z powodu tej mentalności, brać co dają. Widzisz ja mam wręcz przeciwnie. Oceniam wszystko co widzę, widzę spasione dziecko to też zwracam na to uwagę, bo w fotografii nie liczy się tylko technika wykonania zdjęcia a i obiekt. Jeśli tego jeszcze nie zrozumiałaś to nie nie wróżę Ci sukcesu w tej materii. Obiekt w tym przypadku to główny element który ma nam coś przekazać, o ile technikę autor tego "zdjęcia" ma kiepską, to obiekt krzyczy o pomstę. Wstawienie spasionego dziecka w niczym nie przemawia do mnie, a to chyba właśnie o to chodzi prawda?
Więc może na przyszłość zamiast grać jedyną sprawiedliwą, to postaraj się ruszyć głową zamiast się publicznie ośmieszać.:)

Konto usunięte
Konto usunięte: A ogólnie jak byś zareagował jak ktoś by zechciał wygladać jak lalka na fotach?

Widziałem świetne zdjęcia brzydkich dzieci stylizowanych na lalki, i to miało swój klimat poprzez odpowiedni retusz i dobór elementów tła/ świateł etc.... Jak tak patrze na te Twoje zdjęcia to wydaje mi się że TY nie masz w ogóle rozpisanej koncepcji co i jak chcesz sfotografować. Bierzesz aparat naciskasz przycisk i liczysz ze coś z tego wyjdzie. Gdybyś miała pomysł to ten spasiony kuzyn Pana Baginsa mógłby wyglądać na prawde ciekawie.
lovesosa
lovesosa
  9 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
oscaro
oscaro: Więc może na przyszłość zamiast grać jedyną sprawiedliwą

raczej nie
oscaro
oscaro: Gdybyś miała pomysł to ten spasiony kuzyn Pana Baginsa mógłby wyglądać na prawde ciekawie.

prawda
razotka
razotka
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o tej fotce?

aż mnie dreszcze przeszywają na myśl o tym jak bardzo zgwałcony został drugi plan
Konto usunięte
Konto usunięte: I co o niej myślicie??

słaba, bez przekazu. Tutaj pobawiłabym się kontrastem, może coś z tęczówką małego.
Konto usunięte
Konto usunięte: I co myślicie?

Lepiej ale chętniej widziałabym to w szerszym kadrze.
Ucięta prawa dłoń aż razi w oczy.
oscaro
oscaro: [Myślę ze temu dziecku przydałaby się dieta i jakiś wysiłek fizyczny.

Loooooool dieta dla takiego dziecka
:crylol:
ahahahahaha
dawno się tak nie uśmiałam, szczególnie na forum.
kathleenphoto
kathleenphoto
  9 kwietnia 2013

Ale ta dłoń nie jest ucięta, jak ktoś maluje paznokcie na czarno to ja na to wpływu nie mam

kathleenphoto
kathleenphoto
  9 kwietnia 2013

Wielka szlachta uważajaca sie za PROFESJONALISTÓW! Jednak ta strona to kupa śmiechu zero normalnych ludzi!!! Czy tutaj wogóle jest ktoś kto skończył studia fotograficzne?

lovesosa
lovesosa
  10 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy tutaj wogóle jest ktoś kto skończył studia fotograficzne?

tak się składa, że tak
oscaro
oscaro
  10 kwietnia 2013

@ razotka dieta w tym przypadku to nic innego jak unormowanie posiłków wycięcie złych produktów i zastąpienie ich dobrymi. Tyle, raz ze dziecko wyszczupleje, dwa że organizm dostanie więcej składników potrzebnych przy rozwoju.

ZlMNA
ZlMNA
  15 kwietnia 2013

cisza:ninja:
http://wd3.photoblog.pl/np2/201303/D5/146620922.jpg

monisiadallas
monisiadallas
  15 kwietnia 2013

zazwyczaj to płyną i nic nie robią, tu akcja! no no prawda

GRADEK83
GRADEK83
  17 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zazwyczaj to płyną i nic nie robią, tu akcja! no no prawda

:woot:
gosiula15
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
ErrorPage
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
ErrorPage
  18 kwietnia 2013

no fajnie fajnie ;]

Gabriel jest wszędzie,
więc się pilnuj,
bo nie znasz dnia ani godziny.
Kocham Was dziewczyny ;]

luu84
luu84
  19 kwietnia 2013

Bardzo proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć.Zaznaczam,że fotografia to moja pasja,a ja dopiero się uczę.Z góry dziękuję:)

ErrorPage
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
ErrorPage
  19 kwietnia 2013

delikatnie 1 plan przeostrzony jak wg mnie,

Gabriel jest wszędzie,
więc się pilnuj,
bo nie znasz dnia ani godziny.
Kocham Was dziewczyny ;]

luu84
luu84
  19 kwietnia 2013