Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 448 z 524
Przyznaje że zawsze wielkie zdziwienie budziło u mnie to jakich ludzi zatrudniają na tym portalu. Może to z powodu tej mentalności, brać co dają. Widzisz ja mam wręcz przeciwnie. Oceniam wszystko co widzę, widzę spasione dziecko to też zwracam na to uwagę, bo w fotografii nie liczy się tylko technika wykonania zdjęcia a i obiekt. Jeśli tego jeszcze nie zrozumiałaś to nie nie wróżę Ci sukcesu w tej materii. Obiekt w tym przypadku to główny element który ma nam coś przekazać, o ile technikę autor tego "zdjęcia" ma kiepską, to obiekt krzyczy o pomstę. Wstawienie spasionego dziecka w niczym nie przemawia do mnie, a to chyba właśnie o to chodzi prawda?
Więc może na przyszłość zamiast grać jedyną sprawiedliwą, to postaraj się ruszyć głową zamiast się publicznie ośmieszać.:)
Widziałem świetne zdjęcia brzydkich dzieci stylizowanych na lalki, i to miało swój klimat poprzez odpowiedni retusz i dobór elementów tła/ świateł etc.... Jak tak patrze na te Twoje zdjęcia to wydaje mi się że TY nie masz w ogóle rozpisanej koncepcji co i jak chcesz sfotografować. Bierzesz aparat naciskasz przycisk i liczysz ze coś z tego wyjdzie. Gdybyś miała pomysł to ten spasiony kuzyn Pana Baginsa mógłby wyglądać na prawde ciekawie.
aż mnie dreszcze przeszywają na myśl o tym jak bardzo zgwałcony został drugi plan
słaba, bez przekazu. Tutaj pobawiłabym się kontrastem, może coś z tęczówką małego.
Lepiej ale chętniej widziałabym to w szerszym kadrze.
Ucięta prawa dłoń aż razi w oczy.
Loooooool dieta dla takiego dziecka
ahahahahaha
dawno się tak nie uśmiałam, szczególnie na forum.
Wielka szlachta uważajaca sie za PROFESJONALISTÓW! Jednak ta strona to kupa śmiechu zero normalnych ludzi!!! Czy tutaj wogóle jest ktoś kto skończył studia fotograficzne?
@ razotka dieta w tym przypadku to nic innego jak unormowanie posiłków wycięcie złych produktów i zastąpienie ich dobrymi. Tyle, raz ze dziecko wyszczupleje, dwa że organizm dostanie więcej składników potrzebnych przy rozwoju.
no fajnie fajnie ;]
Gabriel jest wszędzie,
więc się pilnuj,
bo nie znasz dnia ani godziny.
Kocham Was dziewczyny ;]
Bardzo proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć.Zaznaczam,że fotografia to moja pasja,a ja dopiero się uczę.Z góry dziękuję:)