Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 453 z 524
hmm, AE-1 też chciałem kupić kiedy szukałem pierwszego analogowego aparaciku , ostatecznie kupiłem eosa 3, przekozacki aparat małoobrazkowy z wypasionym af, ale obecnie mam na mały obrazek jedynie revueflexa ac1 na m 42 i też daje rade :) baa, nawet zenitem sporo czasu fociłem tak dodatkowo w bonusie:)
a jakiego filmu używałaś i w jakim sensie nic nie wyszło ?
odnośnie linków to przy kolejnych się zastosuje, odnośnie pytania o modelki to tajemnica ;ppp ( tutaj też staram się właśnie poszukiwać dziewczyn ale ciężko to idzie ;) )
Canona dostałam, więc nie wybrzydzam, choć jestem wyznawcą Nikona... :)
Revueflex - coś mi to mówi. Aaa! Kiedyś miałam obiektyw Auto Revuenon 55mm f/1.4 na m42 (i Beroflex 135mm f/2.8), z Nikonem D40 to była zabawa :).
Powiem Ci szczerze, że teraz już nie pamiętam, co to był za film, bo dostałam go z nim w środku - od tamtej pory go nie używałam... Ogólnie za słaba jestem żeby w ogóle robić zdjęcia cyfrą, a co dopiero analogiem ;)
eee, myślę że po kilku podstawowych poradach gdybyś zrobiła pierwszą udaną rolkę to szybko byś nabrała ochoty na więcej :)
ja tam wolę canona bo można śmiało montować do niego wszelkie szkła od analożków za pomoca przejściówki, najlepsze są ruskie szkiełka z mocowaniem psix :)
Nie jest to łatwe tanie i szybkie w dobie cyfry , jednak sprawia frajde, samodzielne wołanie filmów i robienie odbitek też jest fajne:)
a na podanym linku ten bokeh to sprawka kieva 60 z podpięta wołną 80/2,8 :)
noo bylaby to frajda:) tylko teraz jak tu sie odzwyczaić od PSa i momentalnego podglądu to raz, a dwa nawej jak dla siebie tak to nie mam kasy zeby w to inwestować;]
chyba kupe kasy wywalileś na wolne? do tego tak jasną:D
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
ma się tą siłę perswazji i dar przekonywania :D
a tak na serio pierwsze toplesy i akty to dziewczyny same chciały żeby im zrobić , mni jedna dziewczyna z tego portalu :) później dopiero po zdobyciu doświadczenia i obraniu kierunku w zdjęciach zacząłem stawiać warunki ale to dla dobra zdjęć a nie mojego własnego :)
photography1 - bardzo piękna oryginalna uroda :))