lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 454 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Ogólnie chodzi o to, że obiektyw nie jest takie zbliżenia, 18-55 zmusza mnie do tego bym bardzo zbliżał się do obiektu, a jak za blisko to z kolei już w ogóle ostrości nie złapię, po drugie zdjęcie było przycinane, gdyż tak jak mówiłem , nie mogę, aż tak przybliżyć obiektu. Ogólnie pajączek był malutkich rozmiarów , może 3cmx2cm, po przybliżeniu dostał efektu większego .
Zdaje sobie z tego sprawę, niestety robiłem to na pograniczu dobrej ostrości, no sobie focus średnio poradził.
Dziękuję za opinie, każda z nich przydaje się w nauce, jak już mówiłem, do dobrego fotografa dzieli mnie dosłownie przepaść.
Pająk szamał sobie pszczółkę, niestety ledwo co to widać.
@Come0n
czemu to drugie foto ma jakies czerwone zabarwienie?
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Konto usunięte: Mój był rodem z Czarnobylu, zamieszkiwał 2-gi z reaktorów, jego kły były podobne do kłów czupakabry, zadziwiające.
Boze nie wiem co gorsze, ten z czarnobyla czy ten widok http://szokblog.pl/Plaga-pajk%C3%B3w-w-Australii-/Blog/1344867489114/