Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Flo
Flo
  10 września 2010
Dolny
Dolny: 22 minuty temu Cytuj fragment | Cytuj całość http://www.maxmodels.pl/galerie/3/4/0/129340/64404.jpg

aż ciężko uwierzyć, że Twoje ;D
Metaluga
Metaluga
  10 września 2010

No górny, niezłe postępy widzę.
Wcześniejsze Twoje prace były kiczowate i tandetne.
To ostatnie jest urocze, tak trzymać.

Metaluga
Metaluga
  10 września 2010
Flo
Flo: aż ciężko uwierzyć, że Twoje ;D

Egzakli.
Jadę suwakiem w dół i w dół, patrzę "o, fajne, ciekawe kogo",
nagle nick Dolny i zonk. :ziober2:
pijana
pijana
  10 września 2010
Dolny
Dolny: Dolny

Super zdjęcie, ale weźże ten podpis :mrgreen:
RedAries
Dolny
Dolny
  10 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Super zdjęcie, ale weźże ten podpis

ten podpis daje ponieważ już kilka osób kradło moje zdjecia i zawsze jest jakieś utrudnienie.

RedAries
RedAries
  10 września 2010
Dolny
Dolny:

utrudnienie w tak małym podpisie jest 0.
Efektywniejszy jest znak wodny przeźroczysty na całej długości zdjęcia + zmniejszenie pola zdjęcia o kilka mm wtedy masz niezaprzeczalny oryginał
RedAries
RedAries
  10 września 2010

z tak małym miało być

Dolny
Dolny
  10 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: utrudnienie w tak małym podpisie jest 0. Efektywniejszy jest znak wodny przeźroczysty na całej długości zdjęcia + zmniejszenie pola zdjęcia o kilka mm wtedy masz niezaprzeczalny oryginał

oki dzięki za pomoc;)
Dolny
Dolny
  10 września 2010

to mi się bardziej podoba mi poprzednie.

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 września 2010

Dolny, o ile w ostatnim zdj. na poprzedniej stronie (w wodzie, btw miodzio ta modelka :zakochany: ) wystający stanik byl ok, to na zdjęciach powyzej jakos sie zle komponuje, poza tym modelka ma jakies klaki we wlosach i na koszulce (pierwsze foto, w kolorze). Ogolnie ok, fajnie Ci to zaczyna wychodzic, no i wreszcie ladne dziewczyny wyrwales na sesje ;D Na ostatnim tylko lewa reka mi sie nie podoba (trudno, czasem ciezko dobrze wykadrowac) i to biale puchowe cos na brwi i oku, zaslania kluczowe elementy twarzy...
;)
Dolny
Dolny
  10 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dolny, o ile w ostatnim zdj. na poprzedniej stronie (w wodzie, btw miodzio ta modelka ) wystający stanik byl ok, to na zdjęciach powyzej jakos sie zle komponuje, poza tym modelka ma jakies klaki we wlosach i na koszulce (pierwsze foto, w kolorze). Ogolnie ok, fajnie Ci to zaczyna wychodzic, no i wreszcie ladne dziewczyny wyrwales na sesje ;D Na ostatnim tylko lewa reka mi sie nie podoba (trudno, czasem ciezko dobrze wykadrowac) i to biale puchowe cos na brwi i oku, zaslania kluczowe elementy twarzy... ;)

przesadziliśmy z pierzem ;d a później zrobiliśmy ten portret co jest do góry ,a ciężko było wyciągnąć te pierze ;d i tak zostało ;p
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 września 2010

Dolny
Dolny: przesadziliśmy z pierzem ;d a później zrobiliśmy ten portret co jest do góry ,a ciężko było wyciągnąć te pierze ;d i tak zostało ;p

może lepsze byłyby jakieś większe te piórka ;)
co do modelki to ta z tych 3 ostatnich zdjęc to ta sama co na foto w wodzie? śliczna, ganiaj za nią z aparatem ;D
Dolny
Dolny
  10 września 2010

btw. w przed ostatnim usunąłem w PS. te gówna białe z włosów :mrgreen:

AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  10 września 2010
Dolny
Dolny:

No dolny! Robisz postępy. Zdjęcie w wodzie zaskoczyło mnie. W piórkach też całkiem dobre :)
Oby tak dalej :)