Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
spioch
spioch
  3 września 2010
Dolny
Dolny: rozumiem :) i wiem bo oglądam niektóre profile na maxmodels i są niektóre takie profile gdzie gęba opada ;]

Więc sam rozumiesz o czym mówię.
poike
poike
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: O właśnie jedna z rzucających się :)

jedna z tych, z którymi lubię się użerać *

Konto usunięte
Konto usunięte: A powyżej mamy przykład urażonej ambicji czy też dumy Panienki Ohh i Ahh .. Ja jestem Idealna a wy padajcie na kolana łajzy :) A jak macie coś powiedzieć to mówcie same komplementy :)

nie na tym to polega. tylko najbardziej rozśmieszył mnie sam fakt, że odkąd zaczęłam tutaj pokazywać swoje fotografie to powiedziałeś coś w tym stylu 'lepiej zajmij się czymś innym, bo robisz beznadziejne zdjęcia'. ciekawe czemu tylko Ty tak twierdzisz i dlaczego mam tyle chętnych osób do zdjęć. rozumiem, że może nie robię poprawnych zdjęć, czasem nie wyjdzie, gorszy dzień, itp.. ale to nie powód by kogoś skreślać i zgnoić

btw. jeżeli podobają Ci się prace te co wstawiałeś to na prawdę musisz mieć spaczony gust
spioch
spioch
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie na tym to polega. tylko najbardziej rozśmieszył mnie sam fakt, że odkąd zaczęłam tutaj pokazywać swoje fotografie to powiedziałeś coś w tym stylu 'lepiej zajmij się czymś innym, bo robisz beznadziejne zdjęcia'. ciekawe czemu tylko Ty tak twierdzisz i dlaczego mam tyle chętnych osób do zdjęć. rozumiem, że może nie robię poprawnych zdjęć, czasem nie wyjdzie, gorszy dzień, itp.. ale to nie powód by kogoś skreślać i zgnoić btw. jeżeli podobają Ci się prace te co wstawiałeś to na prawdę musisz mieć spaczony gust

Coś takiego ale nie to dosłownie :) A że masz tylu chętnych ? Nie dziwię się jak płacisz ludziom żeby Ci pozowali :rotfl:
Zwróć uwagę na to co piszesz ... "że może nie robię poprawnych zdjęć, czasem nie wyjdzie, gorszy dzień, itp.." Podsumowując wychodzi z założenia że jest genialna w tym co robisz a Twoje zdjęcia zawsze są najlepsze. Ale ohhh co to czasem zrobisz coś gorszego ale to i tak nie Twoja wina :rotfl:

Jeszcze nigdy w swoim życiu nie zrobiłem zdjęcia z którego byłbym zadowolony w 100% Zawsze coś chciałbym poprawić zmienić itp.
poike
poike
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Coś takiego ale nie to dosłownie :) A że masz tylu chętnych ? Nie dziwię się jak płacisz ludziom żeby Ci pozowali Zwróć uwagę na to co piszesz ... "że może nie robię poprawnych zdjęć, czasem nie wyjdzie, gorszy dzień, itp.." Podsumowując wychodzi z założenia że jest genialna w tym co robisz a Twoje zdjęcia zawsze są najlepsze. Ale ohhh co to czasem zrobisz coś gorszego ale to i tak nie Twoja wina

tak dla jasności, jest na odwrót
ja wiem co piszę i nie przekręcaj moich słów :) to, że sam nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to niestety nie moja wina

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze nigdy w swoim życiu nie zrobiłem zdjęcia z którego byłbym zadowolony w 100% Zawsze coś chciałbym poprawić zmienić itp.

dlatego pewnie nigdy nie zobaczymy tutaj Twoich ''prac''. pewnie boisz się, że zasypie Ciebie masa krytyków
spioch
spioch
  3 września 2010

@poike:

Mam nadzieje że uprzedzę Twój post.
NIe mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskuję ... Nie widzisz po prostu nic poza czubkiem własnego noska :woot: Z takimi ludźmi jak Ty dyskusja nie ma sensu ponieważ zawsze będę stawiać argumenty na przeciw. Tzn zaraz się na mnie rzucisz, że co ja tam wiem , że jestem znawca, że pokazywałem słabe zdjęcia itp.

Bo wg Ciebie jeśli ktoś nie ma dobrych zdjęć nie może wyrazić opinii o Twoich pracach. Broń Boże jak już jest na nie !

Gdyby Peterson zrównał z ziemią moje prace to ja bym się ciszył a ktoś taki jak Ty od razu wydłubałby mu oczy :lol: " Znawca się wielki znalazł"

Tacy ludzie jak Ty się nigdy nie zmieniają :) Zawsze widzą tylko siebie i nie przyjmują do wiadomości że ktoś może mieć coś im do zarzucenia :)

spioch
spioch
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tak dla jasności, jest na odwrót ja wiem co piszę i nie przekręcaj moich słów :) to, że sam nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to niestety nie moja wina

Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego pewnie nigdy nie zobaczymy tutaj Twoich ''prac''. pewnie boisz się, że zasypie Ciebie masa krytyków

hahah :rotfl::crylol::lol2:

No a nie mówiłem :) Tacy jak Ty się nigdy nie zmieniają :)
poike
poike
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdyby Peterson zrównał z ziemią moje prace to ja bym się ciszył a ktoś taki jak Ty od razu wydłubałby mu oczy " Znawca się wielki znalazł"

rozumiem, że porównujesz siebie do Petersona :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tacy ludzie jak Ty się nigdy nie zmieniają :) Zawsze widzą tylko siebie i nie przyjmują do wiadomości że ktoś może mieć coś im do zarzucenia :)

wmawiaj sobie dalej :mrgreen:

krzyżyk na drogę :bye:
spioch
spioch
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: rozumiem, że porównujesz siebie do Petersona

A gdzie ja napisałem że porównuję :woot:a to mnie zarzucasz ułomność w rozumieniu czytanego tekstu :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: wmawiaj sobie dalej krzyżyk na drogę

Ale kole w oczka ojj ale tam uwiera wiem wiem :kv3::fuck2:
poike
poike
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie ja napisałem że porównuję a to mnie zarzucasz ułomność w rozumieniu czytanego tekstu

to, że Twoją krytykę mam w swoich czterech literkach, tylko Twoją :*

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale kole w oczka ojj ale tam uwiera wiem wiem

:crylol: chyba coś Ciebie boli
SergiuszM
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SergiuszM
  3 września 2010

spioch
spioch
  3 września 2010

@SergiuszM:

Dolny popatrz sobie ... Masz przykład człowieku przy którego zdjęciach robi się WOOW

spioch
spioch
  3 września 2010

* człowieka

poike
poike
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dolny popatrz sobie ... Masz przykład człowieku przy którego zdjęciach robi się WOOW

ma się sprzęt, ma się warunki odpowiednie to i można zrobić
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ma się sprzęt, ma się warunki odpowiednie to i można zrobić

bez przesady... zawsze jest na co zwalic
przedewszystkim ma talent jakis zamysl a i umiejetnosci w obrobce ktorych akurat mi brakuje (nie lubie obrabiac zdjec przyznaje)

SergiuszM
SergiuszM:

2 miodzio :)
poike
poike
  3 września 2010
joker4444
joker4444: bez przesady... zawsze jest na co zwalic

sam przyznaj, że ktoś kto ma zdolności to ze zwykłym aparatem nic nie zdziała :)