Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 313 z 524
jedna z tych, z którymi lubię się użerać *
nie na tym to polega. tylko najbardziej rozśmieszył mnie sam fakt, że odkąd zaczęłam tutaj pokazywać swoje fotografie to powiedziałeś coś w tym stylu 'lepiej zajmij się czymś innym, bo robisz beznadziejne zdjęcia'. ciekawe czemu tylko Ty tak twierdzisz i dlaczego mam tyle chętnych osób do zdjęć. rozumiem, że może nie robię poprawnych zdjęć, czasem nie wyjdzie, gorszy dzień, itp.. ale to nie powód by kogoś skreślać i zgnoić
btw. jeżeli podobają Ci się prace te co wstawiałeś to na prawdę musisz mieć spaczony gust
Coś takiego ale nie to dosłownie :) A że masz tylu chętnych ? Nie dziwię się jak płacisz ludziom żeby Ci pozowali
Zwróć uwagę na to co piszesz ... "że może nie robię poprawnych zdjęć, czasem nie wyjdzie, gorszy dzień, itp.." Podsumowując wychodzi z założenia że jest genialna w tym co robisz a Twoje zdjęcia zawsze są najlepsze. Ale ohhh co to czasem zrobisz coś gorszego ale to i tak nie Twoja wina
Jeszcze nigdy w swoim życiu nie zrobiłem zdjęcia z którego byłbym zadowolony w 100% Zawsze coś chciałbym poprawić zmienić itp.
tak dla jasności, jest na odwrót
ja wiem co piszę i nie przekręcaj moich słów :) to, że sam nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to niestety nie moja wina
dlatego pewnie nigdy nie zobaczymy tutaj Twoich ''prac''. pewnie boisz się, że zasypie Ciebie masa krytyków
@poike:
Mam nadzieje że uprzedzę Twój post.
NIe mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskuję ... Nie widzisz po prostu nic poza czubkiem własnego noska Z takimi ludźmi jak Ty dyskusja nie ma sensu ponieważ zawsze będę stawiać argumenty na przeciw. Tzn zaraz się na mnie rzucisz, że co ja tam wiem , że jestem znawca, że pokazywałem słabe zdjęcia itp.
Bo wg Ciebie jeśli ktoś nie ma dobrych zdjęć nie może wyrazić opinii o Twoich pracach. Broń Boże jak już jest na nie !
Gdyby Peterson zrównał z ziemią moje prace to ja bym się ciszył a ktoś taki jak Ty od razu wydłubałby mu oczy " Znawca się wielki znalazł"
Tacy ludzie jak Ty się nigdy nie zmieniają :) Zawsze widzą tylko siebie i nie przyjmują do wiadomości że ktoś może mieć coś im do zarzucenia :)
hahah :crylol:
No a nie mówiłem :) Tacy jak Ty się nigdy nie zmieniają :)
rozumiem, że porównujesz siebie do Petersona
wmawiaj sobie dalej
krzyżyk na drogę