Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: trochę świeższe..

Pierwsze bardziej mi się podoba.
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: O jak miło. :)

:kv3::kv3:
Flo
Flo
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: spioch

trzymaj się ziom ;*
Mikolajekkkkk
Mikolajekkkkk
  3 września 2010

Tutaj znajdziecie moje wypocinki :)

http://www.flickr.com/photos/53356515@N05/with/4949347559/

AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Tutaj znajdziecie moje wypocinki :)

Które mamy komentować?
spioch
spioch
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: O jak miło. :)

Spi***alaj :) I tak Cie nie lubiłem :)

O jak miło :mrgreen:
spioch
spioch
  3 września 2010
Flo
Flo: trzymaj się ziom ;*

Dziękować :bye::bye::bye:
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Spi***alaj :) I tak Cie nie lubiłem :)

Ty prawie nikogo nie lubiłeś :woot:
spioch
spioch
  3 września 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Ty prawie nikogo nie lubiłeś

A no się mylisz :)
Nie lubię ludzi którzy myślą że są pępkiem świata a tak w rzeczywistości to są głęboko w d***... :cenzura:
Nie lubię też artystów takich ohh i ahhh ...

Lubię natomiast ludzi którzy potrafią przyznać się do błędu ale takich jest mało

Widziałaś kiedyś żebym miał jakieś spięcie z Oskarem, Sergiuszem, Flo , HandOfFate, Jokerem czy innymi ?

A wiesz czemu nie miałem ? Dlatego że jak oni wstawili zdjęcie i powiedziałem że to i to mi się nie podoba a to bym poprawił to oni mówili ok dzięki.

A inni od razu się rzucają do gardła ... Tak to miało być nie znasz się co Ty możesz wiezieć, pokaż swoje zdjęcia na pewno nie robisz lepszych itp itd....

Nooo... to już wiesz o co chodzi ... Ty też na początku taka byłaś ale widać teraz nabrałaś ogłady :)

A Dolnemu życzę sukcesów i ładnych modelek bo tylko one są w stanie uratować jego "talent" :woot:
Dolny
Dolny
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A Dolnemu życzę sukcesów i ładnych modelek bo tylko one są w stanie uratować jego "talent"

dzięki , chociaż że za Tobą nie przepadałem, to dzięki za krytykę ;) 3maj się :)
poike
poike
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A inni od razu się rzucają do gardła ...

raczej to Ty w stosunku do tych osób byłeś niekulturalny i arogancki. swoimi wypowiedziami obrażałeś innych, a sam uważałeś się za pępek świata - wielkiego znawcę fotografii
spioch
spioch
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: raczej to Ty w stosunku do tych osób byłeś niekulturalny i arogancki. swoimi wypowiedziami obrażałeś innych, a sam uważałeś się za pępek świata - wielkiego znawcę fotografii

O właśnie jedna z rzucających się :) Nawet Dolny zrozumiał że nie chciałem źle :)

A powyżej mamy przykład urażonej ambicji czy też dumy Panienki Ohh i Ahh ..
Ja jestem Idealna a wy padajcie na kolana łajzy :)
A jak macie coś powiedzieć to mówcie same komplementy :)

Właśnie takich ludzi Jak Pani powyżej nie lubię :) A że jestem szczery ?
Zawsze to lepsze nią lizanie komuś d ***
Dolny
Dolny
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet Dolny zrozumiał że nie chciałem źle :)

może nie chciałeś źle ,ale i tak lubię fotografować i będę to robił nawet jeśli to komuś się nie podoba ;)

Przecież fotografować mi nikt nie zabroni
spioch
spioch
  3 września 2010
Dolny
Dolny: może nie chciałeś źle ,ale i tak lubię fotografować i będę to robił nawet jeśli to komuś się nie podoba ;) Przecież fotografować mi nikt nie zabroni

No i ja tego nie robię :) Dla mnie to Ty możesz robić zdjęcia studyjne mleczykom polnym :) Po prostu uważam że niektórzy ludzie mają coś co sprawia że jak patrzysz na ich zdjęcie robisz "WOOW" ale ujęcie czy kadr czy kolory itp.

A niektóre zdjęcia są po prostu poprawne i tyle ...
Dolny
Dolny
  3 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: No i ja tego nie robię :) Dla mnie to Ty możesz robić zdjęcia studyjne mleczykom polnym :) Po prostu uważam że niektórzy ludzie mają coś co sprawia że jak patrzysz na ich zdjęcie robisz "WOOW" ale ujęcie czy kadr czy kolory itp. A niektóre zdjęcia są po prostu poprawne i tyle ...

rozumiem :) i wiem bo oglądam niektóre profile na maxmodels i są niektóre takie profile gdzie gęba opada ;]