lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 308 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: Ludzie się męczą , kadrują .. żeby tylko uchwycić naturalna ramkę :)
Tobie się to świetnie udało ale po chwili upieroli***las ją z premedytacją :)
to pierwsze lepsze było? mnie strasznie wkurzał ten kawałek stolika po lewej, a jak jego ucięłam, to z kolei z prawej za dużo się zrobiło;p
anyway, gdybym się tak przed chwilą nie zmachała biegając to pewnie bym obrobiła resztę, bo w kolejce czekają fajne z dzisiaj ;D
a moim zdaniem widać, zresztą już Dolnemu pisałam w pw, że jak patrzę na moje stare zdjęcia to aż mi wstyd, ale widzę też, że to co robię ma sens, bo jestem coraz lepsza i dobrze zrobiłam nie ulegając tym, którzy mi mówili, że mam zaprzestać fotografowania ludzi, bo mi nie wychodzi ;)
A to Nasz Klasa to już nie modna ?
Ja tam się zdjęciom Dolnego nie przyglądam wystarczy rzut oka na zdjęcie widać wszystko. Albo ktoś ma do tego smykałkę albo nie .
Ja cały czas powtarzałem, powtarzam i będę to robił ... Jedni po prostu mają to coś i ich zdjęcia zachwycają a inni po prostu je robią bo się tego nauczyli ...
Dla mnie różnica jest kosmiczna.
ja tam naszej klasy nigdy nie lubiłam ;p
Konto usunięte: Ja tam się zdjęciom Dolnego nie przyglądam wystarczy rzut oka na zdjęcie widać wszystko. Albo ktoś ma do tego smykałkę albo nie .
Ja cały czas powtarzałem, powtarzam i będę to robił ... Jedni po prostu mają to coś i ich zdjęcia zachwycają a inni po prostu je robią bo się tego nauczyli ...
Dla mnie różnica jest kosmiczna.
czyli ja robię, bo się nauczyłam?
Flo: a moim zdaniem widać, zresztą już Dolnemu pisałam w pw, że jak patrzę na moje stare zdjęcia to aż mi wstyd, ale widzę też, że to co robię ma sens, bo jestem coraz lepsza i dobrze zrobiłam nie ulegając tym, którzy mi mówili, że mam zaprzestać fotografowania ludzi, bo mi nie wychodzi ;)
Powiem Ci, że jest coś w tym co piszesz, bo sama mam takie samo zdanie. Wystarczy spojrzeć tutaj, dodałam kiedyś jedno zdjęcie, a kilka osób się uwzięło, że to, że tamto.. ze wszystko inne tylko nie fotografowanie. a wyszło co innego :) tak to jest słuchać forumowych wyjadaczy
Konto usunięte: Powiem Ci, że jest coś w tym co piszesz, bo sama mam takie samo zdanie. Wystarczy spojrzeć tutaj, dodałam kiedyś jedno zdjęcie, a kilka osób się uwzięło, że to, że tamto.. ze wszystko inne tylko nie fotografowanie. a wyszło co innego :) tak to jest słuchać forumowych wyjadaczy
Jak puścisz po dywanie papier toaletowy to też się będzie długo rozwijał ...
Problem polega na tym, że nie wiem jak długo by to robił, to tak zawsze będzie do du**y
Konto usunięte: Jak puścisz po dywanie papier toaletowy to też się będzie długo rozwijał ...
Problem polega na tym, że nie wiem jak długo by to robił, to tak zawsze będzie do du**y
skąd ja spodziewałam się takiej wypowiedzi z Twojej strony
i to mówi osoba, która widząc moje 2-3 zdjęcia potrafi ocenić mój poziom, gratulacje.
Konto usunięte: Niee Ty akurat masz pojęcie o fotografii nie mówię już tutaj o portretach .
Pamiętam czym robiłaś zdjęcia i jak zaczynałaś ... Nauka w sensie praktyka swoją drogą.
Gdybyś nie miała do tego smykałki nie pomógłby Ci w tym sprzęt.
nie wiem czy widziałeś kiedyś mojego photobloga, ale ja ostatnio przeglądałam od samego początku i się wystraszyłam
;DDD