lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 307 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
z dzisiejszej sesji .
1
2.
do spiocha...
Konto usunięte: Nie zgadzaj się na zdjęcia u Dolnego :) Szkoda Twojego czasu ;)
Nie mam nic do niego ale nie ma nawet pomysłów na kadry a wykonanie jest mierne ;) Pozdrawiam ;)
3 dni temu o 10:58
Chyba po to robię zdjęcia żeby się uczyć i zbierać doświadczenie... aha jeszcze jedno nie lubię jak ktoś za moimi plecami mnie obgaduje... sam kiedyś zaczynałeś i na pewno nie byłeś dobry... a nikt od razu nie będzie mistrzem.
Dolny: Chyba po to robię zdjęcia żeby się uczyć i zbierać doświadczenie... aha jeszcze jedno nie lubię jak ktoś za moimi plecami mnie obgaduje... sam kiedyś zaczynałeś i na pewno nie byłeś dobry... a nikt od razu nie będzie mistrzem.
Ty się uczysz odkąd ja pamiętam a postępów nie widać :)
Chciałem zaoszczędzić dziewczynie cennego czasu :)
Dolny: aha jeszcze jedno nie lubię jak ktoś za moimi plecami mnie obgaduje... sam kiedyś zaczynałeś i na pewno nie byłeś dobry... a nikt od razu nie będzie mistrzem.
Nie przypomina sobie żeby tam były Twoje plecy :) Wyraziłem po prostu szczerą opinię, bo mi wolno przecież ...
Co do moich umiejętność na początku były zerowe a teraz są tak trochę ponad zero więc dobre to na pewno nie ...
Pozdro
Konto usunięte: Ty się uczysz odkąd ja pamiętam a postępów nie widać :)
Chciałem zaoszczędzić dziewczynie cennego czasu :)
to przyjedz do niej i sam zrób jej sesje jak jesteś taki mądry.
Dziwne że inni widzą postępy tylko nigdy nie Ty ;>
ale cóż jeśli kto chce pomóc to pomoże , jeśli ktoś nie chce to nie pomoże ;>
Ps. Ona nie pytała się Ciebie o zdanie więc nie wiem czemu się wtrącasz w ogóle.
cyt. z regulaminu.
No przecież jestem nie krzyczę na Ciebie a nawet nie biję
Jak mówią Górale : " Jak się nieee przewrócisss to siee nie nałłłucysss"
Twój problem polega na tym, że Ty cały czas leżysz
Prawo ma przecież każdy ale czy słuszne to już inna sprawa.
pierwsze jest okropne ze względu na zero emocji oraz gry u modelki. wygląda to tak jakby siedziała i myślała po co trzyma tą strzykawkę czy co to tam jest..
drugie: zrezygnuj z podpisu, bo wygląda to tandetnie. czarna plama z rozmazanego tuszu nie wygląda fajnie.. w dodatku nie wiem po co ta strzykawka? zbędna
Konto usunięte: pierwsze jest okropne ze względu na zero emocji oraz gry u modelki. wygląda to tak jakby siedziała i myślała po co trzyma tą strzykawkę czy co to tam jest..
Chciałem to napisać ale przecież by mnie żywcem pożarł i powiedział, że się na niego uwziąłem. Wolałem poczekać aż ktoś inny to zauważy.
Lepiej jakby nie trzymała nic a jak już to np rozbitą oprawkę zdjęcia albo coś w tym stylu ...
Ale ja się przecież nie znam i się na niego uwziąłem :wtf: