Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Flo
Flo
  25 sierpnia 2010
SergiuszM
SergiuszM: ahh nie lubię się spóźniać http://farm5.static.flickr.com/4118/4926007939_e93fb9de9a_z.jpg

świetne :mrgreen:
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  25 sierpnia 2010
SergiuszM
SergiuszM: ahh nie lubię się spóźniać

Pomysłowe :)
Flo
Flo
  25 sierpnia 2010

wczorajsze ;> tak na szybko, bo obrobiłam dopiero 3 zdjęcia z tej sesji
Flo
Flo
  25 sierpnia 2010

nie ta wersja, tutaj ucięte tak jak ma być:

dragonfly82
dragonfly82
  25 sierpnia 2010
Flo
Flo: nie ta wersja, tutaj ucięte tak jak ma być:

2 wersja trochę lepsza. Nogi cięłabym bardziej zdecydowanie, w połowie łydek.
Dłoń z prawej wygląda jak "szczypce obcego" co dyskwalifikuje zdjęcie, do powtórki to ujęcie moim zdaniem. Kolorystyka się podoba. Modelka też zacna :pavarotti:
Pozdrawiam.
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  25 sierpnia 2010
Flo

Tak, ta lepsza :)
Szkoda, że dłoń ucięta.
Poza tym bardzo mi się podoba :)
Dolny
Dolny
  25 sierpnia 2010

z dzisiejszej sesji .
1

2.

do spiocha...

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zgadzaj się na zdjęcia u Dolnego :) Szkoda Twojego czasu ;) Nie mam nic do niego ale nie ma nawet pomysłów na kadry a wykonanie jest mierne ;) Pozdrawiam ;) 3 dni temu o 10:58

Chyba po to robię zdjęcia żeby się uczyć i zbierać doświadczenie... aha jeszcze jedno nie lubię jak ktoś za moimi plecami mnie obgaduje... sam kiedyś zaczynałeś i na pewno nie byłeś dobry... a nikt od razu nie będzie mistrzem.
Dolny
Dolny
  25 sierpnia 2010
Dolny
Dolny: http://img715.imageshack.us/img715/7146/dscf5814.th.jpg

miałem bez tego podpisu wkleić ,
spioch
spioch
  25 sierpnia 2010
Dolny
Dolny: Chyba po to robię zdjęcia żeby się uczyć i zbierać doświadczenie... aha jeszcze jedno nie lubię jak ktoś za moimi plecami mnie obgaduje... sam kiedyś zaczynałeś i na pewno nie byłeś dobry... a nikt od razu nie będzie mistrzem.

Ty się uczysz odkąd ja pamiętam a postępów nie widać :)
Chciałem zaoszczędzić dziewczynie cennego czasu :)
spioch
spioch
  25 sierpnia 2010
Dolny
Dolny: aha jeszcze jedno nie lubię jak ktoś za moimi plecami mnie obgaduje... sam kiedyś zaczynałeś i na pewno nie byłeś dobry... a nikt od razu nie będzie mistrzem.

Nie przypomina sobie żeby tam były Twoje plecy :) Wyraziłem po prostu szczerą opinię, bo mi wolno przecież ...

Co do moich umiejętność na początku były zerowe a teraz są tak trochę ponad zero więc dobre to na pewno nie ...

Pozdro
spioch
spioch
  25 sierpnia 2010
Flo

Ludzie się męczą , kadrują .. żeby tylko uchwycić naturalna ramkę :)
Tobie się to świetnie udało ale po chwili upieroli***las ją z premedytacją :)
Dolny
Dolny
  25 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty się uczysz odkąd ja pamiętam a postępów nie widać :) Chciałem zaoszczędzić dziewczynie cennego czasu :)

to przyjedz do niej i sam zrób jej sesje jak jesteś taki mądry. :ziew:
Dziwne że inni widzą postępy tylko nigdy nie Ty ;>

ale cóż jeśli kto chce pomóc to pomoże , jeśli ktoś nie chce to nie pomoże ;>

Ps. Ona nie pytała się Ciebie o zdanie więc nie wiem czemu się wtrącasz w ogóle.

cyt. z regulaminu.
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Bądź wyrozumiały dla innych. Każdy kiedyś stawiał pierwsze kroki. Uznaj prawo innych do posiadania poglądów, których Ty nie podzielasz.
spioch
spioch
  25 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: . Bądź wyrozumiały dla innych.

No przecież jestem nie krzyczę na Ciebie a nawet nie biję

Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy kiedyś stawiał pierwsze kroki.

Jak mówią Górale : " Jak się nieee przewrócisss to siee nie nałłłucysss"
Twój problem polega na tym, że Ty cały czas leżysz :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Uznaj prawo innych do posiadania poglądów, których Ty nie podzielasz.

Prawo ma przecież każdy ale czy słuszne to już inna sprawa.
poike
poike
  25 sierpnia 2010
Dolny
Dolny: z dzisiejszej sesji .

pierwsze jest okropne ze względu na zero emocji oraz gry u modelki. wygląda to tak jakby siedziała i myślała po co trzyma tą strzykawkę czy co to tam jest..
drugie: zrezygnuj z podpisu, bo wygląda to tandetnie. czarna plama z rozmazanego tuszu nie wygląda fajnie.. w dodatku nie wiem po co ta strzykawka? zbędna
spioch
spioch
  25 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsze jest okropne ze względu na zero emocji oraz gry u modelki. wygląda to tak jakby siedziała i myślała po co trzyma tą strzykawkę czy co to tam jest..

Chciałem to napisać ale przecież by mnie żywcem pożarł i powiedział, że się na niego uwziąłem. Wolałem poczekać aż ktoś inny to zauważy.

Lepiej jakby nie trzymała nic a jak już to np rozbitą oprawkę zdjęcia albo coś w tym stylu ...

Ale ja się przecież nie znam i się na niego uwziąłem :ninja::wtf: