lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 306 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Wtedy kot i pościel zlałyby się.
Czy te pierwsze dwa są przeostrzone w PSie/innym programie, czy mi się tylko wydaje? Na oczach jest trochę niebieskiego, a też tak mam, jak użyję za dużo tego. Tym bardziej przy takich portretach to przesada. Dziewczyna przez to ma bardzo dziwną skórę.
Kobieta na trzecim zdjęciu wyszła najlepiej, ale zastanawiam się nad kadrem, czy opłacało się ucinać końcówkę buta (ewentualnie "wziąć" to wyżej)? I możliwe, że jest tam trochę za dużo góry.
Zdjęcie czarno-białe byłoby ciekawe, ale modelce dziwnie wyszły oczy. Cała mimika przedstawia, jakoby była zmęczona?
Ostatnie najlepsze, ale ta Pani ma nietypowe usta ;). Najlepszy kadr!
Pozdrawiam
Konto usunięte: Czy te pierwsze dwa są przeostrzone w PSie/innym programie, czy mi się tylko wydaje? Na oczach jest trochę niebieskiego, a też tak mam, jak użyję za dużo tego. Tym bardziej przy takich portretach to przesada. Dziewczyna przez to ma bardzo dziwną skórę.
Kobieta na trzecim zdjęciu wyszła najlepiej, ale zastanawiam się nad kadrem, czy opłacało się ucinać końcówkę buta (ewentualnie "wziąć" to wyżej)? I możliwe, że jest tam trochę za dużo góry.
Zdjęcie czarno-białe byłoby ciekawe, ale modelce dziwnie wyszły oczy. Cała mimika przedstawia, jakoby była zmęczona?
Ostatnie najlepsze, ale ta Pani ma nietypowe usta ;). Najlepszy kadr!
Pozdrawiam
Nie wiem czy zauważyłeś że chodziło o stary obiektyw a nie o ocenę zdjęć :)
Ale spoko