Chciałabym, żebyście byli ze mną w tym najszczęśliwszym dla mnie dniu, dlatego ja i mój cudowny narzeczony Krzysztof (Niereformowalny), serdecznie zapraszamy na ślub, który będzie miał miejsce dnia jutrzejszego (3.06) o godzinie 11. Niestety nie zaprosimy Was na wesele, chcemy jak najszybciej skonsumować nasz związek.
Mile widziane prezenty i cała reszta
Pozdrawiam!
lista tematów
[Czat] Zaproszenie. :-) strona 3 z 10
Marylka: Starzejemy się, teraz już tylko wesela, stypy, parapetówki, a nie jakieś balety! No dziewczyno!
ej no nie licząc 100-dniówki i wesela tydzien po to ostatni raz byłam 31 października na baletach, chciałam iść ( nawet bym juz kierowała) a tu nikt nie chce ! nie chce ;c nawet moja 16-letnia bratanica co ja powinno ciągnąć ;c
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Szpila: ej no nie licząc 100-dniówki i wesela tydzien po to ostatni raz byłam 31 października na baletach, chciałam iść ( nawet bym juz kierowała) a tu nikt nie chce ! nie chce ;c nawet moja 16-letnia bratanica co ja powinno ciągnąć ;c
Poszłabym, ale w Bydgoszczy nic ciekawego się nie dzieje, a piwo mogę wypić w domu.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.