Chciałabym, żebyście byli ze mną w tym najszczęśliwszym dla mnie dniu, dlatego ja i mój cudowny narzeczony Krzysztof (Niereformowalny), serdecznie zapraszamy na ślub, który będzie miał miejsce dnia jutrzejszego (3.06) o godzinie 11. Niestety nie zaprosimy Was na wesele, chcemy jak najszybciej skonsumować nasz związek.
Mile widziane prezenty i cała reszta
Pozdrawiam!
[Czat] Zaproszenie. :-) strona 7 z 10
no nie ze mna to akurat.
oczywko, zawsze wstydze zagadac się do faceta, nawet w virualu.
zaznacze że 5 lat starszy ode mnie i konczył studia
nie zerwałam z nim ( daje przykład siebie ) z powodu takiego który go uraził.
hmm, mi przyszło od niedawna chociaz ja zawsze rozsądna byłam, mam swoje szlachetne zasady itp. Zresztą mieszkam na wsi i mieszkam koło małego miasta, musiałąm zachowywac sie dobrze by ludzie nie gadali, chociaz i tak jestem czarną owca w rodzinie i ludzie gadali ;x
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
No niestety kiedyś byłam dość głupia.
Nie wierze. :o
Wiek tu nie ma nic do rzeczy, podałabym przykład, ale zaraz miałabym litanię na gg, że obiecałam nie wspominać na mainie/forum o Nim, ech.
Jakbym mieszkała gdzieś w Twojej okolicy, to pewnie byłabym tematem numer jeden, bo lubię swoje dziwne żarty, które mało kto rozumie i biorą mnie za łatwą.
Ja tez popełniłam kilka błędów:D
uwierz. Mam dobry pancerz, dużo rzeczy dusze w sobie.
kiedyś pogadamy w bardziej prywatnym miejscu :)
Ostanio narzekaj że za szybko jeżdżę samochodem
ale były tez inne hardkorowe ploty
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Owszem, dla mnie.
Poirytowałam się, muszę znaleźć kogoś, na kim będę mogła się w spokoju wyżyć.
Błędy młodości uczące życia, lov.
W sumie to dobrze, obnażanie się na fotuni to chyba najgorsze co może być.
Oby prędko, bo nie wiem czy będzie chciało mi się po raz kolejny zaczynać ten żałosny temat.
Jak mogłaś? Zupełnie tego nie rozumiem!
Jakie, jakie!?
ja sie w zyciu realnym nawet nie obanażam, małko kto przebił sie przez mój pancerz arogancji i oschłości.
okej juz wchodze na GG
Lubie, dlatego mam tylko corse ( wybór taty) a nie mitshubishi eclipse ( mój wybór). Dal jasności Corsa ma 1.2 silnik i chyba ok 40 KM a eclipse ma 2.0 silnik a z 140 KM
Nie ma sie czego bac. Nie wyjdzie, to nie wyjdzie, a jak nie sprobujesz, to sie nie dowiesz, czy bylo warto. :)
Nie umiesz sama sie opanowac?
Był jeden, o jeden za dużo.
:*
Nie wiem o czy do mnie mówisz
Nie potrafię.
Bosz,
Czy to dzinwe jak dziewczyna zna się na samochodach ( chociaz troche ?)?
narazie wstrzymam się, po co mam próbowac jak wyjade z domu do innego miasta, by był płacz i lament.