Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012 (pierwszy post)

Chciałabym, żebyście byli ze mną w tym najszczęśliwszym dla mnie dniu, dlatego ja i mój cudowny narzeczony Krzysztof (Niereformowalny), serdecznie zapraszamy na ślub, który będzie miał miejsce dnia jutrzejszego (3.06) o godzinie 11. Niestety nie zaprosimy Was na wesele, chcemy jak najszybciej skonsumować nasz związek. :tak:

Mile widziane prezenty i cała reszta :ziober2:

Pozdrawiam!

LuznyGosc
LuznyGosc
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: uff to dobrze, trzymało mnie to w napięciu xD

Z każdym moim rozmówcą staram się zrozumieć, inaczej rozmowa nie miałaby sensu, racja? :)
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Znam siebie i wiem, że nie zawsze jestem całkiem spoko w stosunku do ziomka, ale to, że nie jestem do końca uległa, milusia, kochana tak jak On by chciał, to chyba nie powód, żeby wyzywać takie słodkie stworzenie jakim jestem, czyż nie? No, czyż tak.

no ja też czasem jestem zbyt arogancka czy trzymam chłopka na dystans ale to nie powód by mnie wyzywac ;c No tak
Marylka
Marylka: Co, że jak? :O

No ze tak uraziłam chlopca, nie pisałam Ci o tym na GG ?

LuznyGosc
LuznyGosc: Z każdym moim rozmówcą staram się zrozumieć, inaczej rozmowa nie miałaby sensu, racja? :)

Racja, inteligenty człowiek umie z kazdym rozmawiac :)

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Czemu uważasz, że będę Cię obrażał za Twoje poglądy, kiedy one nie są wcale złe? Ja mam za dużo lat, żeby myśleć 'każda kobieta jest taka sama'. I mam za dużo lat, żeby nie zdawać sobie sprawy z tego, że to najczęściej faceci psują związek. Tylko jeśli związek się psuje, to oznacza, że nie do końca był on taki super i w tym momencie winowajcami okazują się obie strony. Jeśli chodzi o tych nudziarzy, to masz rację. Moja wcześniejsza uwaga była spowodowana przypomnieniem sobie sytuacji, kiedy to ja byłem podmiotem, który się komuś znudził. To była głupia wymówka.

Zatem następnym razem prosiłabym Cię o lepsze sprecyzowanie, bo jak sam widzisz, ludzie różnie się rozumieją, a nie chciałabym napisać czegoś za dużo tylko dlatego, że jesteś facetem, do których jestem bardzo zrażona :-) Dlaczego miałbyś obrażać? Niektórzy tak robią, więc w sumie dlaczego Ty miałbyś być inny? Widocznie mam za mało lat, żeby rozróżniać facetów i dzielić Was na kategorie, bo jeżeli na początku jesteście cudowni i właśnie tacy, jakich każda kobieta chciałaby mieć, to jest pewne, że prędzej czy później to się zakończy - niestety, potwierdzone info, wielokrotnie. Widziałam ostatnio gdzieś obrazek obrazujący co się dzieje poszczególnie z mężczyzną i kobietą po zerwaniu, chyba był troszkę wymyślony, przynajmniej jeżeli chodzi o mnie, zaraz będzie rok, a ja nadal jestem w pierwszej fazie.
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc:

Nie widziałes mojego pytania ? :and:
Byłam ciekawa Twych spostrzeżeń.

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: no ja też czasem jestem zbyt arogancka czy trzymam chłopka na dystans ale to nie powód by mnie wyzywac ;c No tak

Nie nazwałabym tego arogancją, tylko szczerością. Zauważyłam, że najbardziej co drażni faceta w charakterze kobiety, to szczerość, kiedy chcą, żebyśmy delikatnie miziały ich ego, dumę i ich samczą potrzebę wyższości.

Szpila
Szpila: No ze tak uraziłam chlopca, nie pisałam Ci o tym na GG ?

Nie rozmawiamy na GG, więc kiedy miałaś mi to pisać, Kasiu? :-)
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Nie nazwałabym tego arogancją, tylko szczerością. Zauważyłam, że najbardziej co drażni faceta w charakterze kobiety, to szczerość, kiedy chcą, żebyśmy delikatnie miziały ich ego, dumę i ich samczą potrzebę wyższości.

Niestety ja mam Cięzki charakter, jestem arogancka do szczytu nie mozliwości, szczerość szczerością swoją drogą. Nie bede miziac niczyje ego za nic. Zresztą mam taka jakąś mentalność że wszystkiego nie robi się na raz. A nie on mi wyskakuje z tekstami sekistowskimi itp np po 3 spotkaniu, hola. Jak dla mnie to za wczesnie gdyz nie poznałąm dobrze tego człowieka, i nie wiem czemu mam mu się spowiadac z swego życia prywatnego człowiekowi któreg parktycznie nie znam. Zreszta jestem osoba niesmiałą w kontaktach damsko-męskich

Marylka
Marylka: Nie rozmawiamy na GG, więc kiedy miałaś mi to pisać, Kasiu? :-)

ogólnie narobił mi burdelu na fejsie, GG, Sky, fotce, allegro, groźby. Poszłam na policję, oczywko sprawe wygrałam i nawet satysfakcje miałam z tego

Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Widocznie mam za mało lat, żeby rozróżniać facetów i dzielić Was na kategorie,

Przyjdzie z wiekiem, coś wiem na ten temat.

LuznyGosc
LuznyGosc
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Nie widziałes mojego pytania ? Byłam ciekawa Twych spostrzeżeń.

Tego, czy jestesmy urazeni, ze zostawiaja nas kobiety? Jesli zostawiaja nas z glupich powodow, to tak, jestesmy urazeni.

Marylka
Marylka: Zatem następnym razem prosiłabym Cię o lepsze sprecyzowanie, bo jak sam widzisz, ludzie różnie się rozumieją, a nie chciałabym napisać czegoś za dużo tylko dlatego, że jesteś facetem, do których jestem bardzo zrażona :-) Dlaczego miałbyś obrażać? Niektórzy tak robią, więc w sumie dlaczego Ty miałbyś być inny? Widocznie mam za mało lat, żeby rozróżniać facetów i dzielić Was na kategorie, bo jeżeli na początku jesteście cudowni i właśnie tacy, jakich każda kobieta chciałaby mieć, to jest pewne, że prędzej czy później to się zakończy - niestety, potwierdzone info, wielokrotnie. Widziałam ostatnio gdzieś obrazek obrazujący co się dzieje poszczególnie z mężczyzną i kobietą po zerwaniu, chyba był troszkę wymyślony, przynajmniej jeżeli chodzi o mnie, zaraz będzie rok, a ja nadal jestem w pierwszej fazie.

Dlaczego mialbym byc inny? Bo jestem inny. Inaczej sie wychowalem, inne doswiadczenia mam i inne wnioski wyciagnalem z zycia.
Co to za obrazek?
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Tego, czy jestesmy urazeni, ze zostawiaja nas kobiety? Jesli zostawiaja nas z glupich powodow, to tak, jestesmy urazeni.

tak to, ale czemu az tak urażeni ?
Nie wiem czemu ja byłam zrozpaczona nie urazona.

Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Niestety ja mam Cięzki charakter, jestem arogancka do szczytu nie mozliwości, szczerość szczerością swoją drogą. Nie bede miziac niczyje ego za nic. Zresztą mam taka jakąś mentalność że wszystkiego nie robi się na raz. A nie on mi wyskakuje z tekstami sekistowskimi itp np po 3 spotkaniu, hola. Jak dla mnie to za wczesnie gdyz nie poznałąm dobrze tego człowieka, i nie wiem czemu mam mu się spowiadac z swego życia prywatnego człowiekowi któreg parktycznie nie znam. Zreszta jestem osoba niesmiałą w kontaktach damsko-męskich

Lubię dziewczyny z ciężkim charakterem! Wiesz, duże oczekiwania do szybkiego pukania i jeszcze większe oczekiwania po pierwszym spotkaniu gdzie się np przelizaliście i dałaś macnąć po dupie/cycku to najlepsze co mnie w życiu spotkało, serio.
Ty nieśmiała? Zawsze miałam Cię za kogoś.. otwartego i zdecydowanego.

Szpila
Szpila: ogólnie narobił mi burdelu na fejsie, GG, Sky, fotce, allegro, groźby. Poszłam na policję, oczywko sprawe wygrałam i nawet satysfakcje miałam z tego

Wcale się nie dziwie :) Fajny facet, swoją drogą.
LuznyGosc
LuznyGosc
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: tak to, ale czemu az tak urażeni ? Nie wiem czemu ja byłam zrozpaczona nie urazona.

Bylabys urazona, gdyby zerwal z Toba facet z powodu takiego, ktory Cie obraza.
Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Przyjdzie z wiekiem, coś wiem na ten temat.

Oby, bo to mam teraz w głowie to całkiem męczące jest.

LuznyGosc
LuznyGosc: Dlaczego mialbym byc inny? Bo jestem inny. Inaczej sie wychowalem, inne doswiadczenia mam i inne wnioski wyciagnalem z zycia.

Mimo różnych doświadczeń, nawet nie wiesz jak bardzo wszyscy jesteście do siebie podobni.

LuznyGosc
LuznyGosc: Co to za obrazek?

Poszukam.
LuznyGosc
LuznyGosc
  2 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Mimo różnych doświadczeń, nawet nie wiesz jak bardzo wszyscy jesteście do siebie podobni.

To samo mozna powiedziec o kobietach. Ludzie sa rozni, ale zachowania i przyzwyczajenia sa podobne.
Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: To samo mozna powiedziec o kobietach. Ludzie sa rozni, ale zachowania i przyzwyczajenia sa podobne.

Wcale nie zaprzeczam. :)
NudnyGosc
NudnyGosc
  2 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Wcale nie zaprzeczam. :)

Glupie byloby zaprzeczenie. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.