Czędto użytkownicy dostają bany za ubliżanie na forum itp. A dlaczegoby nie zacząc "karać" tych, którzy ubliżają i wyzywają napriv ? Chodzi mi dokładnie o to, że spora część Panów tak właśnie reavuje na decyzję na NIE ( zakładałam kiedyś taki temat). I jestem pewna, że nie tylko ja dostaje w rewanżu wiadomości typu : "najpierw sama spójrz w lustro jeb.ana.kur.wo" itp. Admini twierdzą, że nie ingerują w wiadomości prywatne, ale co innego spięcia na priv, a inna sprawa gdy ktos tak reaguje na NIE. Czy naprawdę nic nie można zrobić z takimi osobami ??
lista tematów
Może by tak wkoñcu jakieś bany za zmieważanie ? strona 5 z 5
Konto usunięte: Co do oceniania po wyglądzie - teraz zachowales sie jak reszta, ktora wypisuje do mnie żale "czemu ocenilas mnie po samym wyglądzie?" a po czym mialam oceniac ???? Na litosc boską, wkoncu na tym polega ten portal- NA OCENIANIU FOTEK !. Trzeba miec chybs zrytą banię i straszne kompleksy zeby sie czyms takim przejmowac. Więcej luzu - to TYLKO ZABAWA !
Jest wiele funkcji na tym serwisie z których większość osób nie korzysta, nie zdarzyło mi się nigdy abym kogoś wyzywał za to że ktoś mi dał nie lub na odwrót.
Czasami warto kogoś poznać napisać :) nie trzeba od razu wlepiać "NIE" Skoro masz fale nienawiści wypisywaną za to co dostajesz na PRIV. Książki po okładce też się nie ocenia.
Dokładnie TAK przecież to tylko zabawa, dlatego też nie powinnaś się przejmować hejtem który leci na priv warto z ignorować daną osobę.
Co do czarnej listy fakt powinna być nieograniczona, więc może warto napisać to w pomysłomacie.
@Przeczytajopis Nie dobieraj sobie do głowy nie mam nic do Ciebie, po prostu wyraziłem moje zdanie :).
Ale chyba jest ogromna róznica miedzby "braniem do siebie" decyzji na nie a dostawaniem wyzwisk kilka razy dziennie. Nie uwazasz ???? Co do oceniania- nie kazdy ma tu konkretnie poznawac kazda osobę, na którą odda głos. Tu po prostu OCENIA SIĘ FOTKI.Ale chyba większość nie jest w stanie ogarnąć tak prostej rzeczy
Dlatego warto napisać w pomysłomacie opcję z nieograniczoną czarną listą. Na pewno dam łapkę w górę. Wprowadzenie funkcji o którą aktualnie prosisz upośledza ten serwis co raz bardziej, za nie długo idąc tym tokiem na owym serwisie będzie wszystko zablokowane. Po za tym osoby 3 czy nawet administracja nie ma prawa czytać prywatnych rozmów. Tylko organy ścigania