Czędto użytkownicy dostają bany za ubliżanie na forum itp. A dlaczegoby nie zacząc "karać" tych, którzy ubliżają i wyzywają napriv ? Chodzi mi dokładnie o to, że spora część Panów tak właśnie reavuje na decyzję na NIE ( zakładałam kiedyś taki temat). I jestem pewna, że nie tylko ja dostaje w rewanżu wiadomości typu : "najpierw sama spójrz w lustro jeb.ana.kur.wo" itp. Admini twierdzą, że nie ingerują w wiadomości prywatne, ale co innego spięcia na priv, a inna sprawa gdy ktos tak reaguje na NIE. Czy naprawdę nic nie można zrobić z takimi osobami ??
Może by tak wkoñcu jakieś bany za zmieważanie ? strona 1 z 5
Oczywiscie, ze mozna zrobic - dodac na czarna liste i nie zwracac uwagi na takie rzeczy.
Zgodnie z naszą konstytucją obowiązuje tajemnica korespondencji także nikt nie ma prawa banowac za to. Jak ktoś uważa, że popełniono przestępstwo na jego szkodę powinien zgłosić sie na Policję.
Btw. wymagajac bana dla kogos prosze przestrzegac regulamin, a mianowicie: zabrania się omijania bluzgometru.
No nie błysnęłaś tym razem , bo Ty o jednym - ja o czym innym. Ale jeśli moderatorzy nie widzą e tym nic złego że portal schodzi na psy i jest dominoeany przez takich "zdesperowanych inteligentów" no to ok.
Nie mam brokatu aby blyszczec. :-)
Powtarzam raz jeszcze: konstytucja RP tego ZABRANIA. W takim razie jak wedlug Ciebie moderatorzy maja ingerowac w priv uzytkownikow?
"Tajemnica korespondencji, jedno z dóbr osobistych gwarantowanych przez Konstytucję i podlegających ochronie prawa cywilnego, jest prawem każdego człowieka do poszanowania jego życia prywatnego, prawem do zachowania w tajemnicy przekazu kierowanego do innych osób lub instytucji."
Polecam goraco lekture - http://lexvin.pl/prawo-lexvin/3205/Ochrona-tajemnicy-komunikowania-i-korespondencji
Owszem - pod warunkiem, ze ktos nie ma ochoty tej tajemnicy ujawniac, ale jesli ja mam ochote moderacji wysłać screena "odpowiedzi" na decyzję NIE to juz inna bajka. O czym tez mówi prawo
Owszem - pod warunkiem, ze ktos nie ma ochoty tej tajemnicy ujawniac, ale jesli ja mam ochote moderacji wysłać screena
Owszem - pod warunkiem, ze ktos nie ma ochoty tej tajemnicy ujawniac, ale jesli ja mam ochote moderacji wysłać screena z tą wiadomiścią to juz inna bajka
Owszem - pod warunkiem, ze ktos nie ma ochoty tej tajemnicy ujawniac, ale jesli ja mam ochote moderacji wysłać screena, to juz inna bajka
Obrazy w komentarzu przez dana osobę możesz zgłosić tutaj - https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele i jak zarówno poprosić o usuniecie komentarza. Lub sama sobie możesz usunąć komentarz - wchodząc na dane skomentowane zdjęcie, potem najechać kursorem z prawej strony na taki malutki niby trójkącik i i pojawi sie to co na obrazku i tam jest usuń.