Katherine1815
Reputacja: -49 | BluzgometrTM: 15191
Katherine1815
  8 czerwca 2014 (pierwszy post)

Gratulację za genialne pomysły nakładania kolejnych limitów, śmiesznych weryfikacji oraz innych cudów, i wymuszania w ten sposób wykupu gwiazdy. Efekt jest taki, że chcąc z kimś rozmawiać, ludzie przenoszą się na inne portale, naprawdę, super pomysły. Wymuszanie na kimś czegokolwiek, zawsze kończy się tak samo. Z roku na rok coraz bardziej odechciewa się tu być. Wielu starych użytkowników, którzy pamiętają jeszcze tą 'normalną' fotkę pousuwało konta, bo teraz portal nie służy do normalnych rozmów, a do wystawiania ogłoszeń matrymonialnych. Weźcie pod uwagę, że np. ktoś kto szuka dziewczyn do burdelu, lub na jedną noc wykupi sb tą gwiazdę, nawet na kilku kontach. Po sobie wiem, że takie propozycje dostaje się od osób z tym 'wyróżnieniem'. Podział na lepszych i gorszych. Na serio.. to są ci lepsi? Rozumiem, że hajs się musi zgadzać, ale skoro tylko o to tu chodzi, to może od razu zmieńcie opis przeznaczenia tej strony.. Po za tym niech ktoś mi pokaże sklep lub jakikolwiek interes, który przetrwał, gdzie nie szanowało się starych, stałych klientów.. Czekam aż któregoś dnia ktoś przegnie z wyobraźnią i ta strona upadnie. Pozdrawiam i proponuję to przemyśleć ;)

hophead
Reputacja: 9 | BluzgometrTM: 455
hophead
  8 czerwca 2014

Lepiej bym tego nie ujął, to już chyba przelało czarę goryczy w pogoni za hajsem...

Katherine1815
Katherine1815
  8 czerwca 2014

z góry dziękuje za falę minusów od modów ;) zdaje sb sprawę, że jest to nieodłączna część moich wypowiedzi.

gregorm26
gregorm26
  8 czerwca 2014

najlepiej narzucić ograniczenia cała polska d83dde14.

fejsbukPraksydy
fejsbukPraksydy
  8 czerwca 2014

plusik dla ciebie

Katherine1815
Katherine1815
  8 czerwca 2014

ograniczeń i podatków ;) ale jak dasz kasę, to wszystko wolno

einstein89
einstein89
  8 czerwca 2014

Zgadzam sie;)

architektnieba
architektnieba
  8 czerwca 2014

Popieram ;)

MojeUstaSaTwoje
MojeUstaSaTwoje
  8 czerwca 2014

plusik :3

HollywoodUndead
HollywoodUndead
  8 czerwca 2014

Popieram jak najbardziej. Sam kiedyś kupowałem dużo gwiazd i w ogóle ale teraz się nie opłaca bo nie ma sensu ponieważ nic tu się nie dzieje. Portal niczego nie oferuje poza miejscem spotkań (przypomina to trochę dosyć znany inny portal który wiadomo jak skończył) he he. Grupy są właściwie usunięte, żadnych praktycznych prezentów, ciągła inwigilacja i usuwanie, gwiazda droga a nic w zamian. Portal stawia na użytkowników ale niestety gwiazd tu nie ma to nie FB

creative2005
creative2005
  8 czerwca 2014

Fotka się popsuła, to już nie to co kiedyś..

Stoya
Stoya
  8 czerwca 2014

fotka to guwno

Drifted
Drifted
  8 czerwca 2014

ZA!

aaaaok
aaaaok
  8 czerwca 2014

Popieram :)

Lukasz
Lukasz
  8 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Polecam foteczce troszkę się ogarnąć i zacząć robić to co była pracownica - Zachęcać do zabawy
Wy raczej zniechęcacie xD
ps podregulaminy też ogarnijcie, pod żadnym z takich się nie podpisałem.
najlepiej pokażcie mi w tym, co akceptowałem przy zakładaniu konta - gdzie jest dożywotni zakaz wstępu na czat

Katherine1815
Katherine1815: Pozdrawiam i proponuję to przemyśleć

Plus
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.