Gratulację za genialne pomysły nakładania kolejnych limitów, śmiesznych weryfikacji oraz innych cudów, i wymuszania w ten sposób wykupu gwiazdy. Efekt jest taki, że chcąc z kimś rozmawiać, ludzie przenoszą się na inne portale, naprawdę, super pomysły. Wymuszanie na kimś czegokolwiek, zawsze kończy się tak samo. Z roku na rok coraz bardziej odechciewa się tu być. Wielu starych użytkowników, którzy pamiętają jeszcze tą 'normalną' fotkę pousuwało konta, bo teraz portal nie służy do normalnych rozmów, a do wystawiania ogłoszeń matrymonialnych. Weźcie pod uwagę, że np. ktoś kto szuka dziewczyn do burdelu, lub na jedną noc wykupi sb tą gwiazdę, nawet na kilku kontach. Po sobie wiem, że takie propozycje dostaje się od osób z tym 'wyróżnieniem'. Podział na lepszych i gorszych. Na serio.. to są ci lepsi? Rozumiem, że hajs się musi zgadzać, ale skoro tylko o to tu chodzi, to może od razu zmieńcie opis przeznaczenia tej strony.. Po za tym niech ktoś mi pokaże sklep lub jakikolwiek interes, który przetrwał, gdzie nie szanowało się starych, stałych klientów.. Czekam aż któregoś dnia ktoś przegnie z wyobraźnią i ta strona upadnie. Pozdrawiam i proponuję to przemyśleć ;)
Serdeczne gratulację strona 7 z 8
:)
Już jakiś czas temu (więcej szczegółów znajdziesz w podwieszonym temacie z zasadami)
Temu nie bede zaprzeczac...
Aczkolwiek jestem zdania, ze NIE TYLKO osoby pilnujace tego miejsca za to odpowiadaja... (moderatorzy, FP, FT) . W wielu sytuacjach wystarczyloby gdyby zwykli userzy nie reagowali na np slowne zaczepki, a wiele jest przypadkow, gdzie jeden uzytkownik zaczyna kogos np obrazac a inni zamiast to zanegowac / zglosic ochoczo sie przylaczaja do tego...
Dokladnie.
Najlepsze rozwiazanie to poszukac zlotego srodka, ktory pozwoli w znacznym stopniu zaspokoic oczekiwania obu stron.
Ze swojej strony - jesli chodzi o ten limit PW - zaproponowalabym: mozliwosc odpisania na otrzymana od kogos wiadomosc w sytuacji, gdy wykorzystamy juz limit (przy zalozeniu, ze to ktos do nas pierwszy wysle PW)... Zawsze to dodatkowe udogodnienie, zarowno dla zagadujacego jak i potencjalnego odbiorcy :)...
Czasem pojawi sie jakis temat z 'zalami' o blokade, wiec chyba jeszcze sie zdarza, ze ktos cos robi
Hmmm.... Niby tak...
Tylko, ze na chwile obecna Fotka jest jednym z bardziej rozbudowanych serwisow - forum, kameraki, TV, czat, w zasadzie ciezko byloby cos jeszcze wymyslic...
A może masz jakis pomysł? :)
Tu musze przyznac, ze w przypadku Fotki to rozwiazanie rowniez mogloby byc ciekawe ;)
Z pewnoscia ulatwiloby przegladanie wiadomosci...
Opcja jak kazda inna.
Kto chce korzysta, kto nie chce nie robi tego. Jedni lubia forumik, inni kamerki, jeszcze inni czacik, z pewnoscia znajdzie sie i grono milosnikow Magnes'u.
Moderatorzy nie maja wplywu na wprowadzane zmiany...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jak nie wiesz o czym piszesz, to nie pisz, komunikuję Ci to trzeci raz dziewczyno...
Czat, forum, cam, to miejsca, w których można się SWOBODNIE KOMUNIKOWAĆ, a wchodząc w MAGNES nie masz takiej możliwości, to zwyczajny WIDGET, rozumiesz?
Dlatego właśnie napisałem, że to akcja, która na siłę WIDGET chce rozreklamować.
Przekwalifikowanie portalu społecznościowe w randkowy, to pierwsze poważne kroki..
Tylko głupiec tego nie zauważy...
Przede wszystkim nie zabierać podstawowej funkcji i nie robić z niej przywileju.. Wysyłanie wiadomości to podstawa w portalu, który jak wynika z opisu ma służyć do poznawania się. Podstawą tu są wiadomości, profil ze zdjęciami, możliwość komentowania ich (sama nazwa 'fotka' to sugeruje), czat i forum.. Reszta to dodatki. Nie można opodatkowywać rzeczy, które są tu głównymi funkcjami..
Co do kolejnych dodatkowych funkcji, to będzie można się zastanawiać jak przywrócą podstawowe ;)
Zabierac to chyba zbyt mocne slowo - w sytuacji, gdy nie pozbawiono jej calkowicie tylko w znacznym stopniu ograniczono...
Raczej nie wydaje mi sie, aby w tej kwestii cos sie zmienilo (bynajmniej w drastyczny sposob)...
Co zas sie tyczy samych nowosci - nowych nigdy opcji nigdy za wiele, zawsze znajdzie sie jakis sympatyk nowej funkcji... ;)
Najrozsadniej byloby chyba napisac bezposrednio do administracji w tej sprawie...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
właśnie to jakaś kpina zaczyna być
Niedługo usuwam konto, bo dotknęliście dna zablokowując rozmowy prywatne bez gwiazdy, nie chcę współpracować z wyłudzaczami, którzy funkcjonują w tak durny i prostacki sposób. Nie bd już czerpać, ani z mojej gwiazdy, ani z reklam, które pokazywałyby mi się bez niej. Życzę, aby ta strona zdechła, działajcie tak dalej..
O to, że zatrudnia się tu DEBILI. Od kilku lat userzy mówią co chcą, co im się nie podoba, co nie działa a ta banda patałachów ma to w dupie i robi wszystko po swojemu. Dodatkowo trzeba teraz płacić za wysyłanie wiadomości - no kpina po całości - już tyle osób uciekło że nawet na utrzymanie serwerów nie zarabiacie z reklam?
Jeżeli masz ciekawe propozycje to zawsze możesz napisać lub osobiście pofatygować się do siedziby :P.
Nie popadaj w takie skrajności, zdanie userów jest brane pod uwagę.
Odnośnie wiadomości prywatnych i limitu powstał już wątek tu:
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1176238,WIADOMOSCI_PRYWATNE
Zapraszam do lektury.
(W razie potrzeby dalszych wyjaśnień napisałam Ci pw, możesz się tam wyżyć, chętnie podyskutuję.)
Ohohoho, nie nie koleżanko, MI za to nie płacą - za to ja płacę IM (pośrednio oglądając reklamy i bezpośrednio kupując "gwiazdę") i to oni powinni starać się żeby ludzie chcieli tu zostać, a nie odwrotnie.
"W ramach dostępu do Klubu Gwiazd możesz rozdać 7 prezentów tygodniowo. Dodatkowo Klubowicze otrzymują szczególne oznaczenie loginu, które mogą zmienić według własnego uznania i kiedy tylko chcą. Dzięki temu mogą prezentować swój własny styl i wyróżnić się z tłumu. Członkowie Klubu mogą ponadto sprawdzić ocenę, którą otrzymali od innych przed zagłosowaniem, korzystać z dodatkowych komend na Czacie, zmienić swój login raz na miesiąc, sprawdzić kto dodał ich do Czarnej listy oraz dodawać do 5 wpisów w Grupach. Tutaj dodamy zdanie Klubowicze mogą także dowiedzieć się kto dodał ich profil do swojej listy ulubionych. Oprócz tego ich pytania i reklamacje są rozpatrywane przez dział obsługi klienta w pierwszej kolejności."
Śmiech na sali, portal który jest na rynku od dobrych kilku lat pozwala sobie na takie "wpadki"?