Gratulację za genialne pomysły nakładania kolejnych limitów, śmiesznych weryfikacji oraz innych cudów, i wymuszania w ten sposób wykupu gwiazdy. Efekt jest taki, że chcąc z kimś rozmawiać, ludzie przenoszą się na inne portale, naprawdę, super pomysły. Wymuszanie na kimś czegokolwiek, zawsze kończy się tak samo. Z roku na rok coraz bardziej odechciewa się tu być. Wielu starych użytkowników, którzy pamiętają jeszcze tą 'normalną' fotkę pousuwało konta, bo teraz portal nie służy do normalnych rozmów, a do wystawiania ogłoszeń matrymonialnych. Weźcie pod uwagę, że np. ktoś kto szuka dziewczyn do burdelu, lub na jedną noc wykupi sb tą gwiazdę, nawet na kilku kontach. Po sobie wiem, że takie propozycje dostaje się od osób z tym 'wyróżnieniem'. Podział na lepszych i gorszych. Na serio.. to są ci lepsi? Rozumiem, że hajs się musi zgadzać, ale skoro tylko o to tu chodzi, to może od razu zmieńcie opis przeznaczenia tej strony.. Po za tym niech ktoś mi pokaże sklep lub jakikolwiek interes, który przetrwał, gdzie nie szanowało się starych, stałych klientów.. Czekam aż któregoś dnia ktoś przegnie z wyobraźnią i ta strona upadnie. Pozdrawiam i proponuję to przemyśleć ;)
Serdeczne gratulację strona 5 z 8
Dokładnie
Nie zmienia to jednak faktu, że większość "e-społeczności", to średnio inteligentne formy życia i potrzebują większej ilości PW do inicjowania "nowych znajomości"
Dalej forsujesz demonstracyjnie..
Nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu, popieram.
Całe Pw się sypie, tam grubszy problem jest.
Bardzo dobrze, że takie tematy powstają, odzwierciedla to ogólnie niezadowolenie i dezaprobatę Użytkowników.
Co do panującego tu syfu powiem po raz kolejny 'Jaki pan, taki kram'. Jestem modem w kilku grupach, wszystkie są o tematyce seksualnej. Da się ogarnąć ludzi, trzeba po prostu chcieć, ułożyć sb logiczny plan działania i robić co trzeba.. Tam też działa się dopiero po fakcie.. Tu jest cholerny burdel, coraz większy, zarząd popiera debilizm i głupotę, same zmiany na tym portalu pokazują to jak nic innego. Błagam.. Niech ktoś zacznie tu używać mózgu.. Nie wiedziałam o kolejnym kretyńskim pomyśle, dopóki moich 3 znajomych, z którymi rozmawiałam przez rok nie pousuwało kont w ciągu 1 tygodnia.. Całe szczęście, że są inne portale, ale wychodzę z założenia, że skoro poznałam kogoś tu, to powinnam móc z nim pisać tu. Już to pisałam i napiszę jeszcze raz, Odejdą stąd ludzie, którym zależy na rozmowie, na zawiązywaniu znajomości, zostaną sami debile, dziwki, niewyżyci psychole.. Ten portal i tak z tego słynie, ale teraz to chyba już dobije to do granicy.. Do tego się tu dąży? Naprawdę o to wam chodzi? Rozumiem, że mody bd popierać każdy debilny pomysł, jaki by tu nie wszedł, każdy fanatyzm kończy się zniszczeniem, jest to zwykły kretynizm i dlatego nie lubię z nimi rozmawiać, tak z samej zasady, już widziałam w praktyce co to za grupa ludzi i bd się starać omijać szerokim łukiem. Zrozumcie, że zarząd jest dla użytkowników, nie odwrotnie i to wy jesteście odpowiedzialni za porządek i pomoc użytkownikom, pomoc, nie dobijanie ich, wyżywanie się i robienie dobrze swojemu ego na nich.. Jesteście wyżej po to, żeby ogarniać to co już jest jest niżej, a nie tworzyć po swojemu. Mniej więcej tak wygląda praca pokojówki.. Ma być wszystko w tym samym miejscu, tylko dookoła ma być porządek. Powiem tak, forum zniszczyliście wy, drodzy moderatorzy, możecie być z sb dumni. 'Jaki pan, taki kram' tam pięknie widać efekty pracy, co zostało i jak to wygląda. W grupach, forum jest milion razy lepiej rozbudowane, dlatego, że poszli tam ludzie, którzy mają coś mądrego do powiedzenia, a tu nie chcą się z wami żreć.. Cała ta strona pieprznie z wielkim hukiem, jak ktoś nie zacznie tu w końcu myśleć. Bez przesady, to nie może być aż takie trudne.. Jak strona bd dalej tępić ludzi, którzy chcą rozmawiać, a portal, jak wynika z jego opisu jest do poznawania się, to co chcecie, żeby tu zostało.. No co. Czekam, aż ktoś założy podobną stronę i bd ją prowadzić normalnie i logicznie. Przejdę tam pierwszego dnia.. Po 5 latach 'współpracy' z roku na rok mam coraz bardziej dość tego, co tu się dzieję i podejścia jaki reprezentuje zarząd.. Stając na przekór stałym klientom przybijacie sb gwóźdź do trumny. To jest jedna z podstawowych zasad prowadzenia jakiegokolwiek interesu, nie wykańczać klientów, którym zależy na współpracy. Ktoś albo całkiem zdurniał, albo nie umie prowadzić interesu. Skoro zarządowi pasuję towarzystwo tumanów, to bardzo dobrze wam idzie, żeby wśród takich pozostać. Wtedy bd tu sam spam, fejki, dziwki, wyzwiska, agresja, niewyżyci kretyni, psychole i debile.. Wszystko ku temu zmierza, widać to coraz lepiej, nawet po samym burdelu który tutaj już jest. Pięknie widać, że ktoś ma genialny pomysł na dalsze funkcjonowanie tej strony. Teraz opis tej str wgl nie pasuje do rzeczywistości, albo zmieńcie opis, albo to co się dzieje na tej stronie. Gratuluje, serio, nigdzie indziej, na żadnej innej stronie nie ma takiego cyrku jak tu.. Książkę można pisać.
no dokładnie.. jaki pan, taki kram.. fajnie, że nie tylko ja to widzę.. za to widać co zostało po forum, efekt ich przebywania tam. cudowny obraz i esencja moderacji
błagam, nich ktoś w końcu ruszy mózgiem i zrobi coś z tym co tu się dzieje.. jeszcze wierze, że w tym zarządzie jest ktoś taki, co ten syf ogranie
Jak mi ludzie w grupie mówili, że coś robię źle, to nie rzucałam się na nich, nie znęcałam potem, nie wyżywałam się, a poprawiałam to co robiłam źle. Proponuję zrobić to samo
Oczywiście, że bd. Już nie raz na mnie najeżdżali na forum.. A minusy to wiem, przywykłam już, na samym początku za nie podziękowałam