Gratulację za genialne pomysły nakładania kolejnych limitów, śmiesznych weryfikacji oraz innych cudów, i wymuszania w ten sposób wykupu gwiazdy. Efekt jest taki, że chcąc z kimś rozmawiać, ludzie przenoszą się na inne portale, naprawdę, super pomysły. Wymuszanie na kimś czegokolwiek, zawsze kończy się tak samo. Z roku na rok coraz bardziej odechciewa się tu być. Wielu starych użytkowników, którzy pamiętają jeszcze tą 'normalną' fotkę pousuwało konta, bo teraz portal nie służy do normalnych rozmów, a do wystawiania ogłoszeń matrymonialnych. Weźcie pod uwagę, że np. ktoś kto szuka dziewczyn do burdelu, lub na jedną noc wykupi sb tą gwiazdę, nawet na kilku kontach. Po sobie wiem, że takie propozycje dostaje się od osób z tym 'wyróżnieniem'. Podział na lepszych i gorszych. Na serio.. to są ci lepsi? Rozumiem, że hajs się musi zgadzać, ale skoro tylko o to tu chodzi, to może od razu zmieńcie opis przeznaczenia tej strony.. Po za tym niech ktoś mi pokaże sklep lub jakikolwiek interes, który przetrwał, gdzie nie szanowało się starych, stałych klientów.. Czekam aż któregoś dnia ktoś przegnie z wyobraźnią i ta strona upadnie. Pozdrawiam i proponuję to przemyśleć ;)
lista tematów
Serdeczne gratulację strona 6 z 8
: DDD
Katherine1815: no dokładnie.. jaki pan, taki kram.. fajnie, że nie tylko ja to widzę.. za to widać co zostało po forum, efekt ich przebywania tam. cudowny obraz i esencja moderacji
Nie jest źle, idź na hydepark : D
Tam jest dopiero jazda
Moderacja reaguje dobrze, tylko zbyt bardzo przymykają oczy ;/
Teraz mam 4 plusy, ahhhh. Jak ja dawno tego nie widziałam.. aż sb chyba zdjęcie zrobię, bo wiem,że zaraz ich nie bd..
No wiem xDD
ale to ogólnie złe :X
Sam bym nie trollował gdyby było tutaj normalnie, tak jak dawniej ;/
Był memphis, był ogar, tyle w temacie : F
Eli teraz nie ma, to i ludzie olewają i nie moderują tyle ile kiedyś itd, Marta zwyczajnie nie daje sobie z tym rady, MP/FP odchodzą, tak już jest ;/
Co do samych wiadomości, to nie ma co flejmić, swoje napisaliście, po co dajej się wylewać i buldupić?
Trolle paskudne xD
Idę łorkować, a Wy tu sobie piszcie ;3
+ Zgłaszajcie błędy związane z PW [o ile będą], mam teraz non stara, pakietu nie wykupuje, to w końcu mogę testować
.
.
Pozdrawiam cieplutko z najwyższej palmy w Majami BICZ
Jesteś królikiem doświadczalnym .
A tak poważnie, na pw wyjaśniłam po części tą sprawę już dość dawno. Reszta się ogarnia.
Ukierunkować, wytępić się nie da.
Nie kombinuj Łukasz, Twoja wyobraźnia tworzy, ale sprzecznie z obecnymi zasadami portalu .
W to zagadnienie to ja za bardzo nie mam prawa się zagłębiać.
No ale tak sobie myślę... od kiedy to banuje się lub blokuje tylko za wyrażenie opinii - kulturalne? Rozumiesz?
No chyba, że ktoś nie działa asertywnie, a na stan faktyczny wpływają osobiste pobudki. Od siebie napiszę tak: gdyby trzeba było, to bym przyjacielowi podcięła skrzydła - dla jego dobra. Ale w sytuacji, kiedy mnie zdenerwuje, a w relacjach z innymi przegina, a nie rozrabia to wyrwałabym jedynie kilka piór.