lista tematów
Kliczko vs Chisora... strona 7 z 10
Jak sądzicie, Chrisora ma jakieś szanse? Moim zadanie nie, a za gest na ważeniu życzę mu porażki przez K.O. w pierwszej rundzie, chociaż mam świadomość że może to potrwać dłużej, nie mniej jednak jestem prawie pewny zwycięstwa Witalija, a Wy jak myślicie?
Konto usunięte: W ogóle nie wierzę w moc Powitkina.Przypuszczam, ze nawet nie posadzi Hucka za tydzien na deski
Tez nie jestem przekonany do Powietkina ale Kapitana Hucka
to powinien polozyc bez problemu przynajmniej tak mi sie wydaje.Huck to jeden z tych tworow Sauerlanda.Niech dadza Masterowi Hucka przejechalby sie po nim jak walec;D
Chisora pokazał jak się walczy z Kliczko. Pomimo ogromnej sympatii to obydwu braci to nie wróże nic dobrego starszemu Kliczce po dzisiejszej walce. Tego właśnie zabrakło Adamkowi, zdecydowania oraz świadomości, że nie ma nic do stracenia.
?
Konto usunięte: Tez nie jestem przekonany do Powietkina ale Kapitana Hucka to powinien polozyc bez problemu przynajmniej tak mi sie wydaje.Huck to jeden z tych tworow Sauerlanda.
Niech dadza Masterowi Hucka przejechalby sie po nim jak walec;D
Na przyznaje racje w 100% znowu.Szklany Cunningham potrafil obijac Hucka jak chcial.Adamek wykonczylby go do 6 rundy.Tak samo przypuszczam, że MAsternak zahaczylby go jakims sierpem scinajacym z nog.
A co do Kostyry przy okazji, to on powinien robic jedynie na stronie z ripostami, bo jesli chodzi o boks to jest po prostu nic nie widzacym kretynem.
Konto usunięte: W ogóle nie wierzę w moc Powitkina.Przypuszczam, ze nawet nie posadzi Hucka za tydzien na deski.Umiejetnosci na pewno ma, ale nawet nie na Władimira.Lewy prosty by go zniechecil doszczetnie.
No właśnie dobry pojedynek będzie z Marco, ciekaw jestem jak obaj się zaprezentują. Mi w pamięci pozostaje świetna dyspozycja Powietkina z Czagajewem. Jeśli pokaże to samo w ringu to będzie nie do zatrzymania.
Konto usunięte: Mówmy o prawdziwym boksie.Szpilka po pierwszym sierpie by lizał deski, Wach moze po 4-5.
Szpilka dla mnie jest nieprzewidywalny, gdy dostaje to idzie na chama

Co do Wacha może dostanie kiedyś szansę w walce o znaczący tytuł wagi ciężkiej. Na razie sobie nokautuje old-boyów w 3-6 rundzie ;)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Chisora zapewnil sobie dwie walki z Vladimirem i Hayem,dobra rzeznia na konferencji , dzieje sie w koncu
Heh a mistrz Witalij tylko sobie siedzi i się z tego śmieje. Chisora zachowuje się jak zajarany nastolatek pod dyskoteką, chodzi i szuka kto rzucił butelkę i mógłby bić się wszędzie. Mam nadzieję, że drugi brat albo inny pięściarz szybko wyleczy go z wagi ciężkiej.
Haye też niezłe ziółko, obaj są siebie warci.
Haye też niezłe ziółko, obaj są siebie warci.

i dzieki temu zapewne zamierzonemu zachowaniu lapie fejm i szanse na kolejne walki , zreszta pokazal na ringu klase , wole ogladac takich bezczelnych murzynkow niz jakies Adamki i inne pseudo bokserzyny

Tak jak chciałem, aby Kliczko obił Murzyna w ringu tak uważam, że należy się Chisorze wielki respekt. Może zajść daleko w boksie.
NuTiiiiii: No właśnie dobry pojedynek będzie z Marco, ciekaw jestem jak obaj się zaprezentują. Mi w pamięci pozostaje świetna dyspozycja Powietkina z Czagajewem. Jeśli pokaże to samo w ringu to będzie nie do zatrzymania.
Jak Huck będzie skracać dystans to prędzej czy później z deskami się zapozna.
A Powietkin nie do zatrzymania przez kogo? Przecież on ciągle czeka, aż bracia się jeszcze bardziej zestarzeją.DLa mnie to nie jest prawdziwy mistrz, bo z Czagajewem to by Adamek bez większych problemów wygrał.
NuTiiiiii: Szpilka dla mnie jest nieprzewidywalny, gdy dostaje to idzie na chama
Co do Wacha może dostanie kiedyś szansę w walce o znaczący tytuł wagi ciężkiej. Na razie sobie nokautuje old-boyów w 3-6 rundzie ;)
Szpilka dla mnie nie ma szans.Nawet po jakimś tam machnięciu Saulsberry'ego sie chwiał i miał kisiel w gaciach chociaż walczył z bokserskim Najmanem(czyt.sam siebie wykończył)
Co do Wacha też wydaje mi się,że zbytnio szans nie ma, za późno wyjechał do stanów, za wolno robi postęp, ogółem jest aż za wolny z tego co zauważyłem.Chociaż jemu w odróżnieniu od szPilki życzę wszystkiego najlepszego.
Chudy: i dzieki temu zapewne zamierzonemu zachowaniu lapie fejm i szanse na kolejne walki , zreszta pokazal na ringu klase , wole ogladac takich bezczelnych murzynkow niz jakies Adamki i inne pseudo bokserzyny
Takim tekstem się nie ośmieszaj bo Adamek to najlepszy bokser w wadze cruiser od lat i teraz gdyy wrócił to by też każdego z mistrzów usadził na deski.Po prostu nie jest stworzonym zawodnikiem wagi ciężkiej i za bardzo porwał się na ten pas i dobrał sobie złego trenera.
NuTiiiiii: zobaczymy jak spisze się w następnej walce, jak wygra efektownie to też będę za nim.
Chisora - Haye to kiedy ? :D
Mam nadzieję, że Dawidek się nie przestraszy jak Witka i wyjdzie do chisory, chociaż przed Chisorą nie dałby rady już tak uciekać jak przed Władimirem;D