lista tematów
Kliczko vs Chisora... strona 6 z 10
Jak sądzicie, Chrisora ma jakieś szanse? Moim zadanie nie, a za gest na ważeniu życzę mu porażki przez K.O. w pierwszej rundzie, chociaż mam świadomość że może to potrwać dłużej, nie mniej jednak jestem prawie pewny zwycięstwa Witalija, a Wy jak myślicie?
98 - 96
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

walka na stojąco, wolę większe grzmoty jak np. Adamek - Cunningham
mimo wszystko podziw dla asfalta za 12 rund
mimo wszystko podziw dla asfalta za 12 rund

118-116 Witalij Kliczko

118-110, 118-110, 119-111 
still

still

Punktacja oczywiscie skandaliczna ale tego mozna bylo sie spodziewac.Chrisora byl bardziej aktywny 12 rund szedl do przodu.Kliczko cala walka z kontry.
Wiadomo jest mistrzem ma pas wlaczy na swoim ringu wiec nie mozna bylo sie spodziewac niespodzianki.
Chrisora zaprezentowal boks z lat 90.Dla mnie jest super puncherem.Wlada by polozyl z jego porcelanowa szczeka.
Wiadomo jest mistrzem ma pas wlaczy na swoim ringu wiec nie mozna bylo sie spodziewac niespodzianki.
Chrisora zaprezentowal boks z lat 90.Dla mnie jest super puncherem.Wlada by polozyl z jego porcelanowa szczeka.
Chisora*
Jeszcze co do walki to wyglada na to ze jeszcze jedna dwie walki z jakimis leszczami i Witalij bedzie sie zawijal.Zostal zaorany kondycyjnie przez Chisore.Widzieliscie jak sie zawiesil na swoim bracie po ostatnim gongu? Szedl na wacianych nogach
Chisora moglby dac jeszcze jedna walke zaraz po tej i chyba byl chetny heh:D
W ogóle nie wierzę w moc Powitkina.Przypuszczam, ze nawet nie posadzi Hucka za tydzien na deski.Umiejetnosci na pewno ma, ale nawet nie na Władimira.Lewy prosty by go zniechecil doszczetnie.
NuTiiiiii: Wach i Szpilka pobiją kiedyś obu Ukraińców - mam nadzieję, że jeszcze przed ich siedemdziesiątką
Mówmy o prawdziwym boksie.Szpilka po pierwszym sierpie by lizał deski, Wach moze po 4-5.
Konto usunięte: Punktacja oczywiscie skandaliczna ale tego mozna bylo sie spodziewac.Chrisora byl bardziej aktywny 12 rund szedl do przodu.Kliczko cala walka z kontry.
Zgadzam sie calkowicie.Moze Wlada by nie polozyl, bo on by go nie dopuszczal do poldystansu, ale mam watpliwosci, czy Wlad bylby wielkim faworytem walki.
Juz w tej walce punktacja 118-110 jest pastiszem, parodia, kpina itp itd.