W piątek zakończyło się losowanie biletów na euro. Niektórzy otrzymali już maila z informacją, czy im się udało, czy nie. Podobno można to wcześniej sprawdzić logując się na swoje konto na portalu biletowym, jednak kiedy ja próbuję się zalogować to wyskakuje mi taki błąd:
Czy ktoś ma podobny problem? Da się temu jakoś zaradzić, czy trzeba czekać? A może ktoś już dostał odpowiedź w sprawie biletów? Pozdrawiam
lista tematów
Euro 2012 - bilety strona 6 z 7
@WueRZet:
Szykuj kasę.
Dziś dostałem list z UEFA'y .
Data nadania 11-05-2011
Czas na to by środki znalazły się na koncie UEFA 18-05-2011.
Trochę mało czasu ale jutro dokonam przelewu.
Szykuj kasę.
Dziś dostałem list z UEFA'y .
Data nadania 11-05-2011
Czas na to by środki znalazły się na koncie UEFA 18-05-2011.
Trochę mało czasu ale jutro dokonam przelewu.
Ja z chcia bym pojechalem mimo ze miesdzkam w angli i mam pieniadze to swie nie straalem jakos pzerzyje ale bede na pewno jak ME beda trwac bede w naszym kraju hehe :D panowie to co poknamy niemcy portogalie i Holandie hehe :D a pokonaja nasz wyspy owcze tak :D hehe D nie no zart liczne na dobry wystep naszych
Ok. Mam list ;]
Jedno mnie zastanawia :
To oznacza, że z jednego konta nie mogę wpłacić za wszystko, czy każdy bilet musi być kupiony z oddzielnego konta bankowego ? Bo jak to drugie to jestem w dupie.
Jedno mnie zastanawia :
To oznacza, że z jednego konta nie mogę wpłacić za wszystko, czy każdy bilet musi być kupiony z oddzielnego konta bankowego ? Bo jak to drugie to jestem w dupie.
WueRZet: To oznacza, że z jednego konta nie mogę wpłacić za wszystko, czy każdy bilet musi być kupiony z oddzielnego konta bankowego ? Bo jak to drugie to jestem w dupie.
Czyli chodzi Ci o to że jak mam 8 biletów to na każdy muszę zrobić przelew z innego konta?
Wątpię , to by było co najmniej chore.
Renifer: Czyli chodzi Ci o to że jak mam 8 biletów to na każdy muszę zrobić przelew z innego konta?
Wątpię , to by było co najmniej chore.
Właśnie tak z początku interpretowałem. Ale też wydaje mi się, że po prostu to chodzi o to, że nie możesz wszystkiego załatwić poprzez jeden numer rachunku. To wydaje się zdecydowanie bardziej logiczne.
Konto usunięte: UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety na mecze przyszłorocznych mistrzostw Europy z 18 na 25 maja. - Niektórzy kibice dostali listy z poleceniem wpłaty zbyt późno - powiedział rzecznik spółki EURO 2012 Polska Juliusz Głuski.
- Dostawaliśmy sygnały, że niektórzy kibice nie otrzymali w terminie listów od UEFA, na podstawie których mieli dokonać wpłaty. Dlatego federacja wyszła naprzeciw kibicom i wydłużyła termin do 25 maja. Były to jednak jednostkowe przypadki - powiedział PAP Głuski.
.