W piątek zakończyło się losowanie biletów na euro. Niektórzy otrzymali już maila z informacją, czy im się udało, czy nie. Podobno można to wcześniej sprawdzić logując się na swoje konto na portalu biletowym, jednak kiedy ja próbuję się zalogować to wyskakuje mi taki błąd:
Czy ktoś ma podobny problem? Da się temu jakoś zaradzić, czy trzeba czekać? A może ktoś już dostał odpowiedź w sprawie biletów? Pozdrawiam
lista tematów
Euro 2012 - bilety strona 4 z 7
lipa, juz szykuje dobry fotel i TV :/ 5 zamawiałem i nic. A z ciekawości to jaki jest termin platnosci za te bilety ?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
A jak to sprzedawać teoretycznie przez neta najlepiej licytacje i te sprawy, ale to przecież nielegalne, wiec jak sobie w innych krajach radzili w praktyce z tym problemem :D ? Tez bym oczywiscie probowal sprzedac po to chcialem wiecej, a nie bede mial jak narazie ani jednego...
5 zamówić i je sprzedac zeby nazbierac na najlepsze miejsce na finał (z dodatkowymi atrakcjami...) ;p
Konto usunięte: e tam do Kijowa będę jechał :P
jedynie jakbym trafił na mecz Hiszpanów to bym biletu nie sprzedał :)
5 zamówić i je sprzedac zeby nazbierac na najlepsze miejsce na finał (z dodatkowymi atrakcjami...) ;p
Nie sprzedawać, a oddać ;)
Dlatego już się do mnie znajomy zgłosił, że ja mu oddam bilet, a On mi pożyczy 400 zł.
I wszystko, prawnie, jest cacy
Dlatego już się do mnie znajomy zgłosił, że ja mu oddam bilet, a On mi pożyczy 400 zł.
I wszystko, prawnie, jest cacy

to ja bym stworzył na Euro 2012 specjalną strone internetowa www.oddam.bilet.pl gdzie było by możliwe "oddawanie" biletów. Mysle ze strona cieszyła by sie dużym powodzeniem :]