W piątek zakończyło się losowanie biletów na euro. Niektórzy otrzymali już maila z informacją, czy im się udało, czy nie. Podobno można to wcześniej sprawdzić logując się na swoje konto na portalu biletowym, jednak kiedy ja próbuję się zalogować to wyskakuje mi taki błąd:
Czy ktoś ma podobny problem? Da się temu jakoś zaradzić, czy trzeba czekać? A może ktoś już dostał odpowiedź w sprawie biletów? Pozdrawiam
lista tematów
Euro 2012 - bilety strona 1 z 7
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

nie wiem jak to możliwe, że ktoś mógł dostać jakiekolwiek informacje co do losowania, bo informacje te zostaną rozsyłane dopiero od wtorku. Wystarczy posłuchać troche radia, ew poogląda trochę wiadomości przez weekend i można się dowiedzieć, że w piątek odbyło się tylko losowanie, a wyniki zostaną podane w przyszłym tygodniu.
tak więc radzę zachować spokój (bo tylko spokój może nas uratować) i czekać.
tak więc radzę zachować spokój (bo tylko spokój może nas uratować) i czekać.
I 2 niewiasty w skąpych bikini do przynoszenia zimnych trunków

Do końca kwietnia każdy dostanie maila z informacją czy został wylosowany, czy nie