W piątek zakończyło się losowanie biletów na euro. Niektórzy otrzymali już maila z informacją, czy im się udało, czy nie. Podobno można to wcześniej sprawdzić logując się na swoje konto na portalu biletowym, jednak kiedy ja próbuję się zalogować to wyskakuje mi taki błąd:
Czy ktoś ma podobny problem? Da się temu jakoś zaradzić, czy trzeba czekać? A może ktoś już dostał odpowiedź w sprawie biletów? Pozdrawiam
lista tematów
Euro 2012 - bilety strona 3 z 7
Mi, mojej siostrze i tacie się nie udało : ((((( Czekamy na maila jeszcze dla mojego szwagra, może akurat :)
Mi też pozostało oglądanie Euro przed TV chyba, że siostra/szwagier coś wylosują.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Wylosowałem trzy bilety na mecz numer 13 (C2-C4) w Poznaniu. Jeden kategorii 3, oraz dwa kategorii 2 :)
3 ? 
A mi ani jednego nie dali złodzieje.

A mi ani jednego nie dali złodzieje.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

WueRZet = były piłkarz = reprezentacja hydepark za kadencji Marka Citka i Alucarda = Alucard wnuczek Bońka = Alucard i WueRZet znajomi z wspólnej gry a potem Alucard oddał mu opaskę kapitana i trenował = więcej biletów od Zbyszka= ma 3 bilety.
SZERLOK ZE MNIE!
SZERLOK ZE MNIE!
NIe wybrzydza, bo do tych miejsc, na tym stadionie to jestem przyzwyczajony

Undertaker: WueRZet = były piłkarz = reprezentacja hydepark za kadencji Marka Citka i Alucarda = Alucard wnuczek Bońka = Alucard i WueRZet znajomi z wspólnej gry a potem Alucard oddał mu opaskę kapitana i trenował = więcej biletów od Zbyszka= ma 3 bilety.
SZERLOK ZE MNIE!