Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
25 Marzo 2012
musiałem
Konto usunięte: Lekarze potwierdzili, że Fabrice Muamba wybudził się ze śpiączki i jego stan poprawia się - nie jest już podłączony do respiratora, rozpoznaje ludzi i odzyskał częściową władzę w nogach. Jagiellonia Białystok wstępnie wyraziła zainteresowanie transferem tego zawodnika - w formie wymiany za Grzegorza Rasiaka.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
25 Marzo 2012
Jak się okazuje zeszłotygodniowe zwycięstwo Realu Saragossa 2:1 na wyjeździe z Valencią nie było przypadkiem. W zakończonym meczu wygrali oni u siebie po golu z rzutu karnego w 94' (!) z Atletico Madryt.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
27 Marzo 2012
Enkido: Milan nie wygrał u siebie z Barcą od października 2004 roku ;)
Glupie sa dla mnie takie statystyki "ktos z kims nie wygral na jego terenie" "ktos z kims nie strzelil bramki od 20 lat" "ktos z kims z tego kraju nie wygral dwumeczu od 50 lat".
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
27 Marzo 2012
Konto usunięte: predzej obstawiłbym APOEL niz Milan :P
Milan spokojnie stać na remis u siebie, a kto wie, moze sprawia niespodzianke, na co licze po cichu :)
martwi jedynie to ze nie bedzie Thiago Silvy :/ Bonera = bede mial zawal.
Gutek909
27 Marzo 2012
LeonGrande: Glupie sa dla mnie takie statystyki "ktos z kims nie wygral na jego terenie" "ktos z kims nie strzelil bramki od 20 lat" "ktos z kims z tego kraju nie wygral dwumeczu od 50 lat".
no to jeszcze do tego:
nigdy drużyna z Cypru nie pokonała Realu, ba drużyny hiszpańskiej. ;)
Gutek909
27 Marzo 2012
LeonGrande: Milan spokojnie stać na remis u siebie, a kto wie, moze sprawia niespodzianke, na co licze po cichu :)