RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Martie 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  22 Martie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: W sumie to za podwazanie decyzji sedziego albo klaskanie, czy wysmiewanie, jest zolty kartonik.

Widocznie jeszcze czymś dodatkowo zawinił.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  22 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiele zamieszania wywołała kwestia żółtych kartek dla graczy Villarreal. Realizator spotkania błędnie sugerował, kto otrzymywał żółte kartki i stąd pojawiły się kontrowersje. Najpierw za protesty ukarany został Marcos Senna, ale kamery pokazały Marco Rubena. Kiedy w drugiej połowie kartkę zobaczył właśnie Ruben, to można było odnieść wrażenie, że należała mu się czerwona kartka. Było to jednak pierwsze upomnienie dla tego gracza.

No to tak jak niektórzy przypuszczali.
Enkido
  22 Martie 2012
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: No to tak jak niektórzy przypuszczali.

Nikt nie przypuszczał, że to Senna dostał.

A tutaj oficjalny protokół meczowy: https://p.twimg.com/AojUJmFCEAADNIB.jpg:large

Ponadto kibice Realu nie powinni mieć pretensji do sędziego, który powinien podyktować 2 rzuty karne przeciwko nim :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Alucard
Alucard
  22 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Źle postąpiłem,że nie odszedłem w styczniu z Juventusu, ponieważ miałem taką możliwość, ale Conte mnie nie puścił - powiedział skrzydłowy Juventus FC, który regularnie zasiada na trybunach - Milos Krasić. - Mogłem grać w Tottenhamie, ale nadal jestem w Turynie. Przykro mi będzie opuszczać klub Bianconeri, ale najważniejsze jest dla mnie miejsce w reprezentacji i mistrzostwa świata 2014 - dodał.

Ojojojoj... Robić wojnę medialną, jak miał wolną rękę a teraz głupoty gada. Sam został bo wierzył że się przebije, a z taką formą to bankowo by w Tot grał.
ShakeZKacpra
ShakeZKacpra
  22 Martie 2012
Eljot skończ juz powtarzać sie z tymi karnymi
to co nie gwizda sedzia w meczach Realu oddaje w meczach United :)
Enkido
  22 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido skończ juz powtarzać sie z tymi karnymi

Dla Ciebie Pan nołnejmie. Nie powtarzam się tylko uzupełniam informacje, bo wcześniej mówiłem o jednym karnym.

A jak się okazało również Pepe otrzymał czerwoną kartkę. Stalo się to w tunelu po meczy :rotfl:
ShakeZKacpra
ShakeZKacpra
  22 Martie 2012
Enkido
Enkido: Masz racje przepraszam

nie baw sie w edycje cudzych słów , bo przegrasz

Enkido
Enkido: po meczy

to koza na łące

Enkido
Enkido: uzupełniam informacje

szkoda ze taki skrupulatny nie byłeś po meczach Wisły z Lechem
hipokryto
Enkido
  22 Martie 2012
Enkido
Enkido: po meczy

po meczu*

Konto usunięte
Konto usunięte: nie baw sie w edycje cudzych słów , bo przegrasz

Ty już przegrałeś nołnejmie. Spadaj podludzi z czata czy innego szitu.

Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda ze taki skrupulatny nie byłeś po meczach Wisły z Lechem hipokryto

Byłem, określiłem sędziowanie na poziomie dna i metra mułu.
W ogóle po co ja gadam do jakiegoś tekturowego kubeczka z maca? :fuck2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  22 Martie 2012
grzeczniej pany
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  22 Martie 2012
Enkido
Enkido: Czyli kartka słuszna

no padłem :crylol:
myślałem, że trochę lepiej się na piłce znasz.
czyli czerwone kartki powinny być rozdawane w każdym meczu i to parę razy.
za takie coś należy się żółty kartonik.

tak tak, sędzia prowadził naprawdę zajebiste zawody haha śmiech na sali, w końcówce pierwszej połowy Pepe dostał żółtą kartkę za to, że .... był faulowany i po otrzymanym ciosie miał rozciętą wargę. no brawo za obiektywizm.

już się na ten temat nie wypowiadam, bo powiem za dużo i dostane bana :ninja:
i wy też to zakończcie.
Enkido
  22 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no padłem myślałem, że trochę lepiej się na piłce znasz. czyli czerwone kartki powinny być rozdawane w każdym meczu i to parę razy. za takie coś należy się żółty kartonik.

Widocznie użył takich, a nie innych słów, że sędzia uznał za słuszne dać taką, a nie inną kartkę.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ojojojoj... Robić wojnę medialną, jak miał wolną rękę a teraz głupoty gada. Sam został bo wierzył że się przebije, a z taką formą to bankowo by w Tot grał.

Dawac do Milanu go, tak jak Muntari odzyje :lol:
swoja droga sprowadzenie czarnucha z interu bylo swietnym posunieciem, ma potencjal.
Gutek909
Gutek909
  22 Martie 2012
co do kartki dla Senny, to zastanawiam się niby w jaki sposób skoro był on obok sędziego a nie przed nim haha a wyraźnie widać, że frajer pokazuje kartkę Rubenowi, ale niestety już tego udowodnić się nie da. Mógł w protokole wpisać kartkę dla Senny, co niekoniecznie tak musiało być. Narazie nie ma żadnych ujęć, które to potwierdzą. Czekam na filmiki cuatro, oni pewnie rozwieją wątpliwości.
Alucard
Alucard
  22 Martie 2012
LeonGrande
LeonGrande: Dawac do Milanu go, tak jak Muntari odzyje

10 baniek i jest wasz :ziober2:
Sam mogę nawet umowę przygotować :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mario Goetze będzie jednym z najbardziej rozchwytywanych piłkarzy podczas letniego okna transferowego. Jak donoszą brytyjskie media, do walki o młodego Niemca zamierza wkroczyć sam Sir Alex Ferguson z Manchesteru United.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 Martie 2012
no tak już tylko 6 pkt :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.