Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
22 March 2012
Konto usunięte: jeśli utrzyma się te 6 pkt przewagi do meczu z Barcą to jestem o mistrza spokojny.
Jak patrzę na kalendarz Realu to może być ciężko z tymi 6 pkt przewagi dokulać do GD. Osasuna, Valencia, Atletico - z tymi drużynami może być różnie.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LuznyGosc
22 March 2012
Konto usunięte: jeśli utrzyma się te 6 pkt przewagi do meczu z Barcą to jestem o mistrza spokojny.
A ja mysle, ze do ostatniej kolejki powinienes byc niespokojny. Wszystko sie moze zdarzyc. :)
Gutek909
22 March 2012
Enkido: Osasuna, Valencia, Atletico - z tymi drużynami może być różnie.
najbardziej z tych 3 to się obawiam o Osasune.
Valencia też nie gra ostatnio najlepiej, a z Atleti na wyjeździe to Realowi gra się ostatnio bardzo dobrze.
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
22 March 2012
Konto usunięte: najbardziej z tych 3 to się obawiam o Osasune.
No a po GD jest jeszcze Sevilla i Bilbao. Walka się będzie toczyła do końca, jeszcze 10 kolejek :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
22 March 2012
" Jak poinformował rzecznik prasowy pierwszej drużyny Królewskich, po meczu z Villarrealem w strefie mieszanej nie wypowie się żaden zawodnik Realu Madryt, na konferencji prasowej nie pojawi się żaden trener. "
mądra decyzja, chyba Perez wziął sprawy w swoje ręce, bo mogłoby paść za dużo słów ...