RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
Enkido
Enkido: Mou i jego "zagrania" taktyczne

Mourinho na pewno jest lepszym taktykiem od Guardioli ;d
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido: Mou i jego "zagrania" taktyczne Mourinho na pewno jest lepszym taktykiem od Guardioli ;d

Czekam az Guardiola pojdzie do innego klubu, zobaczymy czy tak beda wymiatac pod jego wodza grajki.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 marca 2012
LeonGrande
LeonGrande: Spokojnie, na wazne spotkania potrafia sie spiąć, bedzie dobre spotkanie w srode i wcale nie do jednej bramki jak sadzisz.

Nie sądzę, że będzie do jednej bramki, bo stawiam na wynik 1:3 ;)

LeonGrande
LeonGrande: Jak to Gutek napisal, liczy sie wynik, awansowali przeszli Barce, tyle.

A kibice Interu rozpoczęli pielgrzymki na Islandię :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mourinho na pewno jest lepszym taktykiem od Guardioli ;d

No ostatnio dał doskonały wzór do naśladowania swoim piłkarzom :D

LeonGrande
LeonGrande: Czekam az Guardiola pojdzie do innego klubu, zobaczymy czy tak beda wymiatac pod jego wodza grajki.

Guardiola to będzie drugu SAF, więc się nie doczekasz ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
LeonGrande
LeonGrande: Czekam az Guardiola pojdzie do innego klubu, zobaczymy czy tak beda wymiatac pod jego wodza grajki.

ja dokładnie na to samo. Wtedy będzie można dopiero powiedzieć, że jest świetnym trenerem, a na tą chwilę to dla mnie z Mourinho Guardiola nie ma się co równać.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mourinho na pewno jest lepszym taktykiem od Guardioli ;d

Ogolnie uwazam go za geniusza trenerskiego, to co robil w Porto, z Chelsea nie powiodlo mu sie w Europie, ale mistrza Anglii zdobyl, w Italii z przecietnego marnego Interu zrobil zespol ktory co roku tytul zdobywal no i po tylu latach LM, w Madrycie bedzie tytul w tym roku na to wychodzi, a kto wie co i w LM, duza szansa na sukces.

Ciekawe jaki klub po Realu.
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
Enkido
Enkido: Guardiola to będzie drugu SAF, więc się nie doczekasz ;)

Guardiola to przecież człowiek Laporty, w końcu jego drogi z Rosellem się rozejdą, zobaczymy kto wcześniej opuści Barcelonę.
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
LeonGrande
LeonGrande: Ciekawe jaki klub po Realu.

wg mnie na 100% znowu kierunek Anglia ;)
Enkido
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie z Mourinho Guardiola nie ma się co równać

Wyniki mówią mi co innego ;)

LeonGrande
LeonGrande: w Madrycie bedzie tytul w tym roku na to wychodzi

Oj tu bym nie był tego taki pewny ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  27 marca 2012
LeonGrande

LZS Siekiera Piła :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Guardiola to przecież człowiek Laporty, w końcu jego drogi z Rosellem się rozejdą, zobaczymy kto wcześniej opuści Barcelonę.

Prędzej Rosell odejdzie niż Guardiola, jestem święcie przekonany :)
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
Enkido
Enkido: Wyniki mówią mi co innego ;)

typowe myślenie.
Mourinho zdobył różne puchary już z 4 zespołami, Guardiola tylko z jednym. Zobaczymy czy potwierdzi klasę w innym zespole.
Enkido
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: typowe myślenie. Mourinho zdobył różne puchary już z 4 zespołami, Guardiola tylko z jednym. Zobaczymy czy potwierdzi klasę w innym zespole.

Ale co z tego? W bezpośrednich starciach wygrywa Guardiola. Zobacz co się dzieje z Porto, Chelsea, Interem po odejściu Special Five - wszystkie te kluby dołują, Jose wyeksploatował je doszczętnie. To jest trenowanie? Nie sądzę.
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
Enkido
Enkido: Ale co z tego? W bezpośrednich starciach wygrywa Guardiola. Zobacz co się dzieje z Porto, Chelsea, Interem po odejściu Special Five - wszystkie te kluby dołują, Jose wyeksploatował je doszczętnie. To jest trenowanie? Nie sądzę.

wyciskanie z zespołu wszystkiego co się da to jest trenowanie i zauważ, że osiąga sukces w każdym klubie. Za to się rozlicza trenera, za sukcesy. a to co się dzieje z tym klubem później to już nie wina trenera, który ten klub opuścił tylko raczej następcy, który nie potrafi kontynuować pracy poprzednika.
Enkido
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyciskanie z zespołu wszystkiego co się da to jest trenowanie i zauważ, że osiąga sukces w każdym klubie. Za to się rozlicza trenera, za sukcesy. a to co się dzieje z tym klubem później to już nie wina trenera, który ten klub opuścił tylko raczej następcy, który nie potrafi kontynuować pracy poprzednika.

Mou odchodzi wtedy gdy widzi, że w tym klubie już nic nie osiągnie, bo eksploatacja zawodników osiągnęła poziom krytyczny, więc nie wiem jak mieli następcy kontynuować coś co umarło ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 marca 2012
Enkid bardziej przekonywujący. :)
Alucard
Alucard
  27 marca 2012
LeonGrande

Juventus Turyn :ziober2:

Enkido
Enkido: Mou odchodzi wtedy gdy widzi, że w tym klubie już nic nie osiągnie, bo eksploatacja zawodników osiągnęła poziom krytyczny, więc nie wiem jak mieli następcy kontynuować coś co umarło ;)

Hmm wygrywając z zespołami ważne puchary europejskie, od razu zawodnicy są "wyeksploatowani"? Tu bardziej wchodzi rola silniejszego klubu, o mocniejszych potencjale transferowym i finansowym.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.