RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
WueRZet
WueRZet
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zobaczymy czy potwierdzi klasę w innym zespole.

Czyli, podobnie jak Messi, skoro nie grał nigdzie indziej to jest ujowy ? :ninja:
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
WueRZet
WueRZet: Czyli, podobnie jak Messi, skoro nie grał nigdzie indziej to jest ujowy ?

piłkarza do trenera raczej porównywać się nie da ;>
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 marca 2012
śmiechłem se
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
RexMundi
RexMundi: śmiechłem se

z czego ? ;>
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 marca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Enkid bardziej przekonywujący. :)

Hahahaha tak zwlaszcza tym wulkanem i twierdzeniem ze to wina Mourinho ze Porto , Chelsea i Inter sa obecnie slabe, lol.
WueRZet
WueRZet
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: piłkarza do trenera raczej porównywać się nie da ;>

Dlaczego nie ?

Specyfika gry na boisku w Hiszpanii i prowadzenia zespołu jest inna niż specyfika gry w Anglii o prowadzenia tam zespołu.

Tak więc można obydwie funkcje jak najbardziej porównywać. Bo domyślam się, że w obydwu przykładach jest ten sam zarzut, że gdzie indziej sukcesów by nie było ;)
WueRZet
WueRZet
  27 marca 2012
Mourinho jest dobrym trenerem, o ! :ninja:

Jako persona to pajac, ale menago jest jednym z najlepszych.
LeonGrande
LeonGrande
  27 marca 2012
WueRZet
WueRZet: Jako persona to pajac,

http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Jose-Mourinho-wspiera-Erica-Abidala,wid,14341296,wiadomosc.html?ticaid=1e2a4

Poza boiskiem jako czlowiek jest naprawde ok.
WueRZet
WueRZet
  27 marca 2012
LeonGrande
LeonGrande: Poza boiskiem jako czlowiek jest naprawde ok.

Szczerze ? To nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mógł powiedzieć inaczej. Tak samo jak nie potrafiłbym sobie wyobrazić podobnej sytuacji w Polsce, czy gdziekolwiek indziej na świecie.

Ale może prywatnie to naprawdę jest misiu-pysiu który lubi się przytulać, całuje dzieci i oddaje miliony na sierocińce. Jeśli jednak tak, to tym gorzej świadczy o nim zachowanie na boisku. I nie wyskakiwać mi tutaj, że odwraca tym uwagę od piłkarzy, bo to absurd :ziober2:
LeonGrande
LeonGrande
  27 marca 2012
WueRZet
WueRZet: Szczerze ? To nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mógł powiedzieć inaczej. Tak samo jak nie potrafiłbym sobie wyobrazić podobnej sytuacji w Polsce, czy gdziekolwiek indziej na świecie.

Nie musial nic pisac wypowiadac sie na ten temat, tragedii i wytykania mu tego by nie bylo : >

Postąpił z klasą.

WueRZet
WueRZet: Jeśli jednak tak, to tym gorzej świadczy o nim zachowanie na boisku. I nie wyskakiwać mi tutaj, że odwraca tym uwagę od piłkarzy, bo to absurd

Nie zgodze sie, po prostu na boisku podczas meczu wstepuje w niego jakis demon a to pewnie ma zwiazek z tym ze bardzo sie angazuje w prace w danym klubie i zwyczajnie tak przezywa mecze, nie potrafi sie czasem pogodzic z porazka, bardzo go ona boli stad tez bojkotuje konferencje i zachowuje sie jak zachowuje. Jedno trzeba mu przyznac, zostawia serce w klubie gdzie pracuje, ba nawet potrafi sie wzruszyc i stac go na gesty o ktore nikt by nie podejrzeal kolejny przyklad http://www.youtube.com/watch?v=KibVoKOsn2g gdy juz wiedzial ze odchodzi z Interu :D
LeonGrande
LeonGrande
  27 marca 2012
Enkido
Enkido: Gutek909:dla mnie z Mourinho Guardiola nie ma się co równać Wyniki mówią mi co innego ;)

A propo jescze tego ...

Konto usunięte
Konto usunięte: Trener Roku Ligi Portugalskiej: 2003, 2004 Trener Roku wg UEFA: 2003, 2004 Trener Drużyny Roku wg UEFA: 2003, 2004, 2005, 2010 Najlepszy Trener Świata wg IFFHS: 2004, 2005, 2010 Najlepszy Trener Świata wg World Soccer Magazine: 2004, 2005, 2010 Trener Roku Ligi Angielskiej: 2005, 2006 Najlepszy Trener wg Onze d'Or: 2005 Osobowość Roku wg BBC Sports: 2005 Trener Roku Ligi Włoskiej: 2009, 2010 Najlepszy Portugalski Trener pracujący za granicą wg CNID: 2009, 2010 Człowiek Roku wg La Gazzetta dello Sport: 2010 Najlepszy Trener Świata wg Międzynarodowej Agencji Prasowej: 2010 Złota Piłka dla Najlepszego Trenera Świata wg FIFA: 2010

Nagrody mowia same za siebie:)
No ale Ty Ękido sie jarasz potyczkami Barca - Real i po tym wnioskujesz ze Pep jest lepszy, nie mam pytan.

Konto usunięte
Konto usunięte: Juventus Turyn

Oby nie, bo wtedy Juve bedzie poza zasiegiem ACM :ninja:
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
Mourinho od Guardioli różni jeszcze to, że potrafi powiedzieć co myśli, a nie tak jak Pep posługuje się tylko aluzjami.
Gutek909
Gutek909
  27 marca 2012
WueRZet
WueRZet: Bo domyślam się, że w obydwu przykładach jest ten sam zarzut, że gdzie indziej sukcesów by nie było ;)

nie prawda, Messi to piłkarz zajebisty i sądzę, że w innym klubie także by pokazał swoje możliwości, ale co do Guardioli to już taki pewien nie jestem.
Zobaczymy, odejdzie z Barcy i będzie trenował z sukcesami inny zespół wtedy przyznam rację, że jest trenerem świetnym.
Narazie dla mnie to Mourinho jest zdecydowanie numerem jeden i to nie dlatego, że prowadzi Real. Sądziłem już tak po tym co robił z marnym Interem.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm wygrywając z zespołami ważne puchary europejskie, od razu zawodnicy są "wyeksploatowani"? Tu bardziej wchodzi rola silniejszego klubu, o mocniejszych potencjale transferowym i finansowym.

Bardziej chodzi o to, że w każdym klubie o ile się nie mylę grał 14-15 zawodnikami cały sezon. A tak się w dzisiejszym futbolu bez negatywnych skutków nie da.

LeonGrande
LeonGrande: Nagrody mowia same za siebie:)

1. Mourinho jest 8 lat starszy od Pepa i o tyle mniej Guardiola ma krótszy staż jako trener od Mourinho
2. Biorąc w/w pod uwagę w czasie gdy Mou i Pep byli już obaj trenerami pełną gębą Mou zdobył 10 wymienionych przez Ciebie nagród, a Pep - 18 :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Messi to piłkarz zajebisty i sądzę, że w innym klubie także by pokazał swoje możliwości

Ehe tak jak i w reprezentacji. :)

Nie mówcie, że Pep jest lepszy od Jose bo ostatnie GD wygrywa jego zespół. On po prostu - najzwyczajniej w świecie - ma do dyspozycji lepszych piłkarzy... :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.