Konto usunięte: Powiem Ci, że obserwuje Twoje wszystkie decyzje co do meczów i stwierdzam z całą pewnością, że masz po prostu farta. Obstawiasz ostrożnie i trafiasz, a potem się podniecasz przed kolegami i na forum, że trafiłeś w wynik. Na piłce ręcznej to Ty się nie znasz, bo mówiąc, że mamy najsłabszy skład z czwórki mistrzostw Europy ośmieszasz się po prostu. Mój 6 letni kuzyn wie więcej od Ciebie. A i nie myśl sobie, że Cię obrażam czy coś. Ja po prostu piszę co myślę... to się chyba szczerość nazywa.
tak przepraszam, mamy najlepszy skład z całej czwórki półfinalistów, jesteśmy faworytem w finale, mam nadzieję, że zagramy tak błyskotliwie jak w półfinale
Człowieku zrozum, że to Ty wypisujesz dyrdymały... gdybyś był Francuzem czy Chorwatem w życiu byś nie napisał, że Polacy mają lepszy skład :)
A jak przegramy z Islandią to też będę miał farta? Tak, tak lecę na farcie... na farcie otwarcie mówiłem, że Hiszpanie to dla nas żaden przeciwnik, na farcie mówiłem, że Francja jest najsilniejsza w naszej grupie i że z Chorwacją przegramy, teraz na farcie mówię, że jesteśmy słabsi od Islandczyków, że kondycyjnie mamy duże problemy, co widać przy precyzji rzutów. Wszystko to na farcie :)
Wiesz wolę być farciarzem całe życie niż żyć w świecie dziwnych wizji, w których to Bogdan Wenta to Bóg szczypiorniaku, a nasi piłkarze ręczni to herosi...
Konto usunięte: kurde, jak zawsze ? zrozum w końcu Wojtek, że sędziowie naprawdę ten mecz zawalili, sami później przepraszali Wente po spotkaniu.. Przepraszaliby gdyby nie mieli nic sobie do zarzucenia ? Wątpię :)
Przegraliśmy ten mecz, bo zabrakło nam skuteczności w drugiej połowie i tyle, sędziowie dołożyli swoją cegiełkę do tego, bo kto wie jakby ten mecz się potoczył gdyby nie te pare kontrowersyjnych decyzji :)
błędy sędziowskie się zdarzają, to prawda, ale mnie bardziej chodzi o to, że większość chce wystosowywać jakieś protesty, twierdzi, że sędziowie byli mściwi w stosunku do nas, trwają dywagacje na temat jakiegoś układy...
przecież to ośmiesza Polskę i Polaków, tak samo jak ośmieszała nas sprawa Howarda Webba. Piłka ręczna to sport, tutaj błędy sędziowskie są wliczono w ryzyko zabawy...
Jestem pewny, że gdyby nasi zawodnicy zagrali tak jak w pierwszej połowie, to nikt by się sędziów nie czepiał.