Konto usunięte: Tego nie napisałem, więc nie łap mnie za słówka. A po za tym Francuzi i Chorwaci zagrali od nas lepiej, nigdy nie powiedziałem, że jesteśmy od nich silniejsi, powiedziałem tylko, że są jak najbardziej do ogrania.
ale gdy ja piszę, że jesteśmy słabsi to się bulwersujesz i mówisz, że się nie znam :)
a przecież są lepsi :D
Konto usunięte: Nie rozumiesz, że nie chodzi o mistrzostwa? Jakieś pół roku temu, przed turniejem kilku trenerów wypowiadało się o naszej drużynie.
a kto pytał?
zresztą trudno się tak nie wypowiadać o jednej z najlepszych ekip na świecie :)
poza tym ja oceniam reprezentacje po tym co prezentują na turnieju, a nie po tym, co pół roku temu powiedział jakiś tam trenerek jeden z drugim :)
Konto usunięte: To po co się udzielasz na tym forum?
bo lubię jak moje tezy z księżyca się spełniają :)
Konto usunięte: Prawdę mieli mówić, więc powiedzieli. Widać, że nigdy nie byłeś na parkiecie i nie grałeś w meczach o wszystko. To, że Lijewskiemu zęba wybili Chorwaci i nikt nic nie odgwizdał to jest w porządku??
wybicie zęba zdarza się w sportach tak kontaktowych jak piłka ręczna i sędziowie tego nie muszą zauważyć :) co wcale nie oznacza, że sędziują tendencyjnie...
----------
nie mogę pojąć jednego, toku rozumowania ludzi, którzy twierdzą, że sędziowie z Norwegii byliby w stanie poświęcić własną karierę sędziowską dla tego, by zrobić na złość Polakom...
Postawcie się w ich położeniu :) Przecież oni też taki mecz musieli sędziować w stresie, wiedząc ile osób na nich patrzy :)
Gdyby nasi zawodnicy popełnili dzisiaj tyle błędów co sędziowie to byśmy ten mecz wygrali spokojnie.