Gutek909
Gutek909
  11 stycznia 2010 (pierwszy post)
Grupa A

1. Chorwacja
2. Norwegia
3. Rosja
4. Ukraina

Grupa B

1. Austria
2. Dania
3. Islandia
4. Serbia

Grupa C

1. Niemcy
2. Polska
3. Słowenia
4. Szwecja

Grupa D

1. Czechy
2. Francja
3. Hiszpania
4. Węgry

Polacy swoje spotkania grupowe rozegrają w Innsbrucku.. :]

Terminarz grupowych spotkań Polaków:
19.01 Niemcy - Polska
20.01 Polska - Szwecja
22.01 Polska - Słowenia

Q. Czy Polacy w końcu pokażą się z dobrej strony na ME ? ( patrz: awansują do czołowej 4 )
Q. Czy powrót do kadry Mariusza Jurasika może okazać się kluczowy ?
Q. Wasz faworyt ?
Q. Jakiego finału oczekujecie ?

Przypominam, iż w ostatnią sobotę Polacy zakończyli towarzyski turniej w Niemczech, na którym zajęli drugie miejsce, przegrali tylko z wielką Chorwacją...

Czekają nas znowu wielkie emocje !

:piwo:
egze
egze
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dam sobie głowę uciąć, że gdyby nie sędziowie to my byśmy się cieszyli a nie Chorwaci.

tak, a gdyby nie Webb Polacy wygraliby Mistrzostwo Europy w piłce nożnej :tak:
krzychu7818
krzychu7818
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dam sobie głowę uciąć, że gdyby nie sędziowie to my byśmy się cieszyli a nie Chorwaci.

prawda jest taka , że na chwile obecną Chorwacja jest za silna dla nas , podobnie zresztą jak Francja , kiedy ostatnio wygraliśmy z tymi drużynami , bo ja sobie nie przypominam
croatboy
croatboy
  30 stycznia 2010
tylko chorwacja... samo hrvatska :mrgreen::mrgreen::w00tjump:
WueRZet
WueRZet
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko chorwacja... samo hrvatska

Ty...Bałkanie ! ;>
19MiSka08
19MiSka08
  30 stycznia 2010
Konto usunięte

:and:.....

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty...Bałkanie ! ;>

Tee moderator ugryź się w język ! xD
A co do meczu Polaków nic dziwnego, że przegrywają...;| Nam to pisane..;x
Gutek909
Gutek909
  30 stycznia 2010
Konto usunięte

spier:cenzura:dalaj !
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 stycznia 2010
Konto usunięte

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
arturrr991
arturrr991
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: prawda jest taka , że na chwile obecną Chorwacja jest za silna dla nas , podobnie zresztą jak Francja , kiedy ostatnio wygraliśmy z tymi drużynami , bo ja sobie nie przypominam

Niestety się z tym nie mogę zgodzić. Ludzie czemu Wy nie widzicie dobrej strony tych dwóch przegranych meczów? Oba mecze mogliśmy wygrać, pierwszy przegraliśmy przez masę własnych błędów, które myślę, że do finału dalibyśmy radę poprawić, natomiast drugi mecz przegraliśmy trochę przez nerwówkę, trochę po własnych błędach no i oczywiście po błędach sędziowskich. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że te drużyny są poza naszym zasięgiem.... Francja i Chorwacja, też robi masę błędów, tyle, że Wy ich nie dostrzegacie, bo Waszym zdaniem, któraś z tych drużyn jest faworytem w każdym meczu oraz śądzicie, że są to drużyny które graja fenomenalna piłkę...bzdura totalna. Zarówno Chorwacja i Francja nie pokazały w meczach z Polakami tego co kiedyś potrafiły grać. Bylibyśmy w lepszej predyspozycji spokojnie byśmy ich ograli, jednych i drugich. Traktujecie te oba państwa jak jakieś guru, a w cale tak nie jest.
Oczywiście nie twierdze, że Francja i Chorwacja nie potrafi grać w piłkę, ale podkreślam, że miały te państwa bardziej udane mistrzostwa niż te obecne. Są w finale, bo mają już to we krwi i są pewnymi siebie drużynami, które są przyzwyczajone do odnoszenia sukcesów. potrafią grać ważne spotkania i je wygrywać.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Są w finale, bo mają już to we krwi i są pewnymi siebie drużynami, które są przyzwyczajone do odnoszenia sukcesów. potrafią grać ważne spotkania i je wygrywać.

Pokazali to też na poprzednich MŚ.

Konto usunięte
Konto usunięte: Oba mecze mogliśmy wygrać, pierwszy przegraliśmy przez masę własnych błędów

No właśnie taki jest sport. Francja i Chorwacja popełniły w meczach z nami mniej błędów dlatego wygrywali.
Jeśli oglądałeś dzisiejszy mecz Islandii z Francją mogłeś zaobserwować to samo. Bajeczna skuteczność Karabatica w ataku jak i całej drużyny francuskiej.
A nasi dalej proste błędy w ataku pozycyjnym, straty piłek, faule w ataku.
Nie ma co rozpaczać jutro powalczymy o brąz:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
egze
egze
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że te drużyny są poza naszym zasięgiem.... Francja i Chorwacja, też robi masę błędów, tyle, że Wy ich nie dostrzegacie, bo Waszym zdaniem, któraś z tych drużyn jest faworytem w każdym meczu oraz śądzicie, że są to drużyny które graja fenomenalna piłkę...bzdura totalna. Zarówno Chorwacja i Francja nie pokazały w meczach z Polakami tego co kiedyś potrafiły grać. Bylibyśmy w lepszej predyspozycji spokojnie byśmy ich ograli, jednych i drugich. Traktujecie te oba państwa jak jakieś guru, a w cale tak nie jest. Oczywiście nie twierdze, że Francja i Chorwacja nie potrafi grać w piłkę, ale podkreślam, że miały te państwa bardziej udane mistrzostwa niż te obecne. Są w finale, bo mają już to we krwi i są pewnymi siebie drużynami, które są przyzwyczajone do odnoszenia sukcesów. potrafią grać ważne spotkania i je wygrywać.

To Ty nie rozumiesz, ja mówię, że tamte drużyny są poza naszym zasięgiem dlatego, że wiem, że z nimi nie jesteśmy w stanie wygrać. A Ty nie udowodnisz mi, że potrafimy, bo jeszcze tego nie zrobiliśmy...
I nie obchodzi mnie kto ile zrobił błędów w meczu, komu sprzyjali sędziowie itd.

Po prostu Polska na dzień dzisiejszy ma dużo słabszy skład od Chorwacji, Francji czy nawet Islandii.
croatboy
croatboy
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: croatboy: tylko chorwacja... samo hrvatska ..... WueRZet: Ty...Bałkanie ! ;>Tee moderator ugryź się w język ! xDA co do meczu Polaków nic dziwnego, że przegrywają...;| Nam to pisane..;x

a dlaczego ja nie musz lubic i pisac Chorwacja kiedy jestem Chorwat???
ale pozdrow dla polski...polska 3 miesto ;))
krzychu7818
krzychu7818
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Gutek909

NuTiiiiii
NuTiiiiii: NuTiiiiii

trochę kultury Panowie :nie: , przecież to tylko sport

Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszy przegraliśmy przez masę własnych błędów

mecz z Francją przegrali bo kompletnie przeszli obok tego spotkania , zero zaangażowania i jakiejkolwiek walki

ponawiam pytanie , kiedy ostatnio wygraliśmy z Chorwacją lub Francją ?
WueRZet
WueRZet
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a dlaczego ja nie musz lubic i pisac Chorwacja kiedy jestem Chorwat???

Write it in english duchback :P

egze
egze: bo jeszcze tego nie zrobiliśmy...

Z Chorwacją na ostatnich Igrzyskach wygraliśmy :ssh:
arturrr991
arturrr991
  30 stycznia 2010
egze
egze: Po prostu Polska na dzień dzisiejszy ma dużo słabszy skład od Chorwacji, Francji czy nawet Islandii.

Hahahaha teraz to mnie rozwaliłeś. My mamy gorszy skład od Chorwatów, Francji i Islandii?? Człowieku co Ty wygadujesz.... Nasza drużyna składa się z 16 bardzo dobrych zawodników, a te drużyny, które wymieniłeś maja "gwiazdy" i tylko dzięki nim wygrywają.
WueRZet
WueRZet
  30 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nasza drużyna składa się z 16 bardzo dobrych zawodników, a te drużyny, które wymieniłeś maja "gwiazdy" i tylko dzięki nim wygrywają

W myśl Twojej logiki w naszym zespole nie ma prawdziwej "gwiazdy" i dlatego przegrywamy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.