lista tematów
MMA : Pudzianowski - Najman strona 6 z 12
Już za niespełna tydzień wielka gala MMA i od dawna zapowiadana walka Pudzianowski - Najman. Media zapowiadają ten pojedynek jako bardzo ekscytujący. Tak więc jak to zwykle bywa, wojna medialna trwa, obie strony są bardzo pewne siebie (tak przynajmniej twierdzą). Dodatkowego smaczku dostarcza fakt, że obaj zawodnicy za sobą nie przepadają i będą chcieli tym bardziej udowodnić kto jest lepszy. Obaj mają swoje atuty, Najman to zawodowy bokser i właśnie pięści będą jego największą bronią. Pudzian natomiast to wielokrotny mistrz świata strongmanów, przez wielu określany jako najsilniejszy człowiek świata, tak więc nie ma co ukrywać że siła fizyczna będzie stanowiła jego ogromną przewagę nad rywalem. Mariuszowi ponadto już w przeszłości walka nie była pojęciem obcym a ostatnie miesiące przygotowywania się pod okiem fachowców sprawiły, że ze strongmana przeistoczył się w prawdziwą ringową bestię, dochodzi do tego refleks który podobno również go nie zawodzi. Reasumując powyższe uważam, że Pudzianowski z takim przygotowaniem w połączeniu ze swoja nadludzką siłą cóż... zmiecie Najmana z maty w mgnieniu oka, zwłaszcza, że z całym szacunkiem dla Najmana, to nie jest on najwyższej klasy bokserem (choćby pojedynek z Wawrzykiem). Fakt że kibicuję Mariuszowi nie ma tutaj nic do rzeczy, po prostu przemawia za nim wiele argumentów, takie mam zdanie i naprawdę boję się o Najmana, bo jego życie 12 grudnia może być poważnie zagrożone, zwłaszcza jeśli zacznie prowokować Pudziana. To będzie rzeźnia, a rzeźnikiem bez dwóch zdań będzie Pudzianowski, a co Wy o tym sądzicie, zgadzacie się ze mną czy jest może ktoś kto wierzy w niemożliwe i zwycięstwo Najmana???
No teraz tylko czekac na nastepna walke :D.
Filmik jak ktos by chcial: http://www.youtube.com/watch?v=fTcakzSAWJA
Filmik jak ktos by chcial: http://www.youtube.com/watch?v=fTcakzSAWJA
Masz problem z fotka?Masz jakies pytania ?.Pisz na PW ;).Free Pomoc.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
no te kopnięcia Pudziana były masakrycznie mocne, wielu uwazało ze pudzian bedzie wolny, i sie mocno pomylili;)
nie znam dokładnie zasad MMA ale czemu Pudzian walczył w butach ? bo jak tak ogladałem pare innych gal to wszyscy na boso walczą 

przecież już się niedawno temu spotkali ;] prywatnie:P
Konto usunięte: nie znam dokładnie zasad MMA ale czemu Pudzian walczył w butach ? bo jak tak ogladałem pare innych gal to wszyscy na boso walczą
coś mi się obiło o uszy że Pudzian ma problemy z kostkami i te buty dla bezpieczeństwa .. no bo jakby bez tych butów walił nogami to nie tylko uszkodziłby przeciwnika ale i samego siebie ..
na treningu sparingpartnerowi złamał nogę ... a nie używał całej siły podobno ;]
na jednym z wyjść rapował Popek tak ?
ciekawe kiedy Mroczek będzie walczył ;]
a ten murzyn spasiony jak walczył to szok ...
ale i tak uważam że prawdziwy gość to Łukasz Juras Jurkowski ;]
Hahahahaha
to co zrobił Pudzian z tym całym psuedo boskerem to było sponiewieranie
rozwalił go jak chciał, tamten tylko stał i czekał na strzały....
a Pudzian zszokowal mnie agresywnoscia i szybkoscia ... i te kopniecia....
szkoda tylko ze sedzia przerwal pojedynek
liczylem ze go bardziej zmasakruje, to niesprawiedliwe ... gdyby sedzia dopuscil jeszcze pojedynek to na miejscu Pudziana wzialbym tego Nejmana i przerzucil wzdluz ringu 
:)
tak to jest jak sie duzo szczeka przed zawodami, a gdy sie wychodzi do walki spiker przypomina wystepowanie w Big Brotherze Vip
brawo Pudzian
to co zrobił Pudzian z tym całym psuedo boskerem to było sponiewieranie
rozwalił go jak chciał, tamten tylko stał i czekał na strzały....
a Pudzian zszokowal mnie agresywnoscia i szybkoscia ... i te kopniecia....
szkoda tylko ze sedzia przerwal pojedynek
liczylem ze go bardziej zmasakruje, to niesprawiedliwe ... gdyby sedzia dopuscil jeszcze pojedynek to na miejscu Pudziana wzialbym tego Nejmana i przerzucil wzdluz ringu 
:)
tak to jest jak sie duzo szczeka przed zawodami, a gdy sie wychodzi do walki spiker przypomina wystepowanie w Big Brotherze Vip

brawo Pudzian
Ludzie przejechali często całą Polskę, żeby na żywo obejrzeć walkę, zapłacili kupę kasy za dobre miejsca (700 zł w pierwszym rzędzie), jeszcze się nie rozsiedli wygodnie i... już po walce :-)
Pudzian zadziałał tak szybko, że nikt się nie spodziewał (z Najmanem włącznie), że show zakończy tak szybko. Chociaż po sławnej walce Gołoty nic już nas nie powinno było zdziwić ;-)
Pudzian zadziałał tak szybko, że nikt się nie spodziewał (z Najmanem włącznie), że show zakończy tak szybko. Chociaż po sławnej walce Gołoty nic już nas nie powinno było zdziwić ;-)
Konto usunięte: Ludzie przejechali często całą Polskę, żeby na żywo obejrzeć walkę, zapłacili kupę kasy za dobre miejsca (700 zł w pierwszym rzędzie), jeszcze się nie rozsiedli wygodnie i... już po walce :-)
a ile twoim zdaniem powinna trwać walka MMA?
Przecież pewne było, że w starciu dwóch amatorów musi dojść do szybkiego knock autu.

Ale tak, był to jego brat
Ale w sumie mogliby ustawić walkę Pudziana z Popkiem xD chętnie bym obejrzał sobie.