Mysterious321
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Mysterious321
  6 grudnia 2009 (pierwszy post)
Już za niespełna tydzień wielka gala MMA i od dawna zapowiadana walka Pudzianowski - Najman. Media zapowiadają ten pojedynek jako bardzo ekscytujący. Tak więc jak to zwykle bywa, wojna medialna trwa, obie strony są bardzo pewne siebie (tak przynajmniej twierdzą). Dodatkowego smaczku dostarcza fakt, że obaj zawodnicy za sobą nie przepadają i będą chcieli tym bardziej udowodnić kto jest lepszy. Obaj mają swoje atuty, Najman to zawodowy bokser i właśnie pięści będą jego największą bronią. Pudzian natomiast to wielokrotny mistrz świata strongmanów, przez wielu określany jako najsilniejszy człowiek świata, tak więc nie ma co ukrywać że siła fizyczna będzie stanowiła jego ogromną przewagę nad rywalem. Mariuszowi ponadto już w przeszłości walka nie była pojęciem obcym a ostatnie miesiące przygotowywania się pod okiem fachowców sprawiły, że ze strongmana przeistoczył się w prawdziwą ringową bestię, dochodzi do tego refleks który podobno również go nie zawodzi. Reasumując powyższe uważam, że Pudzianowski z takim przygotowaniem w połączeniu ze swoja nadludzką siłą cóż... zmiecie Najmana z maty w mgnieniu oka, zwłaszcza, że z całym szacunkiem dla Najmana, to nie jest on najwyższej klasy bokserem (choćby pojedynek z Wawrzykiem). Fakt że kibicuję Mariuszowi nie ma tutaj nic do rzeczy, po prostu przemawia za nim wiele argumentów, takie mam zdanie i naprawdę boję się o Najmana, bo jego życie 12 grudnia może być poważnie zagrożone, zwłaszcza jeśli zacznie prowokować Pudziana. To będzie rzeźnia, a rzeźnikiem bez dwóch zdań będzie Pudzianowski, a co Wy o tym sądzicie, zgadzacie się ze mną czy jest może ktoś kto wierzy w niemożliwe i zwycięstwo Najmana???
krygierbonk
krygierbonk
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko pisząc tak durny tekst na forum sport się ośmieszyłeś ;]

szczerze mam to w tyłku

Konto usunięte
Konto usunięte: na inne działy nie zaglądam bo mnie nie intersują..

i dlatego mnie nie znasz bo nie zaglądasz
krygierbonk
krygierbonk
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty masz jakąś misję czy co?

wyrażąm swoją opinie mam do tego prawo cos mi sie nie podoba to mowie i ma m to gdzieś czy to sie komus podoba czy nie
Carlsb
Carlsb
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze mam to w tyłku

to współczuje ...

Konto usunięte
Konto usunięte: i dlatego mnie nie znasz bo nie zaglądasz

przepraszam, już idę czytać wszystkie działy, za 3 dni mi zrobisz test ze znajomości Twojej osoby na fotce ...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I co już sie podjaraliście tą walka i teraz co chwile temat o tym będzie walak jak walka co w tym dziwnego załóżcie temat jeszcze na hyde ,randce . muzyce tak z 1oo tematow jedno i to samo , teraz będzie ciagle gadka o jednej rundzie przez caly miesiąc

Muhahahaha :crylol:

na poczatek zalecam spojrzec z ktorego dnia jest ten temat, na jakim jestes dziale forum i czy przed tym tematem był taki sam

a dopiero pozniej stukaj w klawiature
Gutek909
Gutek909
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

weź wyluzuj chłopie, co Cię to obchodzi, że rozmawiamy na temat walki, która odbyła się kilkanaście godzin temu, boli Cię to ?
inne tematy o tej walce na forum sport są zamykane, tylko ten jest do dyskusji, zresztą już Ci o tym powiedzieli wyżej ..
krygierbonk
krygierbonk
  12 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: na poczatek zalecam spojrzec z ktorego dnia jest ten temat,

zalecam zobaczyć co pisalem wcześniej

LeonGrande
LeonGrande: a dopiero pozniej stukaj w klawiature
Carlsb
Carlsb
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wyrażąm swoją opinie mam do tego prawo cos mi sie nie podoba to mowie i ma m to gdzieś czy to sie komus podoba czy nie

wyraziłeś opinie o ludziach piszących w tym temacie o nie o walce ...

my nie wchodzimy na forum technika (zapewne tam często pisujesz, skoro masz taki opis przy avatarze) i nie piszemy tekstów w stylu: "ile można pisać o drukarce HP, drukarka jak drukarka, a wy się będziecie jarać jakością kolorów, przecież drukuje i tyle... jeszcze tysiąc tematów powstanie o drukarkach"

no ale skoro zaspokoiłeś już swoją potrzebę wyrażenia opinii to dobrze...z mojej strony koniec tematu, bo robimy off top ..
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: od paru dniu klepiecie o jednym i tym samym na pewno za miesiąć jeszcze będziecie podekscytowani tą walka i będzie założone z parę takich samych tematow pudzian vs Najman

Wracaj na hyde i zakładaj koleje ambitne tematy typu "Co wolicie - kawę czy herbatę?"...:bye:
krygierbonk
krygierbonk
  12 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: na jakim jestes dziale forum

a co to ma do rzeczy ??
LeonGrande
LeonGrande
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zalecam zobaczyć co pisalem wcześniej

Wlasnie widze ze jakies idiotyczne zale, nijak majace sie do sytuacji na tym dziale

ty chyba sam siebie do konca nie rozumiesz, na tym polega problem
pomijajac fakt ze w ogole nie kumasz tego dzialu wpadasz i probujesz zaistniec?

a tak sie sklada ze kojarze cie z hyde i z twoich idotyczych tematów z dupy wzietych
wiec kto jak kto ale ty masz czelnosc cos takiego pisac?

zabawne :)
krygierbonk
krygierbonk
  12 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: a tak sie sklada ze kojarze cie z hyde i z twoich idotyczych tematów z dupy wzietych

teamt jak temat malo jest ambitnych ;) sam w nich braleś udział wypowiadająć sie tylko poco jak byly z d.upy ??
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  12 grudnia 2009
Ktoś chyba ma chrapkę na oscara w kategorii "Pokemon roku" - rywalizacja się zaostrza :D
LeonGrande
LeonGrande
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a co to ma do rzeczy ??

udajesz czy faktycznie jestes tak głupi ze nie rozumiesz ? :wtf:

cytuje ciebie ...

...
Konto usunięte
Konto usunięte: załóżcie temat jeszcze na hyde ,randce . muzyce tak z 1oo tematow

poraz kolejny ci napisze UWAGA TERAZ DRUKOWANYMI

TEN TEMAT BYL PIERWSZYM O TEJ WALCE I TUTAJ WSZYSCY MOGLI SIE WYPOWIADAC ODNOSNIE POJEDYNKU, GOWNO NAS, OBECNYCH NA DZIALE SPORT OBCHODZI KTO CO ZAKLADA NA INNYCH DZIALACH.

zalecam teraz przeczytac ten post 10 razy, az zrozumiesz
jezeli nie zrozumiesz niech ktos ci wytlumaczy bo ja nie mam sil :and:
egze
egze
  12 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I co już sie podjaraliście tą walka i teraz co chwile temat o tym będzie walak jak walka co w tym dziwnego załóżcie temat jeszcze na hyde ,randce . muzyce tak z 1oo tematow jedno i to samo , teraz będzie ciagle gadka o jednej rundzie przez caly miesiąc

a do czego służy forum sport twoim zdaniem?
egze
egze
  12 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: TEN TEMAT BYL PIERWSZYM O TEJ WALCE I TUTAJ WSZYSCY MOGLI SIE WYPOWIADAC ODNOSNIE POJEDYNKU, GOWNO NAS, OBECNYCH NA DZIALE SPORT OBCHODZI KTO CO ZAKLADA NA INNYCH DZIALACH.

ten temat wcale nie był pierwszym o tej walce...
z tym, że pierwszy o tej walce był jakiś miesiąc temu :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.