Jako, że wiele użytkowników na portalu posiada własne samochody, postanowiłem, że stworzę temat w którym będziemy prezentować swoje wozidła.
Oczywiście dodajemy tylko swoje samochody.
Do zdjęć dodajemy opis tzn: silnik, wyposażenie, historia itd.
lista tematów
FF czyli fotkowa flota :) Tutaj możemy prezentować nasze pojazdy strona 6 z 22
Nie osikane, wyjechałem z kałuży po myciu i nie wyschło :D.
Przedział cenowy zacny, możesz głowę zawracać w miarę możliwości będę się starał pomóc, a na priv podeśle Ci linka do forum, na którym warto się zarejestrować jeżeli interesujesz się w124 lub w201. Tam nie tylko jest wszystko o tych samochodach, ale też dobrzy ludzie mogą pomóc przy samym zakupie ;).
A co do wygody to nie przesadzałbym, chociaż idzie się przyzwyczaić jeżeli mało wymagasz od autka, to seicento te mało Ci zaoferuje
.fajne też kiedyś o tym myślałem zanim nie nabyłem choroby na H na szczeście nie HIV

co do spalania to jak na zimnym silniku robisz krotka trase to normalne ze tyle pali mi moje 1.6 pali tez cos kolo tego (jazda codziennie do pracy okolo 4-5km ) nie zdazy sie nagrzac nawet w trasie dluzszej znacznie mniej wychodzi

daj jakies foto ze srodka
ja bym ja obizyl bo stoi jak koza
no i fele w czarnym w takim rozmiarze jeszcze dodatkowo optycznie wydaja sie mniejszejoker4444: fajne też kiedyś o tym myślałem zanim nie nabyłem choroby na H na szczeście nie HIV
co do spalania to jak na zimnym silniku robisz krotka trase to normalne ze tyle pali mi moje 1.6 pali tez cos kolo tego (jazda codziennie do pracy okolo 4-5km ) nie zdazy sie nagrzac nawet w trasie dluzszej znacznie mniej wychodzi
daj jakies foto ze srodka
ja bym ja obizyl bo stoi jak koza no i fele w czarnym w takim rozmiarze jeszcze dodatkowo optycznie wydaja sie mniejsz
. No ja choruję na chorobę na M, myślę że moim następnym samochodem również będzie Mazda ;D. Chociaż bardzo podoba mi się Celica tak z 2000roku, się zobaczy jak będzie ;D.Do poprzedniej pracy miałam jakieś 25 w jedną stronę, więc pewnie nie jest to wiele, ale jednak nie 5 km ;D. No ale trasa przez całe miasto była, w korkach często, więc no ;D, W dłuższą bym się Mazdą póki co nie wybrała;D.
Foto ze środka jutro, bo nie mam ;).
Sam stoisz jak koza
, nie obniżam jej, przedni zderzak i tak jest dość niski, nie chcę go orypać bardziej ;D. Felgi są idealne, rozmiar opon mam paskudny, bo drogie są kurdę, na zimę muszę pomyśleć o jakiś logicznych 15stkach ;D.
tzn jaki wygladaja na maks 15
celice tez brałem pod uwage to mamy podobny gust chyba co do aut :D chociaz celica starsza zdaje sie 5 i 6 gen tez ładne
przod moze i tak ale tył jak koza

Tak 15, ale obecnie oponę mam 195/55, jak sięorientowałam swego czasu, to akurat 15 w tym rozmiarze są droższe niż inne, a innych bym nie chciała kupować bo wydaje mi się, że ten rozmiar pasuje ;D. Pomyślę jesienią, ale raczej nie będę inwestować w nowe.
joker4444: celice tez brałem pod uwage to mamy podobny gust chyba co do aut :D chociaz celica starsza zdaje sie 5 i 6 gen tez ładn
No własnie widzę, że mamy podobny ;D. Celica V generacji jeszcze okej, ale już VI mi sie tak nie podoba, okrągłe przednie światła mnie odstraszają ;D. W temacie z rozmówkami wyżej wrzuciłam link z allegro do modelu, który mi się mega podoba, zakochałam się w tym aucie ;D.
Przez Ciebie dzisiaj się przypatrzyłam i faktycznie, tył jakiś wysoki, ale tak powinno być !
.
zadbane za to a i fajne w tych mazdach sa fotele no i jeszcze masz ten plus ze zawsze kogos mozesz na tyl wcisnac ja w swoim moge tylko w bagaznik :D
Tak, przednie fotele są fajne bo wygodne, niestety w moim jest przetarty materiał przy drzwiach. Wiesz jak jest w niskich autach, żeby wysiąść trza się ślizgnąć po fotelu ;D, stąd ta dziura, była już jak ją kupiłam, cały czas mam zamiar jakąś łatę tam naszyć by dalej się nie powiekszała, no ale zapomina mi się ;D.
Co do tylnej kanapy to w ogole nie jest wygodna, raz jechałam z tyłu, kiedy z dobrego serca wpuściłam dwóch rosłych mężczyzn na przód, o masakra, gdybym miałam na tyle pokonać dłuższą trasę to bym wolała by mnie w bagażniku zamknęli, który notabene jest chyba bardziej pojemny od A6 mojego faceta ;D.
Wrzuć kilka zdjęć swojej Hondy ;D, widziałam już, ale od tego jest temat ;D.
Co do tylnej kanapy to w ogole nie jest wygodna, raz jechałam z tyłu, kiedy z dobrego serca wpuściłam dwóch rosłych mężczyzn na przód, o masakra, gdybym miałam na tyle pokonać dłuższą trasę to bym wolała by mnie w bagażniku zamknęli, który notabene jest chyba bardziej pojemny od A6 mojego faceta ;D.
Wrzuć kilka zdjęć swojej Hondy ;D, widziałam już, ale od tego jest temat ;D.

moja hanka jedzie za tydzien do lakiernika nie wiem czy przed jest sens cos wrzucać
standardowo po zimie troche rudej sie pokazalo na tylnych nadkolach i u dolu drzwi trzeba to wytepic w zarodku i swoja droga ostatnia zima jaka jezdzilem tym autem szkoda mi tego auta
standardowo po zimie troche rudej sie pokazalo na tylnych nadkolach i u dolu drzwi trzeba to wytepic w zarodku i swoja droga ostatnia zima jaka jezdzilem tym autem szkoda mi tego auta
To wrzuć foty jak od lakiernika wyjedzie ;D.
A starsze Hanki chyba mają to do siebie, że lubią gnić co ?
A starsze Hanki chyba mają to do siebie, że lubią gnić co ?

tak standad w hondzie tylne nadkola ale czego chciec to juz czesto okolo 20 letnie auta wszystkiego niemal marki z tego okresu mialy to do siebie
Jak coś jeździ to i ruda też się zawsze znajdzie w takim dwudziestoparolatku. I nikt nie będzie mi wmawiał, że w normalnie użytkowanym aucie nie ma ani grama rdzy. Ale za to trzeba kochać te samochody
.
.
w takim aucie albo jest ruda albo było robione i to sa fakty
auta w ktorych nie ma rudej i nie byly robione maja na ogol folie na siedzeniach i kosztuja kilkadziesiat razy tyle stoja u kolekcjonerow i na palcach je policzyc idzie
auta w ktorych nie ma rudej i nie byly robione maja na ogol folie na siedzeniach i kosztuja kilkadziesiat razy tyle stoja u kolekcjonerow i na palcach je policzyc idzie
Cóz Mazda jest typowym autem dla dwóch osób, gdzie na tył wejdą ewentualnie bagaże, a nie człowiek ;D.
Póki jestem kierowcą absolutnie mi to nie przeszkadza ;D, ja miejsca dla siebie z przodu mam dość ;D.
joker4444: tak standad w hondzie tylne nadkola ale czego chciec to juz czesto okolo 20 letnie auta wszystkiego niemal marki z tego okresu mialy to do siebie
Nie no wiadomo, że jeżeli auto już jest pełnoletnie to rdza musi wyjść, zwłaszcza jeżeli się normalnie nim jeździ ;D.
Chociaż w mojej MX3 nie ma tragedii, wręcz bym powiedziała, że jest super dobrze jak na jej lata ;D. Mam nadrdzewiały próg od strony kierowcy, widze, że coraz więcej rudości wychodzi, pewnie latem bedę musiała to załatać, jeżeli przez zimę chcę nią się pobujać jeszcze z progiem ;D.