Jako, że wiele użytkowników na portalu posiada własne samochody, postanowiłem, że stworzę temat w którym będziemy prezentować swoje wozidła.
Oczywiście dodajemy tylko swoje samochody.
Do zdjęć dodajemy opis tzn: silnik, wyposażenie, historia itd.
lista tematów
FF czyli fotkowa flota :) Tutaj możemy prezentować nasze pojazdy strona 3 z 22
Jeśli chodzi o glebę... :)
Citroen Xantia 1.9 D 1995 rok produkcji osobiście sprowadzony z Belgii

Citroen Xantia 1.9 D 1995 rok produkcji osobiście sprowadzony z Belgii

Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !
dla jednego codzienny użytek auta to przewieść swoja zasrana dupę i czuć jak ci fotele grzeją jajka dla drugiego gleba to przyjemność z jazdy nawet niech mu twardo będzie ale czuje się przyjemnie , te audi za wysoko? zamiast brać w kredo audi było kupić sobie traktor ;o na wsi byś miał tyle samu do lansu z zetorem co tą a4 ..

Póki co 316i e30 standard w najbliższym czasie wpadnie m60b40 bądź m30b35 bardziej dailycar ale z planem do amatorki driftu :)
Nawet z domu Ci się nie chciało wyjść zdjęcie zrobić :/.
Co do gleby, to w aucie, którym muszę jeździć na co dzień do roboty nie założyłbym gleby (takiej fest), bo wiadomo jakie mamy drogi, jak są odśnieżane, jak łatane są dziury itd. itp. A w łikendowym dupowozie to czemu nie, gleba i fela na niskim profilu zawsze ładnie wyglądają.
Co do gleby, to w aucie, którym muszę jeździć na co dzień do roboty nie założyłbym gleby (takiej fest), bo wiadomo jakie mamy drogi, jak są odśnieżane, jak łatane są dziury itd. itp. A w łikendowym dupowozie to czemu nie, gleba i fela na niskim profilu zawsze ładnie wyglądają.

Bunia miała wypadek mały za mojej kadencji i póki co w tym tygodniu wjeżdża na garaż i czas rozebrać pospawać po szpachlować i na silnik polować :)
A co do gleby ja tam mogę i codziennie jeździć i nie przeszkadza to ani trochę :)
w kredo to ci rodzice mozg wzieli i nie moga go jeszcze spłacić bo sie psuje .
zapracowałem sobie na niego a tylko idiota bierze auto w kredo ,widocznie ty wzioles stara bemke w kredo i ciezko ci ja spłacic i naginasz do innych
auto mi jest potrzebne do pracy sprawne .bo dojeżdżam codziennie 60km ,proponujesz mi sprzedac i kupic stara krowe ???i martwic sie rano i w czasie drogi czy ja dojadę
Nie obrażaj innych pilnuj siebie
Konto usunięte: dla jednego codzienny użytek auta to przewieść swoja zasrana dupę i czuć jak ci fotele grzeją jajka dla drugiego gleba to przyjemność z jazdy nawet niech mu twardo będzie ale czuje się przyjemnie , te audi za wysoko? zamiast brać w kredo audi było kupić sobie traktor ;o na wsi byś miał tyle samu do lansu z zetorem co tą a4 ..
Zazdrość przemawia przez tego człowieka ewidentnie .
adiluki jak bys miał własnie taka stara krowe to pewnie miał bys tu większy szacunek ,a tak to 19-sto latek ma problemik z sobą
ojej gościu ściągnij ją z avatara bo dupy nie lecą na seryjne auta :) hue hue wziąłeś jak już stare ale jare : ) psuje mózg widzę ,że dywersja bombarderia i nuklearny pocisk nic mi nie kupili bo kurcze ich nie miałem :C ale pompuj pompuj ambicje na forum racja 1.9 tdi 10 lansu :)
nie interesuje mnie czy masz czy nie wali mnie to .
a co masz do 1.9 co cie interesuje czym kto jeździ ,,, żałosny jesteś .
jak kogo stac tak go znać
a co masz do 1.9 co cie interesuje czym kto jeździ ,,, żałosny jesteś .
jak kogo stac tak go znać
ty sory ,przepraszam .teraz zauważyłem ty jestes od obrony aut na gaz dlatego ci przeszkadza 1.9tdi .no nic ale zagazować auto to jest styl i szpan w końcu to BMW
adiluki daj spokój .przejmujesz sie takimi ludźmi
on jest przykładem człowieka który potrafi tylko zazdrościć
on jest przykładem człowieka który potrafi tylko zazdrościć
może jest normalny ale teraz przemawia przez niego zazdrość , wiec olewam takich ludzi.Jak spotkam ojca to powiem mu zeby sprzedał auto bo jest wieśniakiem szpanującym i żeby sobie kupił traktor
4 litry to Ty masz jeszcze w planach, Panowie skończcie tą inteligentną wymianę zdań, bo znowu narobi się syfu i będzie po temacie.
zrób foto pokaz....po pierwsze taki silnik mi jest nie potrzebny ,bo prowadzę normalne życie,gdzie oszczędność to podstawa i mnie ,po drugie Ty takiego nie masz , (zrób foto pokaz ),po trzecie mając 4.0 w gazie to jest szpan na którego ledwie ci starcza gdybyś miał .A następnie napisze Ci tak ,normalny człowiek który pracuje i dba o rodzinę ,nie w chodzi z dziećmi w konwersacje która nie ma sensu ,mnie nie interesuje co ty masz czego nie masz, tylko człowiek dąży do czegoś ,zapewnia bezpieczeństwo , mając córkę 1,5 roczna mam ja wozić w aucie jakim ......... bezpieczniej ma w twoim bmw czy u mnie. ciężko mi jest nie powiem ale jestem dumny chociaż z tego co mam